piotrf 16.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 witam potwierdzam -będę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam Oczywiście z Żagańskiego też zapraszamy i nie tylko.... O! To ja widzę, że nie jest tak źle. Chyba dołączę do tego spotkania, jeśli nie za daleko od Żagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.03.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hej To jest NAS już wiecej Zapraszamy!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 16.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 wstepnie zglaszam chec przybycia wraz z zona... zobaczymy czy bedziemy mieli gdzie podrzucic synka http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=92756&highlight= <--- prosze doswiadczonych ogrodnikow o pomoc w naprawieniu trawnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 16.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 POSTARAM SIE PRZYBYĆ NA SPOTKANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 17.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 A ja nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 wstepnie zglaszam chec przybycia wraz z zona... zobaczymy czy bedziemy mieli gdzie podrzucic synka http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=92756&highlight= <--- prosze doswiadczonych ogrodnikow o pomoc w naprawieniu trawnika... Zajrzyj na swój wątek, coś Ci zostawiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 17.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Zajrzyj na swój wątek, coś Ci zostawiłam... widzialem juz rano.... i tez Ci tam zostawilem wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 17.03.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witajcie Lubuszanie!! no u mnie w koncu sie ruszylo wykopki juz porobione:) a propos wiezby...to u mnie Tkaczyk robic bedzie a dekarz to oczywiscie pan Grygiel ceny niestety w oblednym tempie ida w gore. ale zapal do budowania jak narazie mi nie opada pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 17.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 POSTARAM SIE PRZYBYĆ NA SPOTKANIE Hej Wiesiek NIE MA MOWY BY CIĘ IE BYŁO ZGŁASZAM TWOJĄ OSOBE JAKO TRZECIĄ DO ZARZĄDU Aniu co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Hej Zupelnie sie z Tobą Casandro zgadzam Tynki zakończone Panowie spisali sie na medal w domku wysprzątali, zdjęli folię z okien Oby wiecej takich wykonawców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 17.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Aniu .. to super ja umówiłam się na tynki połoowa kwietnia a teraz walczę z elektryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 18.03.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 POSTARAM SIE PRZYBYĆ NA SPOTKANIE Hej Wiesiek NIE MA MOWY BY CIĘ IE BYŁO ZGŁASZAM TWOJĄ OSOBE JAKO TRZECIĄ DO ZARZĄDU Aniu co Ty na to? HEJ Dziewczyny to wy jesteście podstawą tego forum, o czym świadczy ilość waszych postów. Miło mi że wymieniacie moją kandydaturę ale ja nadaję się jedynie jako skarbnik kasa nigdy mnie sie nie trzymała . A tak powaznie to we dwie sobie super poradzicie. Rozmawiałem z żoną i postaramy sie być na spotkaniu (na dzień dzisiejszy termin nam pasuje). POZDRAWIAM WSZYSTKICH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 19.03.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Po konsultacjach telefonicznych z Casandrą75, ustaliłyśmy termin spotkania 24.03.-sobota godz.18.00 przy fontannie obok katedry A potem ustalimy dokąd pójdziemy Lista jest otwarta Mam nadzieję, że będzie WAMpasowało. Jakby co, to jeszcze mozna zmienić termin i miejsce spotkania ja bardzo chciałabym Was spotkac i poznac, ale pracuje w sobobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 A i ja się pochwalę, skończona elektryka, zaczęte tynki gipsowe. Fotki niedługo. i znowu nie moge się spotkać bo jak zwykle pracuje w sobote cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 19.03.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Ciekawa jestem jak wypadlo spotkanie, niestety ja wyjeżdziałam NA WEKEDND Z gORZOWA do Nowej Soli. Miałam nadzieję,że może się przesunie i będzie później. Marzyłam o spotkaniu i objeździe po Waszych domach a także chciałam pochwalić się swoim. Trudno, może następnym razem. Na budowie skończona elaktryka, robią teraz instalacje wodno- kanalizacyjną, a niedługo tynki. Pytanie które juz otoczyło ziemię: CZY NA KONIEC WAKACJI ZAMIESZKAMY W DOMU????????Aniu jadąc do Nowej Soli przez J. Zapuszczałam oko na Twój domek.Casandra rzeczywiście jesteśmy na podobnym etapie.qqrq5 - pytałaś o kosmetyczke która wykonuje mikrodermobrazje.Ja polecam ten zabieg wykonany przez panią dr Korżel, robiałam kilkarkotnie.Lekarz to coś więcej od kosmetyczki i może większe steżenie zastosować.Tylko pamiętaj o wolnym z pracy-jeśli pracujesz. http://www.m137.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 19.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 To ja się pochwalę, ze udało mi się znaleźć w końcu wykonawcę do dachu. Wprawdzie plany wejścia cieśli są dopiero na początek maja ale to powinno styknąć, bo w przyszłym tygodniu przyjeżdża terriva. a przez murarzami jeszcze sporo roboty... Cena robocizny za dach wynegocjowana całkiem konkurencyjna a wydaje się, ze mam dobrego fachowca (polecany)...no cóż, napiszę wam w czerwcu, jak już będzie dach gotowy Jeśli sie sprawdzi będę go polecać... A doświadczenia dotychczasowe miałam niemiłe Dogadani dacharze z zeszłego roku okazali się niekompetentni, Moje negocjacje z p.Gąską sprzed tygodnia okazały się porażką i odniosłam wrażenie, że leci na kasę kręcił nosem na mój dach i wyraźnie dawał do zrozumienia, że zrobi mi łaskę przyjmując zlecenie nie gwarantując terminu. Najpierw miał sam uzgodnić cieślę, potem nam kazał dzwonić i uzgadniać. A w nosie go mam! Teraz trzymam kciuki, żeby dokonany przeze mnie wybór okazał się trafny. Przy okazji dowiedziałam się, ze mój dach ma skomplikowaną konstrukcję a sądziłam że czterospadowy dach z jednym dużym koszem i dwoma nad gankiem, bez wolich oczu i lukarn będzie prosty do zrobienia...o naiwności... a przy okazji...ciekawe jak ja was poznam na tym spotkaniu, hehe róża w butonierce? tulipan w prawej dłoni? napis murator na czole? Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 19.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam Serdecznie wszystkich R.H - SPOTKANIE dopiero będzie ale serdecznie zapraszamy Acca ...szkoda Wiesiek skarbnik też się przydaje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej Miałam nadzieję,że może się przesunie i będzie później. Marzyłam o spotkaniu i objeździe po Waszych domach a także chciałam pochwalić się swoim. Trudno, może następnym razem. R>H To będziesz miała okazję się spotkać, bo spotykamy się 24.03 Ja też zapuszczam oko na Twój domek, zawsze jak jadę do J. Therier napewno sie poznamy A może ubierzemy sie w robocze ciuchy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 19.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 thirier hej ładniejszych kobiet o godz 18 przy katwdrze nie zna jdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts