rybax 08.05.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 no to mnie poważnie zaskoczyłeś a nam się udało kupić za 14 a kiedy kupowaliście działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.05.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 no to mnie poważnie zaskoczyłeś a nam się udało kupić za 14 a kiedy kupowaliście działkę? w 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 08.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam serdecznie, budujemy dom w okolicach Zielonej Góry Może ktoś potrzebuje komin 14 fi firmy schidel 10m wysokośc po złożeniu. Komin jest ze wszystkimi pustakami i wkładem ceramicznym oraz ociepleniem, cały komplet. Chcemy go odsprzedać bo postawiliśmy jednak komin większej średnicy do palenia paliwem stałym. Komin był kupiony w listopadzie więc cena też będzie atrakcyjna jak na te szalejące ceny w chwili obecnej (cena jak na fakturze, nie chcemy zarobić tylko się go pozbyć ponieważ stoi koło garażu bezczynie, a many są potrzebne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 08.05.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Pozdrawiam wszystkich.Z przyjemnością czytam te Wasze wątki o działkach.Wielu moich znajomych szuka działek, ale działek jest bardzo mało a ceny raczej wysokie.Cieszę się, ze mamy to już za sobą, bo i ceny działek i ceny materiałów wzrosły strasznie.Cieszy mnie, że do centrum mam 4 km, chociaż działka miała i wady( bardzo wąska i słup)Aniu M dzięki za odpowiedź.Czy dom będzie w środku w starym stylu? Ja mam "stary" fajny kredens, który chcę zabrać. http://www.m137.fotosik.plPotrzebuję dla znajomej kontaktu z producentami więźby, jeśli ktoś -ma będę wdzięczna.Szczególne pozdrawienia dla tych z którymi się spotkałam, Aniu, Aniu, Wieśku co u Was słychać? Dzisiaj jestem umówiona z panią od kuchni na pomiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybax 08.05.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 w 2003 hmm, to wszystko wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam serdecznie, budujemy dom w okolicach Zielonej Góry Może ktoś potrzebuje komin 14 fi firmy schidel 10m wysokośc po złożeniu. Komin jest ze wszystkimi pustakami i wkładem ceramicznym oraz ociepleniem, cały komplet. Chcemy go odsprzedać bo postawiliśmy jednak komin większej średnicy do palenia paliwem stałym. Komin był kupiony w listopadzie więc cena też będzie atrakcyjna jak na te szalejące ceny w chwili obecnej (cena jak na fakturze, nie chcemy zarobić tylko się go pozbyć ponieważ stoi koło garażu bezczynie, a many są potrzebne ) Zapytaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1798253#1798253 chyba będzie bliżej. Pozdrowienia dla wszystkich miłych lubuszan! Aniu 67, co słychać? Nie odwiedzasz mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 08.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 U nas jutro w końcu ma się pojawić się cieśla; wieńce już zalane, nawet szalunki już zdjęte ścianki działowe rosną, luksfery powstawiane a dziś podpisaliśmy umowę na okna (Koppi górą Wiesiek dzięki ). Po jednym dniu deszczu na budowie mam bagno. Tym bardziej, że rozjeżdżone toto przez ciężki sprzęt a jeszcze w sobotę było wyschnięte na wiór. Ot uroki gliny Niestety pojawił się pierwszy uszczerbek na w moim zdrowiu za sprawą budowy a dokładnie gwoździa sterczącego radośnie z deski i wbitego perfidnie w moją stopę ... Anatoksyna przeciwtężcowa na wszelki wypadek gratis ... Czy ktoś mi może pomóc wstawić fotkę mojego domku jako emblemat? pliiiissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 thrier, jeśli przeniesiesz fotki na wwww.fotosik.pl, to będzie łatwiej. Albumy na onecie nie wiedzieć czemu coś robią z tymi fotkami, że one bardzo się powiększają. Albo prześlij mi fotkę na maila, zmniejszę Ci ją i odeślę. Potem na fotosik i do awatara. Mogę też przesłać Ci na maila genialną instrukcję, którą ja kiedyś dostałam od Robina2. Świetna, obrazkowa i bardzo krótka. Jak wolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 08.05.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 thrier Mogę też przesłać Ci na maila genialną instrukcję, którą ja kiedyś dostałam od Robina2. Świetna, obrazkowa i bardzo krótka. Jak wolisz. Baaaardzo poproszę jak nie dam rady z instrukcją będę prosić o dalszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.05.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Walka o humus zakończona. Co ja mówię humus - piękna ziemia II klasy . 12 Tartr, a ile szczęścia. Teraz tylko rozgarnąć, posiać trawkę i delektować się podwórkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 thrier Mogę też przesłać Ci na maila genialną instrukcję, którą ja kiedyś dostałam od Robina2. Świetna, obrazkowa i bardzo krótka. Jak wolisz. Baaaardzo poproszę jak nie dam rady z instrukcją będę prosić o dalszą pomoc Ja tylko podasz na priva adres mailowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam Was R>H mój domek będzie w środku w nowym stylu Jestem na tym samym etapie co Ty, tzn szukam ładnych mebli kuchennych. A u mnie.....kafle wybrane, parapety wewnętrzne zamówione. W najbliższym czasie rozpoczniemy malowanie i mąż będzie kładł kafle Aha mamy już schody z piwnicy na parter i niebawem szalowanie następnego poziomu. Tak więc czeka nas huk roboty R>H, gdzie robisz wycenę mebli kuchennych Kredens śliczny Nie wiem jak Wy , ale ja powtórzyłabym nasze spotkanie Co Wy na to Dompodsosnami, byłam u Ciebie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 09.05.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 do tych co kupuja kuchnie - pamietajcie tylko zeby nie korzystac z uslug firmy "astra" na szarych szeregow w gorzowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 09.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ja zdecydowanie polecam Ulim i ewentualnie Łagodzin. Blisko, ładnie i zdecydowanie taniej (no i ta woda stojąca na podwórku to totalna ściema) Ulim biorę bardzo mocno pod uwagę - okolica ładna, cisza spokój, las niedaleko. Byłoby fajnie tam zamieszkać... A co do "zdecydowanie taniej" to jakoś się z tym nie zgodzę - oferty jakie napotkałem to 42-48zl/m2 my mamy dom po drugiej stronie drogi - w lagodzinie. w zeszlym roku za 12 arow kobieta chciala 25 000 pln, ale zdecydowalismy sie na zakup domu od dewelopera, ktory buduje w lagodzinie - tu cena dzisiejsza (z tego, co sie orientuje), to ok. 2600 pln za metr domu w stanei surowym zamknietym (dachowka cementowa,okna,ocieplenie) wraz z dzialka ok. 11 arow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 09.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Aniu meble zamawiam w brw.Byli sąsiedzi tam kupili i są zadowoleni z mebli i usługi - montowania.Ekipa nawet po sobie posprzątała.Daliśmy do wyceny także w Panoramie ale jest o 2 tyś drożej.Fakt jest taki że mebli w kuchni mamy malutko.Aniu spotkanie warto powtórzyć, sporo ludzi ostatnio przybyło....Jeszcze raz prosze o namiary na więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 09.05.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 w sprawie mebli kuchennych - moge polecic pana leszka z klodawy. ma pracownie, w ktorej mozna zobaczyc przykladowa aranzacje kuchni, widzialam kilka kuchni przez niego wykonanych solidne, ladne, stosunkowo niedrogie.robilismy wycene naszego projektu w studiu mebli kuchennych na maczka (naprzeciwko panoramy) i w klodawie. w studiu cena 11 000, w klodawie 7000 (takie same cargo, szuflady, kosze obrotowe, tak samo mdf) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 09.05.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 czy moze mi ktos z Was polecic firme (ew. "pana czesia"), ktora wykona TANIO I SOLIDNIE : - polbruk/kostke granitowa/ cos innego twardego - w sumie jakies 40 - 50 metrow kwadratowych. idzie mi o usluge kompleksowa - czyli zrobia wszystko, co potrzeba i njalepiej przywioza sami piach, jakis cement czy wszystko inne,co im bedzie potrzebne - ogrodzenie - tu wersja mocno ekonomiczna - metalowe slupki i siatka. w sumie okolo 130 m.b. sprawa bardzo pilna - wprowadzamy sie za miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 09.05.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Makary: nie wiem czy tanio, kostkę układają m.in. ludzie z firmy ogrodniczej przy Kasprzaka. (co do solidności - chodze po swojej ścieżce 5 miesięcy i nie widzę niedoróbek, ani wad ukrytych, zobaczymy jak będzie dalej). Funiu: pochwal sie gdzie dostałaś taką ziemię - ta wiedza może się przydać. Do wszystkich - zaczynam casting na stolarza - do wykonania dwie szafy wnękowe i wyposażenie pokoju do pracy-biblioteczki. Znacie może jakiegoś pasjonata, z dobrą ręką i okiem? Stolarza - artystę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 09.05.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 w sprawie mebli kuchennych - moge polecic pana leszka z klodawy. ma pracownie, w ktorej mozna zobaczyc przykladowa aranzacje kuchni, widzialam kilka kuchni przez niego wykonanych solidne, ladne, stosunkowo niedrogie. robilismy wycene naszego projektu w studiu mebli kuchennych na maczka (naprzeciwko panoramy) i w klodawie. w studiu cena 11 000, w klodawie 7000 (takie same cargo, szuflady, kosze obrotowe, tak samo mdf) informacja dla poszukujących - dobra oferta jest w sklepie Pod Pegazem na oś Staszica . Sprzedają meble systemowe firmy Bog Fran . Ceny mają rewelacyjne . Co do jakości podczas użytkowania to jeszcze nie mogę się wypowiedzieć , bo u mojej znajomej dopiero je montują . Mam jeszcze jedną prośbę ....... Poszukuję jakiejś budy lub garażu " blaszaka" do kupienia !!!!!! Pilne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.05.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 czy moze mi ktos z Was polecic firme (ew. "pana czesia"), ktora wykona TANIO I SOLIDNIE : - polbruk/kostke granitowa/ cos innego twardego - w sumie jakies 40 - 50 metrow kwadratowych. idzie mi o usluge kompleksowa - czyli zrobia wszystko, co potrzeba i njalepiej przywioza sami piach, jakis cement czy wszystko inne,co im bedzie potrzebne - ogrodzenie - tu wersja mocno ekonomiczna - metalowe slupki i siatka. w sumie okolo 130 m.b. sprawa bardzo pilna - wprowadzamy sie za miesiac. na priv wysyłam namiary na Panów, którzy teraz u mnie robią i mam nadizeję, za kilka dni skończą na razie jestem z efektów zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts