Anaor 15.11.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kantor znajduje sie w tesco na górczyńskiej i zapraszam serdecznie znajomi u mnie maja najlepsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 15.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 to raz czy dwa wymienialem u Ciebie $$ przy nastepnej wymianie napewno tez sie zglosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaifabian 16.11.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witam. Pozwolcie, że podepnę się pod temat. Pochodzę z woj. lubuskiego i zastanawiam się, czy dam rade za 200tyś postawić ten (lub jakikolwiek) domek, jakie u nas ceny?: KOD 2. Domek1 1. Domek2 1. Chcę zlecić wykonie domku firmie, czy dam rade ?2. Jeżeli nie ten, to może macie jakieś ciekawe, nie drogie w wykonaniu projekty.3. Prosze jeszcze, powiedzcie, znacie godnych zaufania wykonawców w okolicy Gorzowa wlkp. ?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 16.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 alinaifabian myślę że takie małe domki powinniście spokojnie postawci za 200tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaifabian 18.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Szanowni koledzy i koleżanki, dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi. Moja granica finansowa to 200tyś, nie dam rady więcej. Powiedzcie, co myślicie o domkach wybudowanych "systemem szkieletowym" ? Ja nie mam pojęcia, zbieram wiedzę i ..... Może ktoś z was lub z Waszych znajomych mieszka w tego typu domku, czy są one tańsze w budowie? Może znacie jakieś firmy które budują tego typu domki gotowe, pod klucz? Wielkie dzięki za wszelkie opdowiedzi. Miłej niedzieli i pozdrawiamy. - alinaifabian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 18.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 http://kopahaus-barlinek.pl/ <-- biuro tej firmy miesci sie w takim domu... http://kopahaus-barlinek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=156&Itemid=51 <-- klodawa bylem, widzialem... jakos sie nie przekonalem do tej technologii co nie znaczy ze jest zla/gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 19.11.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 http://kopahaus-barlinek.pl/ <-- biuro tej firmy miesci sie w takim domu... http://kopahaus-barlinek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=156&Itemid=51 <-- klodawa bylem, widzialem... jakos sie nie przekonalem do tej technologii co nie znaczy ze jest zla/gorsza no u nas w Barlinku sa te domki nawet nie tylko biuro, ale ludzie mieszkaja w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka53 20.11.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć qqrq5 jak tam mm? kto by się spodziewał że cie tu spotkam? co słychać, budujesz się w Barlinku?alinaifabian dom w takiej konstrukcji szkieletowej stoi w Witnicy -Nadleśnictwobudowaó a wykonywał taki młody chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack79 21.11.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam!!!Od jakiegoś czasu śledzę forum lubuskie bo zdecydowaliśmy z żoną , że rozpoczniemy budowe naszego wymarzonego domku. Zamierzamy ,jak chyba większość budować systemem gospodarczym, w związku z tym mam pytanie do forumowiczów gdyż szukamy właśnie ekip (solidnych i sprawdzonych) na poszczególne etapy budowy z Gorzowa i okolic.Będę wdzięczny za wszystkie namiary.pozdrawiam wszystkich z lubuskiego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.11.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam!!! Od jakiegoś czasu śledzę forum lubuskie bo zdecydowaliśmy z żoną , że rozpoczniemy budowe naszego wymarzonego domku. Zamierzamy ,jak chyba większość budować systemem gospodarczym, w związku z tym mam pytanie do forumowiczów gdyż szukamy właśnie ekip (solidnych i sprawdzonych) na poszczególne etapy budowy z Gorzowa i okolic. Będę wdzięczny za wszystkie namiary. pozdrawiam wszystkich z lubuskiego!!!! Woj lubuskie jest duże a gdzie dokładnie ma być budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack79 21.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 witamJak już pisałem poszukuję ekip z Gorzowa i okolic , a budowa będzie w Kłodawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.11.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Cześć qqrq5 jak tam mm? kto by się spodziewał że cie tu spotkam? co słychać, budujesz się w Barlinku? o a kto to z MM do mnie pisze buduję za Barlinkiem 5km w Płonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaifabian 21.11.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 qqrq5 fajny masz domek. Powiedz w jakiej kwocie masz zamiar się zamknąć juz na gotowo z glazurą i terakotą, do zamieszkania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 21.11.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie .Chcę sie pochwalić mieszkamy od końca sierpnia.Mieszka się bardzo dobrze.Od wczoraj mamy internet.Zapraszam do ogladania zdjęć na http://www.m137.fotosik.plbędę dokładać i uaktualnię.Wiesiek Thrier Aniu Gwiazdko Wy jestescie zaproszeni zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 qqrq5 fajny masz domek. Powiedz w jakiej kwocie masz zamiar się zamknąć juz na gotowo z glazurą i terakotą, do zamieszkania ? mamy wydane juz ok 90tys, a teraz dobralismy kredytu 240tys musi to starczyc na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka53 21.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 qqrq5 nie pamiętasz zuzki z Gorzowa to było 2 lata temu...strasznie dawnoale gratuluję, niedługo będziesz bardziej niż budową przejmować się malństwem.Ja wybrałam też z Archonu co ty tylko 3, myślałam też o Mili ale z innej firmy. Jednak ostatecznie jeszcze nie podjęłąm decyzji, bo chce mieć dom pasywny a zmiana technologii troche kosztuje, więc zastanawiam sie nad indywidualnym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.11.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 zuzka53 o jacie jakie spotkanie !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubuszanka3 22.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Czy ktoś z forumowiczów buduje się w Sławie oraz czy braliście kredyt na swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 oraz czy braliście kredyt na swój domek my stan zero pojechalismy bez kredytu,a teraz juz zaciagnelismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 23.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Pozdrawiam lubuszanke.MY w prawdzie mieszkamy pod Gorzowem ale Sława to piękna miejscowość mieszka tam moja siostra tylko z pracą trudno...Siostra mieszka w szeregowcu...MY braliśmy kredyt ma budowę domu ale także mieliśmy trochę oszczędności i sprzedaliśmy mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts