Funia 09.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Makary: nie wiem czy tanio, kostkę układają m.in. ludzie z firmy ogrodniczej przy Kasprzaka. (co do solidności - chodze po swojej ścieżce 5 miesięcy i nie widzę niedoróbek, ani wad ukrytych, zobaczymy jak będzie dalej). Funiu: pochwal sie gdzie dostałaś taką ziemię - ta wiedza może się przydać. Do wszystkich - zaczynam casting na stolarza - do wykonania dwie szafy wnękowe i wyposażenie pokoju do pracy-biblioteczki. Znacie może jakiegoś pasjonata, z dobrą ręką i okiem? Stolarza - artystę? Pozdrawiam. co do ziemi: od klienta (nie napiszę od któego, bo odmówił wielu osobom, żeby mi ją przywieźć ) co do szafy: polecam mojego Miska - przyjedźcie kiedyś z Ewcią to sam ocenisz efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 09.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 potrzebuje namiar na jakis fachowcow od dachow lub wentylacji... musze przeciagnac wentylacje z lazienki przez dach i zakonczyc to takim kominkiem/dachowka.... pomozecie mi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 09.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Mam jeszcze jedną prośbę ....... Poszukuję jakiejś budy lub garażu " blaszaka" do kupienia !!!!!! Pilne !!!! Jakiś czas temu sprzedawali budy znad Warty na OSiRZe , ja płaciłam 610 zł, ale to był dobry miesiąc temu, nie wiem czy jeszcze mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 10.05.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Was Nie wiem jak Wy , ale ja powtórzyłabym nasze spotkanie Co Wy na to Pozdrawiam serdecznie Jestem zdecydowanie za spotkaniem byle nie 26.05 i nie w weekend po Bożym Ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 11.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 U nas jutro w końcu ma się pojawić się cieśla; Ile płaciliście cieśli mój chce 26 zł za metr dachu i nie wiem czy to nie za dużo? na priv wysyłam namiary na Panów, którzy teraz u mnie robią i mam nadizeję, za kilka dni skończą na razie jestem z efektów zadowolona Czy też mogę prosić o namiary na tych panów? w sprawie mebli kuchennych - moge polecic pana leszka z klodawy. ma pracownie, w ktorej mozna zobaczyc przykladowa aranzacje kuchni, widzialam kilka kuchni przez niego wykonanych solidne, ladne, stosunkowo niedrogie. robilismy wycene naszego projektu w studiu mebli kuchennych na maczka (naprzeciwko panoramy) i w klodawie. w studiu cena 11 000, w klodawie 7000 (takie same cargo, szuflady, kosze obrotowe, tak samo mdf) I o namiar na tego Pana też bym prosiła najlepiej telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Czy też mogę prosić o namiary na tych panów? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 11.05.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 w sprawie mebli kuchennych - moge polecic pana leszka z klodawy. ma pracownie, w ktorej mozna zobaczyc przykladowa aranzacje kuchni, widzialam kilka kuchni przez niego wykonanych solidne, ladne, stosunkowo niedrogie. robilismy wycene naszego projektu w studiu mebli kuchennych na maczka (naprzeciwko panoramy) i w klodawie. w studiu cena 11 000, w klodawie 7000 (takie same cargo, szuflady, kosze obrotowe, tak samo mdf) I o namiar na tego Pana też bym prosiła najlepiej telefon numer podam tutaj, poniewaz pan sie oficjalnie reklamuje (w piekarni na hawelanskiej wisi mapa z woj. lubuskiego z malymi reklamami lokalnych firm- jest tam tez fimra wspomnianego pana leszka krzeminskiego /o ile nei przekrecilam nazwiska - sprawdz na mapie/, tel. 601542250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 11.05.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Anaor ja ciesli bede placila 30zl/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 11.05.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 11.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 szukam jeszcze wykonawcę na położenie dachówki cementowej czy możecie kogoś polecić i jaka cena jest za metr położenia dachówki. Będę potrzebować tak na sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 11.05.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 http://img337.imageshack.us/img337/640/dsc02275qu9.th.jpg Dzien dziecka za jakis czas... ale my juz dalismy prezent Goraco polecam !! maluch nie chce wyjsc z autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Maluszkowi kupiłeś. A sobie? Zmieniłeś zamiar i kupiłeś tylko dla malucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 11.05.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 tatus moze poczekac.... ale syn ?!? czym na laski bedzie jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 11.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Mam jeszcze jedną prośbę ....... Poszukuję jakiejś budy lub garażu " blaszaka" do kupienia !!!!!! Pilne !!!! Jakiś czas temu sprzedawali budy znad Warty na OSiRZe , ja płaciłam 610 zł, ale to był dobry miesiąc temu, nie wiem czy jeszcze mają. Wielkie Dzięki ! Sprawdzę również tam ! Alkman napisz mi proszę jakiej wielkości jest ta buda , którą kupiłaś ? sunnychris fajne to autko Swego czasu mój syn miał traktor z przyczepą . Coś na zasadzie rowerka . Szalał na nim strasznie , a kiedy nauczył się dobrze pedałować to do przyczepki inne dzieciaczki zabierał Niekoniecznie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 11.05.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 sunnychris fajne to autko Swego czasu mój syn miał traktor z przyczepą . Coś na zasadzie rowerka . Szalał na nim strasznie , a kiedy nauczył się dobrze pedałować to do przyczepki inne dzieciaczki zabierał Niekoniecznie dziewczynki Ile radosci.... autko jest zdalnie sterowane i tatus siedzi w oknie z "pilotem" i wspomina dawne czasy..... a syn biega za autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 11.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 U nas jutro w końcu ma się pojawić się cieśla; wieńce już zalane, nawet szalunki już zdjęte ścianki działowe rosną, luksfery powstawiane a dziś podpisaliśmy umowę na okna (Koppi górą Wiesiek dzięki ). Słszałem koleżanko że potrafisz nieżle negocjować, jestem zadowolony że i ty dołonczyłaś do naszego grona osób posiadających okna z Koppi-jak ktoś chce okna to zapraszam U mnie po kilku dniach przerwy spowodowanej opadami deszczu pomału rosna fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 11.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam Was Nie wiem jak Wy , ale ja powtórzyłabym nasze spotkanie Co Wy na to Pozdrawiam serdecznie Jestem zdecydowanie za spotkaniem byle nie 26.05 i nie w weekend po Bożym Ciele Może dla odmiany , jak by frekfencja i pogoda dopisała zorganizujemy spotkanie przy ognisku albo grilu- ot taka moja propozycja! Ja proponował bym czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 11.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Malmar2 Zadzwoń do RUCH-u do pani Tkaczyk z tego co wiem to mają za nieduże pieniądze kioski ruchu na sprzedaż, jeden był nawet za 150 zł. ale transpotr to spory koszt trzeba załatwić dżwig z10 ton, trawes no i ciężarówke koszt to w granicach miasta ok. 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 11.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Wiesiek, obawiam się, ze Pan Marcin będzie mnie długo pamiętać - nie każdy w czasie obmiaru okien wbija sobie gwóźdź w stopę a co do negocjacji - w pewnym momencie chyba przegięłam mam nadzieję, że to się nie odbije na dalszej współpracy Co do spotkania - czy ktoś na - jeszcze "bezdomnych" - na tego grilla albo ognisko przygarnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts