justynap13 04.06.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Czytam czytam i wszystkim zazdroszcze. Tak pieknie Wam ida budowy:)a ja w USA siedze i zarbiam. ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. chociaz co tu gadac wcale nie narzekam. winko dobre pije i jest ok...a pracowac trzeba zeb cos miec:)pozdrawiam wszystkich Lubuszan i zycze duuuzych postepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.06.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 casandro- ja zalozyłam album na http://www.fotosik.pl bardzo prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.06.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 U nas łazienka się kładzie tzn. Misiek walczy, ale muszę przyznać, że naprawdę super mu to wychodzi szkoda tylko, że nie ma urlopu, bo pewnie w dwa dni by się uwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5c57b58d897a6f.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 O nawet mi się coś udało Witam wszystkich co tu tak ucichło ? A budujemy umnie ściany fundamentowe już zaizolowane, pozatym dużo jeżdzenia za materiałami , szukania i sprawdzania cen . Pozatym spodkałam przeznaczenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ten polecony hydrAULIK MNIAŁ SIE ODEZWAĆ I ANI SŁUCHU I WIDU A OBIECAŁ... aCCA JAK TAM U Ciebie? Miałaś wysłać mi swoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ten polecony hydrAULIK MNIAŁ SIE ODEZWAĆ I ANI SŁUCHU I WIDU A OBIECAŁ... aCCA JAK TAM U Ciebie? Miałaś wysłać mi swoje zdjęcia casandra75 podaj mi nr na priva. Wczoraj z nim gadałam, przeprasza, ale gdzieś zgubił Twój telefon.Szczerze mówiąć to dopiero wczoraj dowiedziałam się, że dzwoniłaś do niego gdybym wcześniej wiedziała dałabym wcześniej znać, że nie ma Twojego tel No cóż chciałam dobrze Dałam namiar, a reszta.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 09.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Powiem krótko dziś przekręciłem pierwszy raz klucz w zamku zamykając budynek( dziś wstawiono okna+rolety szt 13 drzwi szt 2 brama garażowa szt 1 ) I właczyłem alarm i co chwila zerkam na telefon czy nic się nie dzieje .Jestem bardzo kontent. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 11.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Moi kochani Lubuszanie tylko tak dalej. Powodzenia. Karol N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.06.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 zdjecia wieczorem, przez trzy dni -brak internetu, dziś nadrobię zaleglości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5c57b58d897a6f.html</p><p> No pięknie widać, że naprawdę się buduje GRATULACJE ps. jak zobaczyłam swoje fundamenty, to byłam przerażona, że ten nasz domek będzie taaaaaaaaaki malutki - czy też masz to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f65abdba5e9ab94.htmlZdecydowalam o kupnie agregatu i betoniarki - oleję Eneę, zaczynam za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ten polecony hydrAULIK MNIAŁ SIE ODEZWAĆ I ANI SŁUCHU I WIDU A OBIECAŁ... aCCA JAK TAM U Ciebie? Miałaś wysłać mi swoje zdjęcia casandra75 podaj mi nr na priva. Wczoraj z nim gadałam, przeprasza, ale gdzieś zgubił Twój telefon.Szczerze mówiąć to dopiero wczoraj dowiedziałam się, że dzwoniłaś do niego gdybym wcześniej wiedziała dałabym wcześniej znać, że nie ma Twojego tel No cóż chciałam dobrze Dałam namiar, a reszta.... witam no własnie jakoś to wyszło nie tak ale to nic juz mam namniary .Dzięki za chęć pomocy .Poztym sciany fundamentowe są już i nawet zaiz. i zasypane teraz hydraulik wchodzi noi zalanie powiedział mi za robocizne 700,00 wyprowadzenie wody i kanalizy + docelowo ze studni w tej kwocie. Studnnia oddalona o jakieś 100mmoże więcej a materiały kompletne około 1000,00 chyba dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5c57b58d897a6f.html</p><p> No pięknie widać, że naprawdę się buduje GRATULACJE ps. jak zobaczyłam swoje fundamenty, to byłam przerażona, że ten nasz domek będzie taaaaaaaaaki malutki - czy też masz to samo? No ja też tak myślę jak tam stoię ale to takie złudzenie ..zniknie jak bedą już ściany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Hej Casandra75 śliczne te Twoje fundamenciki To znaczy ze ten hydraulik ode mnie sie nie odezwał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 14.06.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Moi kochani Lubuszanie tylko tak dalej. Powodzenia. Karol N HEJ wszystkim i Karolowi Dawno tu Ciebie niebyło moze Ty wiesz gdzie można dostać CEGŁY STARE z czoła budynku żeby miały cemny nalot, może w Twojej okolicy gdzieś sie rozwala budynek potrzebuje kilkanaście sztuk starej ciemnej cegły w dobrym stanie To na tyle pogoda super aż za super za goraco Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 14.06.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Hej Casandra75 śliczne te Twoje fundamenciki To znaczy ze ten hydraulik ode mnie sie nie odezwał Witaj Fundamenty mam juz zasypane czekam do poniedziałku na zalanie betonem Dzieki za szczere chęci ztym hydraulikiem ..już wszystko mam załatwionwione... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ari w Nowej Soli rozbierają byłą fabrykę nici- stara klinkierowa cegła, widze ,że składają ja na paletach, wyczyszczoną- też mi sie podoba, spróbuję załatwic, bo ja tez bym potrzebowała. Tylko na kiedy potrzebujesz i ile. Nie obiecuję ale popróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Hej No to pięknie Casandra75 Niedługo mury http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bdd118b320ef932.html to nasz domek z dn 1.06. Od tego czasu urósł nieco Dzisiaj miałam drugą jazdę ( robie prawko)-super się jeżdzi- nie wiedziałam, że to taki przyjemne Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.06.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Aniu i Casandro- śliczne te wasze początki domków, równiutkie jak klocki lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts