Anaor 27.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ale jak nie chcę hipoteki tylko wziąść kretyt na działalność to lepiej się opłaci czy lepiej hipoteka, Może na działalność są np lepsze warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 27.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ZALAŁEM DZISIAJ FUNDAMENTY I ja też, i ja też!! Znaczy się zalaliśmy w tamtym tygodniu i już murarz muruje bloczki, a prąd nam podłączyli dokładnie w pierwszy dzień w którym był nam niezbędny czyli w poniedziałek. A ile płaciliscie za skrzynkę, żeby podłączyc prąd, bo ja myślałam że jak przyjadą z energetyki to od razu można korzystać a tu niespodzianka - nastepne wydatki i bralismy pierwszą lepszą skrzynkę i fachowca. Odnośnie zajęcia na działce to samodzielnie nosimy bloczki i przesiewamy piasek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 27.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Decyzja odmowna, normalnie chce mi się ryczeć, chociaż byliśmy świadomi tego że tak może być . Zabrakło 1000zł . A może da radę wziąc kredyt na tyle na ile macie zdolnośc kredytową, a zanim wykorzystacie ostatnią transzę to zastanie Was wiosna i nowe zarobki i złożycie wniosek o podwyższenie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.04.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Mieskzamy od ubiegłych wakacji, a dopiero teraz robimy polbruk (co nie znaczy, że to koniec - bo jeszcze piętro czeka na zrobienie i sporo rzeczy na dole ) Udało się kupić fajną kostę po baaaaardzo dobrej cenie, ale nie ukrywam, że pomogły znajomości. Nie mamy natomiast humusu Pilnie szukam namiarów na czarną ziemię pod trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 28.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Funia ja rozmawialam z Panem Nowakiem z Zustu. zadzwon do nich. podobno facet ma wywrotke po 70zl plus transport. moze sie bedzie oplacac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.04.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Funia ja rozmawialam z Panem Nowakiem z Zustu. zadzwon do nich. podobno facet ma wywrotke po 70zl plus transport. moze sie bedzie oplacac. pozdrawiam Kochana z nieba mi spadasz. Będę dzwonić zaraz!!!!!!! Serdeczne buziaki ps. swoją drogą Ci moi majstrowie od polbruku to fiu, fiu ale mi fajny wzorek wymyślili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Niestety u Nowaka lipa bo już rozpoczęli długi weekend ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Funia ja rozmawialam z Panem Nowakiem z Zustu. zadzwon do nich. podobno facet ma wywrotke po 70zl plus transport. moze sie bedzie oplacac. pozdrawiam A ile ton ma ta wywrotka ? Czy można prosic jakis namiar? Tadam..... mamy posadzki Pierwsza tura posadzek zrobiona- cały parter i 1/2 piwnicy, reszta po zaszalowaniu i wylaniu schodów Póki co jesteśmy zadowoleni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 28.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 A u nas jak po grudzie. Nie dość że strop źle podstemplowali i mamy ugięcie na około 3-4 cm ( na szczęście w przedsionku ale jest ) to na dodatek w piątek mieli zalewać wieniec na ścianie kolankowej, bo po długim weekendzie wchodzi cieśla ale się pompa z RMC zepsuła i dopiero zaleją po długim weekendzie oczywiście normalna ekipa zrobiłaby wcześniej ale moi mają "długi weekend"; niech ich szlag trafi! Im szybciej się pożegnam z tą ekipą tym lepiej.. acha, Wiesiek, dobrze, że ci nie polecałam mojego kierbuda, bo taką fuszerkę odstawić jak z tym stropem to jest u mnie na czarnej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 28.04.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Help!!! usunąć emblemacik umiałam ale załadować nowy już nie jak to zrobić? Poradźcie plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 28.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 justynap13 ,Funia bardzo Was proszę o kontakt z Panem Noawakiem a sprawie ziemi. Wiesiek cieszę się, że już zaczełeś pamiętam jak mnie cieszyły fundamenty, tylko się martwiłam ,że takie małe... Aniu mamy szczęście, bo taka pogoda jest wymarzona na schnięcie podłogi. Ja już zamówiłam kafelki do całego domu, ale frajda- wreszcie coś dla kobiety.. Pozdrawiam wekendowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Hej Therier, bardzo mi przykro, że masz kłopoty Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i będzie dobrze R>H, pogoda wymarzona, to fakt.Super, że masz już zamówione kafelki My mamy wybrane na podłogi, ale jeszcze zastanawiamy się jak je ułożyć Do łazienki kafelki juz mamy wybrane ale jeszcze nie zamówione. W najblizszym czasie musimy zakupić szambo No i sąsiad zaczyna budowę i dostaniemy ziemie z wykopu, a będzie tego sporo, bo robi wykop na piwnicę. Także czeka nas łopatologia i będzie musiała popracowac fadroma Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 28.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 witajcie!ponizej link z kontaktem do Zustuhttp://www.ogloszenia.wirtualne.com.pl/cc/classified.php?action=show&link_id=97 Ania67 nie mam pojecia jakie to wywrotki ale przypuszczam ze 15t. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 justynap13, dzięki Jak 15 ton, to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 28.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Ania67 Fajnie masz z tymi posadzkami jak bedę miał chwilę to zajadę popatrzeć i nacieszyć oko. Thrier Mój kierbudek jest spoko, grzeczny, stanowczy i mieszka po sasiedzku. Jak planujesz podwiesić sufit to pokryjesz może tą falę bo samym tynkiem będzie ciężko-ale nie stresuj się bo jeszcze wiele przed tobą R>H Co do tych fundamentów to masz rację wydaja sie małe ale mierzyłem trzy razy i sie zgadza. Gdyby nie ten długi wolny tydzień to od pn robiliby stan "o" a tek dopiero za tydzień. Dzisiaj na swojej działce zobaczyłem zająca, wcześniej widziałem pasące się sarny-chyba otworzę zoo. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WYPOCZYNKU PRZEZ TEN TYDZIEŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Ania67 Fajnie masz z tymi posadzkami jak bedę miał chwilę to zajadę popatrzeć i nacieszyć oko. Oczywiście- zapraszamy. Będzie nam bardzo, bardzo miło [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 justynap13, dzięki Jak 15 ton, to dobra cena z tego co ja wiem to - 11 ton a wczoraj ułożyli mi pięęęęęęęęęęęęęekny chodniczek teraz jak nie załatwie ziemi, to roboty niestety staną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 29.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Jak planujesz podwiesić sufit to pokryjesz może tą falę bo samym tynkiem będzie ciężko-ale nie stresuj się bo jeszcze wiele przed tobą He he wcześniej nie planowałam podwieszanego ale czasem trzeba zmienić plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 29.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Dzień dobry wszystkim, chciałam się przyłączyć, bo buduję w Dąbroszynie koło Kostrzyna już od lipca zeszłego roku nie wiem, jak to się stało, że nie zauważyłam grupy lubuskiej do tej pory na forum, ale spieszę aby nadrobić braki Mam przy okazji małe pytanko odnośnie dobrego acz niedrogiego parkieciarza w okolicach. Słyszałam o jakimś panu z Witnicy, ale nie mam namiarów. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR-ALA 29.04.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witaj Asiu. Obejrzałem fotki . Dla mnie BOMBA Jestem pod wrażeniem . Też rozglądam się za parkieciarzem , ale jak dotąd bez rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts