Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej :lol:

Jak tam budowlańcy macie czas na pisanie bo ja nie mogę jakoś sie zabrać do pisania, natomiast czytam wasze posty co kilka dni. U mnie w przyszłym tyg. więżba a potem dachówka no i okna.

Uzgadniam właśnie sprawy związane z instalacjami i szukam dobrych fachowców do wykonania instalacji elektr., c.o., c.w.u. jak możecie kogoś polecić to poproszę o namiary. Mam też pytanko -Co położyliście na podłogówkę ? (chciałbym parkiet ale.......... :evil: )

jesli chcesz, to moge dac namiary na dobrego elektryka. mialam tez hydraulika,ale pan jest mocno chory, po operacji i z praca na razie dal sobie spokoj (niestety).

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej :lol:

Jak tam budowlańcy macie czas na pisanie bo ja nie mogę jakoś sie zabrać do pisania, natomiast czytam wasze posty co kilka dni. U mnie w przyszłym tyg. więżba a potem dachówka no i okna.

Uzgadniam właśnie sprawy związane z instalacjami i szukam dobrych fachowców do wykonania instalacji elektr., c.o., c.w.u. jak możecie kogoś polecić to poproszę o namiary. Mam też pytanko -Co położyliście na podłogówkę ? (chciałbym parkiet ale.......... :evil: )

jesli chcesz, to moge dac namiary na dobrego elektryka. mialam tez hydraulika,ale pan jest mocno chory, po operacji i z praca na razie dal sobie spokoj (niestety).

Dzięki ale elektrykę ( i pom części hydraulikę) wykonam sam

Wisiek ja sie zdecydowalam na kuchnie w KAMie na slonecznej. dali nam najlepsza wycene. poza tym znalazlam super front. trawa morska do tego boki wenge. projekt bardzo mi sie podoba. poza tym kuchnia Kam zdobyla zloty medal na targach poznanskich. jezeli chodzi o wspolprace z tym sklepem to dopiero zaczynamy wiec blizej nie moge nic powiedziec.ale jak narazie wszystko ok :D

pozdrawiam

Wiesiek coś kiedyś mówiłeś o glinie, ja teraz właśnie będę potrzebować, jakby ktoś coś słyszał to proszę o wiadomość.

Okna będziemy zamawiać na wiosnę, więc się zgłoszę.

A jeśli ktoś coś potrzebuje z Sanitexu w Gorzowie z dużym rabatem to piszcie na priw, pomogę uzyskać duży rabat.

Wiesiek coś kiedyś mówiłeś o glinie, ja teraz właśnie będę potrzebować, jakby ktoś coś słyszał to proszę o wiadomość.

Okna będziemy zamawiać na wiosnę, więc się zgłoszę.

A jeśli ktoś coś potrzebuje z Sanitexu w Gorzowie z dużym rabatem to piszcie na priw, pomogę uzyskać duży rabat.

W sprawie ziemi wyślę Ci na priv

a ja bardzo pilnie szukam kogos, kto zaklada siatke - tanio i solidnie. mam do zrobienia 115 metrow ogrodzenia (z 3 stron dzialki), bez podmurowki - same slupki zabetonowane i siatka. wczoraj byli u mnie "fachowcy" [nie ublizajac nikomu,ale bylo to 3 mocno "wczorajszych" panow, wszystko mieli wykonac oczywiscie bez rachunku, w ramach tzw. fuchy] i zazyczyli sobie 30 zl za metr biezacy. jest to cena samej robocizny - wydaje mi sie, ze sporo.

NO I UDALO SIE !!! :D

Budynek zgloszony do uzytkowania - zrobiony odbior techniczny. Jutro ide meldowac siebie i rodzinke. Wspaniale uczucie, jakbym znow sie tu wprowadzal :wink:

sunnychris czy Twoj dom stoi w Bogdancu po lewej stronie jadac od Gorzowa w połowie miasteczka??

ostatnio jechałam z meżem do Rzepina i wypatrzyłam biały domek z drewniana studnia i pomyslałam ze to Twoj :)

jak wracalismy to juz i nawet mąż się przygladał :D

A ja szukam ekipy do tynków, te namiary które mam to niestety terminy zajete albo ekipa nie robi takich tynków :-?

Chodzi mi o tynki zew. cementowe - znalazłam osoby które robia nawet maszynowo ale jest problem o jakim piszę wyżej.

Dajcie znać jak możecie kogos polecić

I powtarzam pytanie justynyp13 - gdzie kupić szambo?

Pozdrawiam

sunnychris czy Twoj dom stoi w Bogdancu po lewej stronie jadac od Gorzowa w połowie miasteczka??

ostatnio jechałam z meżem do Rzepina i wypatrzyłam biały domek z drewniana studnia i pomyslałam ze to Twoj :)

jak wracalismy to juz i nawet mąż się przygladał :D

Wiem o ktory dom chodzi.... ale to nie moj :-) nasz jest po prawej stronie i bardziej w glab ( 3 rzad domow ) prawie pod lasem.