fiacior 09.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Dompodsosnami rzeczywiście 35km to nie tak daleko od mojego miasta. Napisz chociaż w pobliżu jakiej miejscowości budujesz. Niezły ten Twój projekt. Duży! Będziie przyciągał uwagę. Mi pomagać będzie ojciec przy budowie on też dużo potrafi. Takie rzeczy jak wylewki, montaż CO i inne rzeczy robimy sami. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 10.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A u mnie pytań ciąg dalszy. Gdzie można kupić żwir, wynająć narzędzia. Korzystając z okazji zapytam się także o transport nie związany z budową - chodzi o samochód o długości ok 11 mMąż ostatnio jeździł po hurtowniach ale jak sami wiecie: tego nie ma, tego nie prowadzą itd Chcemy wiedzieć co gdzie kupić, żeby później już nie zastanawiać się. Jakie macie wrażenia jeżdżąc za towarem ? Ogólnie mąz miał wrażenie, że bezczelnie przeszkadza w pracy, ten rzekomy boom budowlany wyprowadza mnie z równowagi. W głowach im sie poprzewracało a te terminy...Ja już nie chcę się budować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Fiacior, to miło, że nam blisko, będzie można podrzucać sobie informacje o matbud i fachowcach. A propos, nie znasz dobrego kierbuda? Nasza kierbud była świetna, ale ciężko zachorowała i w lutym umarła. Zostaliśmy w środku inwestycji bez Niej. Ciężka sprawa. Nawet nie wiem jak odzyskać dokumenty, bo mieszkała sama, synowie za granicą, telefon nie odpowiada, pewnie już wyłączony. O jej śmierci dowiedzieliśmy się 2 dni po pogrzebie. No i teraz nam smutno i źle... Ale nie załamujemy się, prace idą naprzód. Chyba ten nasz fachowiec jest niezły - pracuje szybko i rzetelnie. Można już zobaczyć fotki w moim dzienniku. Na stronce www są fotki pierwszej części inwestycji - wolno stojącego domku. Pozdrawiam. Alkman, nie wiem gdzie budujesz, żwir po znośnej cenie można kupić w Trzebielu u Kazimierza Będzy, na miejscu wskażą Ci drogę, ma firmę z opałem. O samochody możesz pytać w Jasieniu w Jubo-Trans, chyba powinni takie mieć, albo coś doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.03.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A u mnie pytań ciąg dalszy. Gdzie można kupić żwir, wynająć narzędzia. Korzystając z okazji zapytam się także o transport nie związany z budową - chodzi o samochód o długości ok 11 m Mąż ostatnio jeździł po hurtowniach ale jak sami wiecie: tego nie ma, tego nie prowadzą itd Chcemy wiedzieć co gdzie kupić, żeby później już nie zastanawiać się. Jakie macie wrażenia jeżdżąc za towarem ? Ogólnie mąz miał wrażenie, że bezczelnie przeszkadza w pracy, ten rzekomy boom budowlany wyprowadza mnie z równowagi. W głowach im sie poprzewracało a te terminy...Ja już nie chcę się budować.... Hej głowa do góry problemy są po to by by je rozwiązywać Fundamenty - ZWOLBET- BETON - BUDOMEX- ZBROJENIE na walczaka koło enna Ściany kominy,dachówka- Rabkarcher Styropian, wełna, - Dremi na Wróblewskiego Więżba - Łośno Żwir-Kłodawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 10.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witaj Dompodsosnami nie mam jeszcze wybranego kierownika budowy. Rozmawiałem z jednym ale nie wiem czy jest dobry chce około 2tys. za mój dom. Będę jeszcze rozmawiał ze znajomym, który ma firmę budowlaną może on mi poleci jakiegoś dobrego kierownika. W tygodniu powinno się już wszystko wyjaśnić. Tuplice to rzeczywiście bardzo blisko-bardzo fajnie, że ktoś z niedaleka buduje. Ja zrobiłem stronkę jej adres znajdziesz pod spodem, ale na razie znajdziesz na niej zdjęcia samej działki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 http://images21.fotosik.pl/66/924df34da68bcc53m.jpg' alt='924df34da68bcc53m.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam Jestem bardzo zadowolona z okienek i obsługi FIRMY KOPI Dzieki Panie Wieśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 [/img]http://images22.fotosik.pl/40/140ffccf4b42e4a6m.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 No właśnie ta studnia płakać się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Hej Casandra, jakie śliczne masz okienka Firma tez super też super Ja mam jeszcze od nich bramę i drzwi, też extra Alkman, spoko, dasz radę To i ja jeszcze dodam: CMB Matbud Olwit A u nas w poniedziałek- TYNKI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 10.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam Jestem bardzo zadowolona z okienek i obsługi FIRMY KOPI Dzieki Panie Wieśku Nie ma za co -jak bedzie coś jeszcze potrzeba to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 10.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 CASANDRA75 Ładny ten twój domek, fajna dachówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalia 11.03.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam,też jestem z okolic Gorzowa. Fajnie że jest lubuska grupa,na której można wymieniać się doświadczeniami związanymi z budową. Jesteście super. Jeszcze nie rozpoczęliśmy budowy bo szukamy działki pod nasz wymażoy domek UPB-220 z pracowni p. Boducha.Jeśli ktoś z Was wie o dziłkach do kupienia z terenu bogdańca lub Jenina to proszę o informację na e-mail. Przeglądam anonse z prasy i internetu ale na razie nie ma nic ciekawego. Pozdro dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 11.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkich. Ruch tutaj olbrzymi, sporo nowych ludzi- zaczynających i kontynuujących. Casandra pamiętam, że jesteśmy na podobnym etapie.My też mamy już okna eletryke i wchodzą z instalacją wodno - kanalizacyjną.Później tynki.Jak do tej pory wszystko idzie według planu, dzięki budowlańcom na cześć których napiszę po zakończeniu hymn pochwalny!!!! Okna tak jak pisałam polecam dwóch firm (bo je mam )PAPKE i z ul.Owocowej A to ostatnie zdjęcia nawet widoać na jednym pobiałkowane drzewa na działce, juz nie mogę się doczekać jak zakwitną. http://www.m137.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Hej - Witam serdecnie Wszystkich- nowych i starych formowiczów Nie poddawajcie się walczcie... o dobre ceny.i.nie tylko... A przeznAczenie i tak zrobi swoje co ma być to nie miinie Ania zorganizuj zlot klubowiczów Ja mianuję Cię na PRZEWODNICZĄCĄ GRUPY LUBUSKIEJ PROSZĘ O INNE GŁOSY ZA ...PRZECIW NIE BIORĘ POD UWAGĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 http://images20.fotosik.pl/116/7d8e9b87ba590f32m.jpg' alt='7d8e9b87ba590f32m.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 11.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Hej - Witam serdecnie Wszystkich- nowych i starych formowiczów Nie poddawajcie się walczcie... o dobre ceny..nie tylko... A przeznAczenie i tak zrobi swoje co ma być to nie miinie Ania zorganizuj zlot klubowiczów Ja mianuję Cię na PRZEWODNICZĄCĄ GRUPY LUBUSKIEJ PROSZĘ O INNE GŁOSY ZA ...PRZECIW NIE BIORĘ POD UWAGĘ witam jestem za pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam dzięki czekam na więcej głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 11.03.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Hej - Witam serdecnie Wszystkich- nowych i starych formowiczów Nie poddawajcie się walczcie... o dobre ceny.i.nie tylko... A przeznAczenie i tak zrobi swoje co ma być to nie miinie Ania zorganizuj zlot klubowiczów Ja mianuję Cię na PRZEWODNICZĄCĄ GRUPY LUBUSKIEJ PROSZĘ O INNE GŁOSY ZA ...PRZECIW NIE BIORĘ POD UWAGĘ OCZYWIŚCIE, BEZAPELACYJNIE JESTEM ZA ALE I TY CASANDRO MUSISZ JĄ WSPOMAGAĆ WIĘC JA ŚWIEŻY FORUMOWICZ PROPONUJE TWOJĄ KANDYDATURĘ NA STANOWISKO WICE-PRZEWODNICZACEJ. CO DO ZJAZDU TO SUPER POMYSŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.03.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 O KURCZĘ wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts