Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktos moze polecic niedroga ekipe z zielonej gory lub okolic do wykonania stanu "0" na poczatku listopada?

Ile mnie moze kosztowac fundament w zielonej (robocizna) domu na planie prostokata 11x9m ?

Witam.

Mam solidną ekipe z Nietkowa,alez tego co wiem już maja do wyceny kolejne 5 projektów.Może być ciężko.Jak chcesz dam Ci namiary na priv-a.

Ja za prostokat o wym. 10 x 12 zapłaciłem za robocizne 7600.W cenie jest również rozprowadzenie kanalizy pod chudziakiem i wylanie chudziaka.

Stan 0 wyszedł 39000 (liczyłem naiwny na 25000 :oops: ).

Pozdrawiam.

jaka piekna cegła we wnętrzach - czy ten zamiar był od poczatku czy przypadkowo, ten duzy łuk to podciąg zamaskowany?

Kto robi takie piekne schody- prosze o namiary

Zamiar taki był od samego początku, ten łuk nie maskuje podciągu, w całości jest wykonany z cegły rozbiórkowej podobnie jak sciana w salonie, z tym, że na scianę ciąłem ceg na pół, zeby nie tracic powiezchni.

W kuchni cegła jest nowa i wygląda troszke gorzej niż ta rozbiórkowa.

Schody robił mi mąż koleżanki z pracy ale na dzien dzisiejszy ma wszystkie terminy zajete.

Ania67

Codziennie widzę postępy na twojej budowie. Dzisiaj rano, jadąc do pracy, podziwiałam piękny dach. "Robi się" błyskawicznie. Gratulacje. Jak znajdziecie chwilke zapraszam na kawę. :D

My nadal "wykańczamy dom" , choć jakby to przeanalizować to chyba on wykańcza nas - przynajmniej finansowo. Och..., ale nikt nie mówił ,że będzie lekko.

Pozdrawiam

Gwiazdka

Aniu- ale masz fajnie, planujesz jeszcze wstawić okna i porobic co nieco?ja mysle o oknach, elektryce i tynkach wew. cement-gipsowych.

Jakie masz rynny?

Wlasnie dzisiaj jadę wycenić okna w paru firmach.Mamy takie plany aby przez zimę zrobic instalacje a na wiosne tynki.Musimy wprowadzić sie już w przyszłym roku, bo sprzedalismy mieszkanie 8)

Rynny mam tytan-cynk.

Jestem bardzo zadowolona z dachu i dekarzy-super fachowcy.Zaczęli w poniedziałek,a skończyli w czwartek o 13 :D

Cieśli też miałam super,a więzbę zrobili w 1,5 dnia :D

Pozdrawiam :D

Wlasnie dzisiaj jadę wycenić okna w paru firmach.Mamy takie plany aby przez zimę zrobic instalacje a na wiosne tynki.Musimy wprowadzić sie już w przyszłym roku, bo sprzedalismy mieszkanie 8)

Rynny mam tytan-cynk.

Jestem bardzo zadowolona z dachu i dekarzy-super fachowcy.Zaczęli w poniedziałek,a skończyli w czwartek o 13 :D

Cieśli też miałam super,a więzbę zrobili w 1,5 dnia :D

Pozdrawiam :D

Ania super, że w przyszłym roku będziesz już mieszkać.

:D :D :D :D :D

Udanych wycen.

Miłego dnia, :D

Gwiazdko, a tak w ogóle, to jestem bardzo ciekawa jak wygląda wasz domek w środku 8) No i chcę zobaczyc Twoje meble w kuchni 8)

pozdrawiam :D

Ponawiam zaproszenie. Mebelki będą dopiero montowane na poczatku listopada. :( Być moze dojadą lada moment, ale chcę żeby przy montażu był mąż, więc (niestety) będziemy na niego czekać.