casandra75 15.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam wszystkie Kobiety budujące...Upał goraco a tak niedawno nie mogłam się doczekać takiej pogody....Jak mi się uda dołącze w sobotę zdjęcia zalanych fundamentów ...Pozdrawim i miłego łykendu pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 15.06.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Aniu 67 W bardzo ładnym miejscu budujesz... podoba mi się a z czego to suporeks czy itong? i widzę podpiwniczenie .. nie było problemów ?Acca jak tam u Ciebie ? gdzie te fundamenty?> jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej No to pięknie Casandra75 Niedługo mury http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bdd118b320ef932.html to nasz domek z dn 1.06. Od tego czasu urósł nieco Dzisiaj miałam drugą jazdę ( robie prawko)-super się jeżdzi- nie wiedziałam, że to taki przyjemne Pozdróweczka Aneczko chatka pięknie rośnie kiedy parapetówa no dobra - chociaż budowlany grill? Ps. w ostateczności herbatka u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 15.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Jestem za.... nawet umne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej Wszystkim Dzięki za miłe słowa pod adresem naszego domku Tym bardziej, ze domek buduje mój mąz z teściem Casandra budujemy z silikatów, z podpiwniczeniem nie bylo rzadnych problemów, wszystko poszło gładko i sprawnie Cieszę sie że podoba się Tobie nasza okolica Funia nie będziemy czekać aż do parapetów Zapraszamy kiedy tylko Teraz wprawdzie trudniej nas spotkać razem, bo mąż rzedziej przyjeżdża do domu, ale dla chcącego Miło by było się spotkać( jakby co to jesteśmy jutro po południu i w sobotę ) Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Funia nie będziemy czekać aż do parapetów Zapraszamy kiedy tylko Teraz wprawdzie trudniej nas spotkać razem, bo mąż rzedziej przyjeżdża do domu, ale dla chcącego Miło by było się spotkać( jakby co to jesteśmy jutro po południu i w sobotę ) Pozdrawiam Wszystkich Nad sobotą pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Hej :D Funia zapraszamy Adres znacie Pozdrawiam ps. oby tylko nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Hej :D Funia zapraszamy Adres znacie Mniej wiecej jakbym nie mogła Was znaleźć to bedę krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 A mi dziś zadzwonili z enei ,ze na 100% będe miała prąd- pod koniec czerwca. Wierzyć , nie wierzyć. O to jest pytanie. Co robić kupic agregat? 900zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Hej :D Funia zapraszamy Adres znacie Mniej wiecej jakbym nie mogła Was znaleźć to bedę krzyczeć krzycz ino głośno Przed tablicą w lewo, skręcacie przed rózowym domkiem, z płaskim dachem, bo troche dalej to skręcisz do Gwiazdki pierwsze nowe i dopiero budujace się domki po lewej stronie. Przed naszym domkiem będzie stał czerwony nissan Aha, a ja będę od ok 12 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 17.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam Funiu i Aniu ja również zapraszam Do nas jak Ania napisała - za różowym domkiem. Znak rozpoznawczy niebieskie "reno" lub srebrny golf. Bedziemy dzi napewno, choć nie wiem od której. Dzisiaj mamy zamiar kupić drzwi na pięterko. Mšż je jeszcze chce montować a nadal porusza sie o kulach!!!!!! Czas nas troche nagli bo w czwartek kładš panele. Nareszcie jekie postępy, bo zaczęłam popadać w beznadzieje budowlanš. Pozadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Gwiazdko, dopiero teraz zajrzałam do internetu długo Ciebie tu nie było Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Bidny ten nasz sąsiad ale pracowity, nawet kule mu nie przeszkadzają w pracy Pozdrowienia dla miłych sąsiadów I dla Wszystkich budujących Aha, dzisiaj zamówilismy cieslę i dekarzy, na 15 wrzesnia hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Funia po prostu nie dojechała pojechała do babci na działkę, gdzie był grill i wigilia imienin Miśka, więc już mnie nigdzie nie puścili ale obiecuję to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 18.06.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Gwiazdko, dopiero teraz zajrzałam do internetu długo Ciebie tu nie było Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Bidny ten nasz sąsiad ale pracowity, nawet kule mu nie przeszkadzają w pracy Pozdrowienia dla miłych sąsiadów I dla Wszystkich budujących Aha, dzisiaj zamówilismy cieslę i dekarzy, na 15 wrzesnia hurrra Dzięki za pozdrowienia Zaproszenie nadal aktualne. Widziałam wczoraj jak dzielnie murowalicie ciany. Brawo, już sporo widać. Mšż nadal chce montować drzwi choć nie wiem jak to zrobi. Jednak jest uparty, więc pewnie obmyił już plan jak tego wyczynu dokonać. Poza tym kupilimy farby do pokoju syna , więc zabieram się za malowanie. Do pištku chcemy zrobić dwa pokoje, podłšczyć wanne i kuchenkę (takie minimum potrzebne do egzystencji), i......... zamieszkać . I powoli robic reszte. Ja za tydzień zaczynam urlop, mšż jeszcze przez jaki czas będzie na zwolnieniu, dziecko ma wakacje, więc nie musimy wracac do Gorzowa. Będš oszczednoci na czasie i paliwie. No i wreszcie wymarzona poranna kawa na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 18.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Moi kochani Lubuszanie tylko tak dalej. Powodzenia. Karol N HEJ wszystkim i Karolowi Dawno tu Ciebie niebyło moze Ty wiesz gdzie można dostać CEGŁY STARE z czoła budynku żeby miały cemny nalot, może w Twojej okolicy gdzieś sie rozwala budynek potrzebuje kilkanaście sztuk starej ciemnej cegły w dobrym stanie To na tyle pogoda super aż za super za goraco Pozdrawiam ARi Czesc, gdzie niegdzie widac rozlatujace sie stare domy, ale czy cegla z nich jest do sprzedania to nie wiem. Widze, ze acca ma cos na oku i moze sie uda. Powodzenia Lubuszanie ci starzy i ci nowi jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Miałam zamiar zrobić Tobie niespodzianke i przyjść z Funią, ale niestety Funiątka do nas nie trafiły Funia po prostu nie dojechała pojechała do babci na działkę, gdzie był grill i wigilia imienin Miśka, więc już mnie nigdzie nie puścili ale obiecuję to nadrobić dziś trafiliśmy, ale gospodarzy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Hej Funia gospodarze wpadli jak po ogień, ok 17, zerwalismy truskawki i szybciutko do domu, bo mąż wyjechał dzisiaj do pracy Funia wybaczam- babci nie można odmówić, ale następnym razem.......czekamy! Dam cynk, kiedy mąz wróci ( bo ja niezmotoryzowana jestem i póki co bez prawna, ale juz niedługo - mam nadzieję) i wtedy będzie tydzień w domu, to napewno nas upolujecie Gwiazdko, wczoraj ekipa szła jak burza, ale niestety tylko jeden dzień murowali we dwóch. Teść jednak od czasu do czasu przyjedzie i muruje sam. Ale masz super, poranna kawusia na tarasie mnniam Dzięki za zaproszenie, wybiorę się przy najblizszej okazji Milusiego pobytu w domku WAM życzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 U nas panele w gabinecie prawie położone - prawie, bo brakło kilku sztuk i trzeba jeszcze położyć listwy wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 U nas panele w gabinecie prawie położone - prawie, bo brakło kilku sztuk i trzeba jeszcze położyć listwy wykończeniowe Super Funia Czekam na zdjęcia A my zastanawiamy sie na dachówką- Euronit, czy Koramic Euronit 9 300-wycena z lutego( gość powiedział, że cena mniejsza nie będzie, bo on nam juz policzył z rabatem- a euronit obniżył cenę dachówki w kwietniu) Koramic 11 091- wycena świeżutka, dzisiejsza, może jeszcze do utargowania Ale różnica w cenie tak niewielka...Zobaczymy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 28.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam Witam URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/569357e55d15fbc8.html]http://images2.fotosik.pl/94/569357e55d15fbc8m.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts