casandra75 20.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Nareszcie jacyś Panowie. Witamy nowych i gratulujemy tym co sie już wprowadzają. Casandro ja też planuje kominek z płaszczem i butle gazowa wkopaną, ale nie mam widoków na gaz w przyszłości niestety. Witam Cię Acca ...już podjełam decyzje nie będzie wkopanej butli .. za rok ma być gaz z sieci ...więc ten rok sie przemecze na kominku ..i tak przecięż nie bede mieszkać tylko wykańczac więc chyba nie będzie tak żle jak u mojej matuli.. Nawet kupiłam juz kominek MERKURY 32 po okazyjnej cenie 4tys, a instalację gazową zrobię w tym roku. oBECNA WYCENA NA INSTALACJE CO: 1.-DÓŁ 100M2 OGRZEWANIE WODNE PODŁOGOWE MIESZANE Z GRZEJNIKAMI 2.-GÓRA SAME GRZEJNIKI- 60M2 3- INSTALACJA WDNA I KANALIZACYJANA RAZEM Z MATERIAŁAMI 14TYS w CENIE JEST KOCIAŁ WSZYSTKO OD A DO Z JESTEM ZADOWOLONA A JAK NARAZIE NADAL CZEKAM NA POŁOZENIE WIĘŻBY ANIU WYKONAWCA DOGADAŁ SIE Z CHOJKĄ I ON BĘDZIE KŁADŁ WIĘŻBĘ I DACHÓWKĘ ALE NADAL CZEKAM NA TERMIN .. ROZGLĄDAM SIE TEZ ZA OKNAMI DACHOWYM ...MAM ICH W PROJEKCIE AŻ 12 TOPRZECIEŻ MAJATEK SZUKAM TANICH OKIEN FARKO ALBO INNYCH ... I OCZYWISCIE WITAM NOWE OSOBY KTÓRE CHCA MIEĆ SWÓJ DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj Aniu Tak chciałabym nieć ta upragniną dachówke ale nadal czekam A i tak codziennie jestem na budowie nie potrafie tam nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj Auza zadzwoń pod ten nr. P. Grzesiak 606 404 913 działka w Santocku napewno nie będzie tania i nie wiem kiedy chca ja sprzedać ale jest super i kołomnie..poprostu czekaja jak wzrośnie jej wartośc..pod samym lasem koniec roku budowa transformatora ...a jak narazie mam swoja studnie i planuję oczyszczalnię jeszcze w tym roku.. Moze Ci się uda ją kupić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj Aniu Tak chciałabym nieć ta upragniną dachówke ale nadal czekam A i tak codziennie jestem na budowie nie potrafie tam nie być Moja dachówka dopiero w pazdzierniku ma być Ja niestety nie moge być codziennie na dzialce, bo nie mam prawka ale niedługo egzamin Cena za instalację super, a kto Tobie bedzie robil instalację Mój mąz wprawdzie zajmuje się budowaniem i wykończeniówką, ale może nie będzie miał czasu O okna spróbój zapytać w CMB. Nam wyceniali Veluxa 78/ 140 to było ok 1000, a Fakro może być taniej.12 okien to faktycznie niemało, a jaki wymiar okien masz? Może przy takiej ilkosci, to jakis rabacik by sie należał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Aniu bez prawka jak bez reki musisz je mieć ja zdawałam u DraYwea 3 lata temu jestem zadowolona.. za 1 podejściem do praktycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Namiary na wykonawcę dał mi Chojka Jak się sprawdzi to go polece napewno.. Co do okien to najtansze farko za 700-800 zł szt -zrezygnowalam narazie juzz 7szt zostawiam 5 szt jak będzie za mało to w przyszłości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dasz rade wtym roku z instalacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 20.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam. Właśnie poszukujemy ładnej ziemi na wymarzony domek. Jak znacie coś ładnego, wolnego w Waszym otoczeniu - prosze dajcie znać. Podobają nam się działki na wzgórzach nad wartą w stronę Santoka - oglądaliśmy kilka ale szukamy dalej, problem że ładne wzórza nie wiadomo do kogo należą no i marzenie to uzbrojona działka na szczycie nie na stoku. Lub każda ładna, najlepiej w okolicy lasów (np. Wawrów, Czechów, Kłodawa, itp.) Z góry dziękujemy za informację najlepiej na [email protected] Witaj. Wolne działki są jeszcze w karninie i prądocinie. Mam namiary jak coś Cena za 12 arów w okolicach 20 tysiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 JA za 17ar dałam 18tys-nie uzb pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 20.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 JA za 17ar dałam 18tys-nie uzb pozdrawiam To cena bardzo dobra. Byłem w Janczewie oglądać działki 2 lata temu, ale głupi cymbał nie kupiłem jak facet proponował 20 arów po 19K. Wjeżdzajac do janczewa od gorzowa po prawej stronie na wzniesieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tak działki pod zabudowe to jest inwestycja kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 jescze z 5lat temu rolnicy sprzedawali takie działeczki za bezcen kto kupił napewno zarobił nie małe pieniądze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 20.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale teraz mniejsza z tym Priorytetem, jest ucieczka z tego zasyfiałego bloku. Miewam depresje z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No tak Jak sąsiad nadsłuchuje na balkonie a sasiadka pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 20.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Zarżnę się na 30 lat, ale wiem za co płacę! Sprzedałem dobry samochód, kupiłem starego śrupa, byle tylko się wybudować. Jestem zdesperowany i w przyszłym roku będę juz mieszkał w swoim domku, patrzył w moje gwiazdy, i przeklinał samoloty latające po moim kawałku nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Płacenie comisiecznego czynszu - dla kogo i za co? i czy się opłaca? już przeszłam przez te tematy nie raz i nie dwa....nie opłaca... Nie ma to jak u siebie...mimo iz jeszcze nie mieszkam u siebie ale codziennie tam jestem i czuje ta wielka radość że jestem na swim i nikt mi nie patrzy z zapłota...i ta cisza..niedoopisania piękno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tak płacisz ale wiesz za co..umnie też 30lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 20.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Płacenie comisiecznego czynszy - dla kogo i za co? i czy się opłaca? już przeszłam przez te tematy nie raz i nie dwa....nie opłaca... Nie ma to jak u siebie...mimo iz jeszcze nie mieszkam u siebie ale codziennie tam jestem i czuje ta wielkoa radość że jestem na swim i nikt mi nie patrzy z zapłota...i ta cisza..niedoopisania piękno.. Zazdroszczę Tobie Dużo radości Casandro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Nie rozumiem tylko jak mozna mieszkać tak jak w kłodawie domek koło domku albo chwalęcice ..Przecież to tak jak w bloku..wychodzisz i widzisz sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Pozdrawiam i życzę wytrwałości w dojściu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts