Makary 01.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej Jak tam budowlańcy macie czas na pisanie bo ja nie mogę jakoś sie zabrać do pisania, natomiast czytam wasze posty co kilka dni. U mnie w przyszłym tyg. więżba a potem dachówka no i okna. Uzgadniam właśnie sprawy związane z instalacjami i szukam dobrych fachowców do wykonania instalacji elektr., c.o., c.w.u. jak możecie kogoś polecić to poproszę o namiary. Mam też pytanko -Co położyliście na podłogówkę ? (chciałbym parkiet ale.......... ) jesli chcesz, to moge dac namiary na dobrego elektryka. mialam tez hydraulika,ale pan jest mocno chory, po operacji i z praca na razie dal sobie spokoj (niestety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo23 01.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej.potrzebuje namiaru na kogos, kto wykonuję w Gorzowie i okolicach badanie geotechniczne gruntu. z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 02.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Taką osobę znajdziesz u Marciniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 03.10.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hej Jak tam budowlańcy macie czas na pisanie bo ja nie mogę jakoś sie zabrać do pisania, natomiast czytam wasze posty co kilka dni. U mnie w przyszłym tyg. więżba a potem dachówka no i okna. Uzgadniam właśnie sprawy związane z instalacjami i szukam dobrych fachowców do wykonania instalacji elektr., c.o., c.w.u. jak możecie kogoś polecić to poproszę o namiary. Mam też pytanko -Co położyliście na podłogówkę ? (chciałbym parkiet ale.......... ) jesli chcesz, to moge dac namiary na dobrego elektryka. mialam tez hydraulika,ale pan jest mocno chory, po operacji i z praca na razie dal sobie spokoj (niestety). Dzięki ale elektrykę ( i pom części hydraulikę) wykonam sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam Gdzie robiliście kuchnie, albo kogo możecie polecić do zrobienia kuchni ? Mam już dach !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 06.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wisiek ja sie zdecydowalam na kuchnie w KAMie na slonecznej. dali nam najlepsza wycene. poza tym znalazlam super front. trawa morska do tego boki wenge. projekt bardzo mi sie podoba. poza tym kuchnia Kam zdobyla zloty medal na targach poznanskich. jezeli chodzi o wspolprace z tym sklepem to dopiero zaczynamy wiec blizej nie moge nic powiedziec.ale jak narazie wszystko ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 06.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 justynap13 gratulacje wiadomo już czy będzie dziewczynka czy chłopiec? Chyba to była długa noc po ślubna, która zaowocowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 06.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wiesiek coś kiedyś mówiłeś o glinie, ja teraz właśnie będę potrzebować, jakby ktoś coś słyszał to proszę o wiadomość.Okna będziemy zamawiać na wiosnę, więc się zgłoszę.A jeśli ktoś coś potrzebuje z Sanitexu w Gorzowie z dużym rabatem to piszcie na priw, pomogę uzyskać duży rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 06.10.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Anaor Przemus bedzie jak widac noc poslubna bardzo owocna dobrze wiedziec o tym sanitexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 07.10.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Wiesiek coś kiedyś mówiłeś o glinie, ja teraz właśnie będę potrzebować, jakby ktoś coś słyszał to proszę o wiadomość. Okna będziemy zamawiać na wiosnę, więc się zgłoszę. A jeśli ktoś coś potrzebuje z Sanitexu w Gorzowie z dużym rabatem to piszcie na priw, pomogę uzyskać duży rabat. W sprawie ziemi wyślę Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki, wiadomość doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 10.10.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej podpowiedzcie prosze, gdzie najtaniej mozna kupic szambo? moze byc i betonowe i plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 11.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ja bardzo pilnie szukam kogos, kto zaklada siatke - tanio i solidnie. mam do zrobienia 115 metrow ogrodzenia (z 3 stron dzialki), bez podmurowki - same slupki zabetonowane i siatka. wczoraj byli u mnie "fachowcy" [nie ublizajac nikomu,ale bylo to 3 mocno "wczorajszych" panow, wszystko mieli wykonac oczywiscie bez rachunku, w ramach tzw. fuchy] i zazyczyli sobie 30 zl za metr biezacy. jest to cena samej robocizny - wydaje mi sie, ze sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 NO I UDALO SIE !!! Budynek zgloszony do uzytkowania - zrobiony odbior techniczny. Jutro ide meldowac siebie i rodzinke. Wspaniale uczucie, jakbym znow sie tu wprowadzal sunnychris czy Twoj dom stoi w Bogdancu po lewej stronie jadac od Gorzowa w połowie miasteczka?? ostatnio jechałam z meżem do Rzepina i wypatrzyłam biały domek z drewniana studnia i pomyslałam ze to Twoj jak wracalismy to juz i nawet mąż się przygladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 12.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 A ja szukam ekipy do tynków, te namiary które mam to niestety terminy zajete albo ekipa nie robi takich tynków Chodzi mi o tynki zew. cementowe - znalazłam osoby które robia nawet maszynowo ale jest problem o jakim piszę wyżej. Dajcie znać jak możecie kogos polecić I powtarzam pytanie justynyp13 - gdzie kupić szambo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.10.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 halo halo pisze tu jeszcze ktos?? czy wszyscy siedza na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 20.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 halo halo pisze tu jeszcze ktos?? czy wszyscy siedza na budowach no wlasnie dobre pytanie. kazdy chce chyba przed swietami zdazyc. ja zaczynam watpic czy my sie do swiat wyprowadzimy. no ale mam nadzieje, ze jednak damy rade. qqrq5 gratuluje skarba pod serduszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 20.10.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Hej Właśnie tak czytam i czytam i nikogoo na tym forum nie ma.Ale pochwalę się że wczoraj koledzy z KOPPI wstawilii mi okna i drzwi wejściowe-wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 20.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Chętnie bym posiedziała na budowie ale trochę też trzeba popracować żeby było za co się budować, więc jestem tu często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 21.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 sunnychris czy Twoj dom stoi w Bogdancu po lewej stronie jadac od Gorzowa w połowie miasteczka?? ostatnio jechałam z meżem do Rzepina i wypatrzyłam biały domek z drewniana studnia i pomyslałam ze to Twoj jak wracalismy to juz i nawet mąż się przygladał Wiem o ktory dom chodzi.... ale to nie moj nasz jest po prawej stronie i bardziej w glab ( 3 rzad domow ) prawie pod lasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts