DonGemolo 20.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Absolutnie Chwalecice i kłodawa odpadały.Nie ze wzgledu na cene, tylko tego zatłoczenia.Jeszcze Łagodzin wchodził w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Np. Kłodawa niby zatłoczenie..prawda? a jakie ceny? to jakiś absurd.. płacic tyle za działke na której nie ma prywatności ...okolice zawarcia mi sie osobiscie nie podobały..A w Santocku mam rodzine..Dlatego Tam kupiłam urokliwa działeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Jestem sama na srodku pola..ja i mój pis bernardyn i jest super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 U mnie obecnie etap murowania nadproży, trochę widachttp://images3.fotosik.pl/133/3c102f12d6066ad3m.jpg http://images4.fotosik.pl/97/4bee01ac78738476m.jpghttp://images2.fotosik.pl/133/da45a98c1de531c6m.jpgścianki działowe, szef obiecał na początek września zakończenie wszystkiego ze stropem włącznie, ale jesli będzie problem ze stropem jak miała Ania to nie wiem, na 10 wrzesnia wchodza dekarze i ciesla. Planuję na koniec września zakończyc całośc, może się uda. Chciałabym na począątku pażdziernika wyjechąc na tydzień gdzieś w ciepłe kraje- ale gdzie , może macie pomysł??Może ktoś gdzieś byłi sobie chwalił pobyt- chorwacja, grecja czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj widzę że mnie doganisz brawo super jak mi się uda jutro zamieszcze swje fotki -ciepłe kraje -ja chyba nie miałabym odwagi zostawić swojej budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Acca proszę powiedz jak wyszło z Twoim ogrodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 W lipcu miałam dwutygodniowy urlop ale byłam wtedy w ten upał na budowie, praktycznie urlop przeszedł koło nosa. Trochę musze gdzies odpoczą z rodziną bo zwariuję .Mam dobrego kierownika ktoremu dużo płacę może to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ja urolpu nie miałam dawno - prwadze własną działalnosc- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 acca nieżle widac Super jest ten łukowaty wykusz- dobrze widzę Nikomu nie zycze problemu ze stropem gdyby nie ten strop, to juz bym miała scianki szczytowe wrrr Ja wprawdzie nie latam w ciepłe kraje , ale myslę że Chorwacja to byłoby super Casanndra ja prawko robie u Pomorskiego- super i A instalacje bede robić w przyszłym roku, ale ja lubie mieć wszystko obcykane wcześniej- czas szybko leci Ja swoja działę w Janczewie kupowalam 2 lata temu za 500 za ar Z tym nasłuchiwaniem na balkonie to fakt. Ja wczoraj w nocy wieszalam pranie i słyszałam takie odglosy że najpierw było tak a potem tak niby ludzka rzecz a jednak jestem szczęśliwa,że jedną noga jestem w swoim domku Casandra gdzie były te okna za 800 i jaki wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Zarżnę się na 30 lat, ale wiem za co płacę! Sprzedałem dobry samochód, kupiłem starego śrupa, byle tylko się wybudować. Jestem zdesperowany i w przyszłym roku będę juz mieszkał w swoim domku, patrzył w moje gwiazdy, i przeklinał samoloty latające po moim kawałku nieba. Podoba mi sie to co piszesz TO JEST TO Aha, Casandra Santocko też bardzo mi sie podoba ( szczególnie mojemu mężowi ) Jakby nie J. to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 21.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Brawo Brawo Jedyny mężczyzna na tym forum odważny Jak długo trwała twoja budowa? Buduje od wiosny 2005r. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A u mnie kolejny problem, nie dojechały kominy Schidla i majster z ekipą nie przyjechali dziś bo nie mają jak pracować , a miały być cholerki już dwa tyg. temu. Szlag mnie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam. Właśnie poszukujemy ładnej ziemi na wymarzony domek. Jak znacie coś ładnego, wolnego w Waszym otoczeniu - prosze dajcie znać. Podobają nam się działki na wzgórzach nad wartą w stronę Santoka - oglądaliśmy kilka ale szukamy dalej, problem że ładne wzórza nie wiadomo do kogo należą no i marzenie to uzbrojona działka na szczycie nie na stoku. Lub każda ładna, najlepiej w okolicy lasów (np. Wawrów, Czechów, Kłodawa, itp.) Z góry dziękujemy za informację najlepiej na [email protected] Ja tam uważam, ze superaście jest koło mnie , tzn. w Ulimiu no i sa wolne działki koło lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 JA za 17ar dałam 18tys-nie uzb pozdrawiam To cena bardzo dobra. Byłem w Janczewie oglądać działki 2 lata temu, ale głupi cymbał nie kupiłem jak facet proponował 20 arów po 19K. Wjeżdzajac do janczewa od gorzowa po prawej stronie na wzniesieniu. My 3 lata temu 24 tys. za 18arów a kredyt wprawdzie tylko na 15 lat - ale okazało się nieco za mało ale i tak pełni desperacji już mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszyskich nowych i starych klubowiczów Aniu Okna 78/140 W mojej hurtowni tam gdzie dachówka i ściany Na UL Słowiańskiej koło strostwa RAB....er.. Aniu Janczewotez mi sie podoba ..Ja też lubie mieć wszystko wcześniej dograne ale z doświadczenia wiem iż tak się nie da bo i tak sa zawsze jakieś poślizgi .. miesięczne wtedy jestem zła bo nie poszło tak jak planowałam . Tak jak teraz więżba dopiero za 3tygodnie a gdzie jeszcze dachówka... o zgrozo ..mam watpliwości czy dam radę w tym roku z instal.i tynkami FUNIA może warto się dokredytować?-na wyposarzenie np. albo zrefinansować? -to całkiem realne ...jeśli kredyt jest na 15 lat to wziasć więcej i na dłuzszy okres...no tak wszystko zalezy od wielu czynników ..to nie takie proste wiem... Ja wziełam 250 na 30 lat i obawiam sie iz może mi brakowac , bo dom dość duzy 200m2 z poddaszem - i kosztorys ciulowo zrobiony-dopiero teraz to widze ale tak jak wspamniałam prawdopodobnie będe dobierac maksymalnie duzo , bo juz więcej nikt mi nie da takiego kredytu . Acca ile masz kominów w projekcie i ile ci wyszło za całośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Casandra mi tam wycenili okna Fakro 78/120 cos powyzej 900 moze dali Tobie rabat A tak w ogóle, to troche mnie rozczarowali Tyle razy musiałam dzwonic aby zamowić pustaki went. a to wysiadły komy i pani sie nie mogła dowiedzieć- to rozumiem.A innym razem miała zadzwonic za 10 min i minęły już 3 tygodnie i nikt nie zadzwonił. Miałam zrobiona wycene dachówki i miałam u nich kupić i do dzisiaj się nie zainteresowali. No coż zakupy za 10 000 co to za klient No i wygrało CMB a tam dachówkę kupiłam o 300 tanszą A z tym dogadaniem wcześniejszym to masz rację. I tak zawsze ktos wześniej, czy póżniej zawali, nie odbierze telefonu itd. Dobrze, że mój mąż sam buduje i być może będzie kładł tynki i wykańczał dom, bo nie wiem, czy by mnie to nie przerosło Funiu zdesperowana jak tam sie mieszka a jak sasiedztwo i dzieci sąsiadów POzdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Funia nie zdesperowana (choć w wiadomych sprawach - sama nie wiem czy jest poprawa ) Więcej kredytu nie chcę, bo mi sie poprawiają perspektywy zawodowe, więc i kasy wkrótce powinno byc więcej. Na razie mamy tyle, żeby względnie dopowadzić parter, a reszte zrobimy za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona1719500317 22.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witajcie ponownie:) Długo mnie nie było - wyjechaliśmy na urlop, dziekuję za odpowiedzi. Niestety u nas teraz wszystko robimy w szybkim tępie jeżeli chodzi o decyzje. Bo z budową to bardzo powoli się rozkręcamy, niestety nie mamy jeszcze prądu . Do tego spadła na nas mozliwość wyjazdu na rok i będziemy musieli budować na odległość. Więc to co można było na spokojnie teraz trzeba szybko wybierać. Oczywiście musimy też komuś oddać w opiekę naszą budowę, a że mam za sobą lekturę forum to dołożył mi się kolejny czynnik stresogenny . Z drugiej strony jak będziemy daleko to bezpośrednio nie będziemy uczestniczyć w zmaganiach (mniej nerwów). A teraz kolejne pytania - gdzie można kupić tanio siatkę na ogrodzenie wstępne (leśną?), - czy ktoś z Was miał gotowy "chudziak" pod ławy ( koszty), - ile czasu można stawiać więźbe - dach 320 m Pozdrawam. Mona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Casandro płotek wyszedł bardzo ładnie, ale poniewaz nie robiłam podmorowki schodkowej to niestety w jednym miejscu mam lekko sfalowany plot- udaje,że nie widze tego bo by mnie trafiło jakbym musiała to wszytko poprawić- 9 przęseł dokladnie. zasadze rosliny i po klopocie, załuje tylko ,że pan od płotu nie powiedzial mi tego kiedy montował , jak przyjechalam po pracy zobaczyć dzielo to bylo juz po sprawie a panowie spakowani-tak to bym nie pozwoliła na montaz, sprawy pilnował moj mąż i powiedzial panu,że mu sie podoba. no cóż. Męża sie wybrało to się ma takiego. Nie mogłam mu tego powiedzieć bo inaczej w niczym by mi nie pomógł. Więc jest oky i nie ma sprawy. Ale ogolnie jest dobrze. mam tylko pare zdjęc na fotosiku. zostało mi do pomalowania tylko przęsła i ciagle nie mam kiedy. http://images1.fotosik.pl/142/cacd514c7850f14cm.jpghttp://images3.fotosik.pl/133/92aa8db519ee59e3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 22.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witaj Acca masz zrobione 3strony? a przód siatka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts