casandra75 28.06.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 http://images4.fotosik.pl/57/67d165bfb9fbe2e9m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 28.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Sciany rosną cieszę się bardzo Drewno -więzba już zamówione 650 za kb tartak w łoścnie ..jak uwas ceny? Strop teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 28.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 no to krótki kaszel decyzja zapadła najpóżniej 1.10 2006. przeprowadzamy się na NOWE Pozdrawiam MAŁO CASU KRUCA BOMBA MAŁO CASU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A my zastanawiamy sie na dachówką- Euronit, czy Koramic Aniu my mamy Euronit efekt widziałaś . Jak na razie nie żałujemy wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Funia, Wasz dach jest bardzo ładny. Jak decydowalismy sie na Euronit, to wlaśnie Wasz dach był naszym pierwowzorem Ciągnie nas do dach. ceramicznej ze względu na "małą" różnicę w cenie Casandra75 mury ślicznie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Funia, Wasz dach jest bardzo ładny. Jak decydowalismy sie na Euronit, to wlaśnie Wasz dach był naszym pierwowzorem Ciągnie nas do dach. ceramicznej ze względu na "małą" różnicę w cenie eeeeeeeeeee,, no jeśli Koramic jest ceramiczny to całkiem inna rozmowa mnie też by ciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tylko, że nam zależy, albo na dobrej cemantowej - Eronit, albo na dobrej ceramicznej- koramic? Ale, jezeli Ciebie też ciągnęłoby w stronę Koramica, to cos w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Mam panele w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 30.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Przepraszam ale czy byście nie mogły sobie pogadać na priw.Zdominowałyście cała listę i już tu mało kto zagląda a szkoda bo mogliśmy WSZYSCY z lubuskiego wymieniać się doświadczeniami itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Przepraszam ale czy byście nie mogły sobie pogadać na priw.Zdominowałyście cała listę i już tu mało kto zagląda a szkoda bo mogliśmy WSZYSCY z lubuskiego wymieniać się doświadczeniami itp. Pozdrawiam Szanowny Mario czegoś tu nie rozumiem, sam prawie nie piszesz na tym forum, pojawiasz sie raz na ruski rok, po to by zadac jakieś pytanie, nie za wiele masz do powiedzenia albo nie chcesz sie z nami wymieniać swoimi sukcesami, doswiadczeniami itp., a przeszkadza Ci, ze my to robimy. Z tego co wiem klub budujących jest właśnie po to by budujący mogli sobie porozmawiać - i to właśnie robimy. A wysyłanie na priw? Pewnie, jeśli wiadomość adresowana jest do konkretnej osoby, a nie do grupy osób - bo jeśli mamy ochote spotkać się większą paczką, to chyba najstosowniej jest rzucić hasło na forum. Ps. zamierzam dalej informować wszystkie zyczlilwe mi osoby o postępach budowlanych i liczę na wzajemność. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 05.07.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 (...) Ps. zamierzam dalej informować wszystkie zyczlilwe mi osoby o postępach budowlanych i liczę na wzajemność. Pozdrawiam. Brawo!! to ja dodam, ze wlasnie ukladam z tesciem plytki, w polowie lipca zdun ma robic piec kuchenny z piecem chlebowym, w lipcu jeszcze czeka mnie zabudowa poddasza plytami GK i malowanie, moze na przelomie sierpnia i wrzesnia sie wprowadze Pozdrawiam wszystkich budujacych z woj. lubuskiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 (...) Ps. zamierzam dalej informować wszystkie zyczlilwe mi osoby o postępach budowlanych i liczę na wzajemność. Pozdrawiam. Brawo!! to ja dodam, ze wlasnie ukladam z tesciem plytki, w polowie lipca zdun ma robic piec kuchenny z piecem chlebowym, w lipcu jeszcze czeka mnie zabudowa poddasza plytami GK i malowanie, moze na przelomie sierpnia i wrzesnia sie wprowadze Pozdrawiam wszystkich budujacych z woj. lubuskiego!!! zabudowa poddasza też przed nami teraz warto skorzystac z promocji w Nomi, bo wełna ok. 10 zł a regipsy ok 13 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 05.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 zabudowa poddasza też przed nami teraz warto skorzystac z promocji w Nomi, bo wełna ok. 10 zł a regipsy ok 13 zł. Welne juz mam, ale zakup regipsow jeszcze mnie czeka!! Dzieki za info!! Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 10.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam Ja z tych co juz nie klikają ale jeszcze zaglądaja od czasu do czasu Wszystkich budujących pozdrawiam i tych co juz sie wybudowali Czy ktoś przeliczał jak to wychodzi cenowo wykonanie podłogi na strychu z OSB lub z deski normalnej jednostronnie cheblowanej noi jakie grubosci trzeba by było zastosować. Pozdrawiam z upalnego Świebodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha1719500783 12.07.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Podgladałam Was sobie i postanowiłam się zalogować, bo podoba mi sie forum i poprosze abyscie nie słuchali pana mario, bo mówicie tutaj o waznych rzeczach Ja z moją połową jestem na etapie kupowania działeczki, zaliczka wpłacona a teraz czekam na warunki zabudowy(kurcze trzeba czekać aż 1,5 mca)bo musze wiedzieć czy w ogóle bedę mogła tam się wybudować zanim ja kupię. działka (rolna jak na razie)jest nawet duża, ma 11ar, ale minusem jest to że jest wąska, z jednej strony jest "szersza" ma 16m i tak gdzieś od 1/3 sie zwęza do 15m a długa jest gdzies tak 65m. Więc na razie musze czekać, nawet moze lepiej bo dozbieramy kaski do działeczki. Domek bedziemy budować sami, bo mój michu jest budowlańcem, ma taką malutka firmę budowlaną, obecnie pracuje w Niemczech, a ja pracuję u mojego taty i mam dużo wolnego czasu, więc szukam projektu wymarzonego domku To na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.07.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witaj Mycha To świetnie, że się zalogowałas Powodzenia w poszukiwaniu wymarzonego domku U nas murowanie domku praktycznie zakończone(zostały do dokończenia niektóre scianki działowe), W sobotę zamówilismy strop Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.07.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A ja sie pochwalę,że u mnie wreszcie ruszyło , mam prąd -wreszcie po dlugich bojach i sporych kosztach- kabel-135mb, robocizna, przepchniecie na szybko w enei -4800zł( w tym IIrata dla Enei), i obecnie murują mi ściany fundamentowe. W ławy wlazło aż 26m3 betonu??!!! Zdjęcia wkrótce. Jakiś taki mały ten dom ale podobno to tak zawsze jest takie wrażenie. Pozdrowka dla wszystkich. A przy okazji czy ktos z was wie gdzie w lubuskim mozna kupić takie okrągłe szalunki kartonowe ze zbrojeniem . Chodzi o kolumny okrągłe typowe-3m wys i 30 średnicy.Cena o ok. 40 zł drozsza niz zwykłe szalunki a lepsza jakośc kolumn. Zwykłe sa wszędzie- np Castorama koszt ok 91 zł.za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam wszystkie budujące kobiety I ja dopowiem kilka słów po walce z ziemią na wiosne a była to prawdziwa walka z gliną i nie tylko ..przebrnełam przez fundamenty domu i ogrodzenia bez wielkich problemów póżniej przez ściany też było ok teraz strop .. w projekcie byly płyty ale dałam się namówić na terive podobno lepsza niż płyty a iż dostałam wycene dobrą to też się zdecydowałam ...już byłam pełna euforii gdyby nie to iż nagle okazało się iż brakuje kilka belek i trzeba domówić koszty wzrosły sprzedawca twierdzi iz nieumiejetnie polożone a wykonawca że żle policzone..a nadodatek wszystkiego spadły trzy belki i 40 pustaków bo niebyło podstęplowane o chryste załamka ... mało tego wykonawca twierdzi iż tak czasami bywa i nie poczówa sie do poniesienia dodatkowych kosztów... nie zapłace i już a mialo być tanio ..i dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.07.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Casandra75 Ładne kwiatki i komu tu wierzyć uważam, że jeżeli komuś tzn ekipie powierza się materiał, to ekipa ma szanować naszą własność, a już napewno podszalować tak, aby nic nie spadało Ja też bym niezapłaciła Casandra, czy cena za więżbę 650 to brutto, czy netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 http://images2.fotosik.pl/102/e4fdc0367441a5d2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts