acca5 03.11.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wszystkich, dzis w tym zimnie sadziłam resztę krzaczków- musiałam bo zamarzło prawie wiaderko z wodą, w ktorym stały- berberysy, szkoda mi ich było. Ale za to piję teraz gorącą herbatkę z cytryną i się cieszę ,że to posadziłam- najpierw musiałam haszcze popielić. Mikołaj i Casandro- czy możecie zmienic rozmiar zdjęć bo strona bardzo rozwleczona?? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 03.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 WitamAcca juz nie da rady zmienić za pózno .SORY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Własnie ogladałam prognozę pogody- czarne chmury do poniedziałku- a ja jutro mam spotkanie z elektrykiem- 3 godziny chodzenia po domu i malowanie kredą puszek i gniazdek, chyba ubiorę czapkę, a chciałam jeszcze posadzić daglezje bo jeszcze sie bidulki ostały i stoja w tym nieszczęsnym wiaderku w garażu blaszanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botr 05.11.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Szukam grupy budującej z okolic Żar lub z samych Żar , mam mały domek do postawienia co za tym idzie do wyceny projektu .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 05.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Własnie ogladałam prognozę pogody- czarne chmury do poniedziałku- a ja jutro mam spotkanie z elektrykiem- 3 godziny chodzenia po domu i malowanie kredą puszek i gniazdek, Dobrze jest jak ktoś wie czego chce.!! Ja wciąż poszukuję inspiracji na oświetlenie - salonu i poddasza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 CZEŚ LUBUSZANIE WITAM EXTRALIGOWĄ ZIELONĄ GÓRĘ I PIERWSZOLIGOWY GORZÓW ( W PRZYSZŁY ROKU MOŻE BĘDZIE ODWROTNIE). ZACZYNAM WALCZYC NA BUDOWIE Z PROJEKTEM M05A -NIEWIELKI CZY KTOŚ GO BUDUJE ??? A MOŻE BUDUJECIE PARTEROWE Z PODDASZEM UŻYTKOWYM PODPOWIEDZCIE-JEST JESZCZE CZAS NA ZMIANĘ. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 06.11.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Casandra budujemy się pod Gorzowem w Wawrowie.Przy okazji zamieszczę zdjęcia.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 06.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam o tak jak ajardziej prosimy o zdjecia A propo BARDZO PRZEPRASZAM ZA FORMAT POPRZEDIEGO MOJEGO ZDJECIA NIESTETY NIE MOżNA GO USUNąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mikołaj moge ci przesła trochę inspiracji -mam zebrane w katalogu, trochę sie nimi posłużyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 06.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Hej Acca , jeśli możesz to chętnie skorzystam -prześlij mi na priw. Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 06.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 do R>H mY BUDUJEMY W JANCZEWIE A RACZEJ ZACZNIEMY NA WIOSNĘ, WCZESNĄ WIOSNĘ ,-JAKI MACIE PROJEKT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 06.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam nowych klubowiczów Aniu nie słychać Cię ostatnio Jak tam okienka ?Może Ci wczymś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.11.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Hej Juz jestem Mam podłaczony internet-nareszcie Prawie sie wypakowałam i juz zaczynam dochodzić do siebie po przeprowadzce Okienka juz wybrane całkiem przypadkiem znależlismy przyzwoite okna w przyzwoitej cenie A w przypadku zakupu okien będziemy mieli też bramę Krispol w cenie hurtowej Casandra dzieki za chęć pomocy R>H Chyba wiem, który to Wasz domek Wiesiek2 Witam kolejnego sasiada z Janczewa :D Gwiazdko Jak tam mebelki I mam pytanko-co robicie z Waszą kozą, czy jeszcze ja potrzebujecie??? Suwałek Nie mozemy sie z Toba skontaktować, bo podczas przeprowadzki zawieruszył sie Twój numer tel. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 07.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam nowych klubowiczów , szczególnie nowych sąsiadów w J. R>H i co ze zdjęciami? Aniu Co do kozy to póki co spełniała funkcje kominka , jak widziałaś zresztą. Teraz już uruchomilismy piec, wiec nie wiem jakie będą jej losy. Mebelki kuchenne już dojechały do Gorzowa, dzisiaj ma dojechać mąż , więc myślę, że w czwartek-piatek będzie montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Gwiazdko tak sobie myślałam, ze póki co to koza "zajęta" Ale przyjdzie czas i na kominek No to może na weekend bedziesz miała nareszcie swoja kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.11.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Trzymajcie kciuiki jutro mają nam przywieźć kotłownie a za kilka dni podłączyć gaz - tak przynajmniej obiecują. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.11.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Aniu prosze Cie o namiary na okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.11.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ANIA 67-WITAM CZY TO ZNACZY ŻE TY TEZ W JANCZEWIE! CZY BUDUJE KTOŚ Z WAS DRODZY FORUMOWICZE M05- NIEWIELKI Z MURATORA--FAJNIE BY BYŁO SŁUCHAJCIE CZY ZNACIE KOSZTY UZBROJENIA W MEDIA TAKIE W PRZYBLIŻENIU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.11.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Wiesiek2 Jest nas coraz wiecej U nas woda ok 2 400 ( z doprowadzeniem na nasza dzialkę, a prąd coś ok 2 500, gaz w drodze na koszt gazowni. Ceny pisze z głowy i nie sa b.dokladne. Casandra namiar na okienka na priva Funiu kciuki poszły w górę Jesteśmy w trakcie poszukiwań drzwi.Nie mozemy trafić na skrzydło 100. Mieliśmy też nadświetle górne, ale chyba przyjdzie nam z niego zrezygnować-stasznie podraża nam koszt.Potrzebujemy też drzwi przy garazu- do piwnicy.Jakby co to trzeba edzie zrobic 90. Co sądzicie o drzwiach firmy KMT ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 07.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Pozdrawiam wszystkich. Okazuje się że są tutaj ludzie, którzy będą sasiadami z sąsiedniej wsi ( jak to fajnie brzmi) i ludzie na tym samym etapie budowy co my. To cieszy. Bardzo bym chciała pochwalić się fotkami niestety nie potrafię tego zrobić, ale potrzeba mi kilka dni na naukę....i wkleję stan obecny a teraz mój pierwszy albym niestety stary i nieaktualny. Zaznaczam są w nim tylko zdjęcia działki http://foto.onet.pl/0,szukaj.html?qw=nasz+m-137 Aniu rzeczywiście możesz widzieć nasz dom. Jeśli mogę poprosić o namiary na okna bo właśnie też będziemy lada chwila zamawiać.Wiesiek -oto nasz projekt http://www.konradmatuszewski.pl/ m-137 Gwiadko wklejenia zdjęć jeszcze nie zgłebiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts