Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No nie przesadzaj, że mało :wink: , im mniej tym lepiej :D

A tak poważnie cena wydaje sie przyzwoita.

Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że etap budowy stanu surowego mam za sobą. Był to etap wyjątkowo pechowy. Na szczęście wbrew zapowiedziom narazie wykończeniowka nie wykańcza tak bardzo (tylko finansowo).

Aaaaa no i chciałam powiedzieć, że polecam sklep VOx na Kobylogórskiej. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, panowie są bardzo cierpliwi, fachowo doradzą i dają rabaty :D .

Trudno powiedzieć czy taniej, bo paneli które kupiłam w Voxie nie mieli w Timbexie i nie mogę porównac ceny tych samych produktów. Natomiast obsługa, czas poświęcony nam, zdecydowanie przemawia na korzyść VOX.

Dzisiaj znalazł się nasz fachowiec "od kominów" i od instalacji. Mój mąż, który jest bardzo spokojnym człowiekiem dawno nie był tak wściekły i chyba zrobił wrażenie na panach, bo obiecali, że zrobią to, co mieli skończyć. Cóż przekonamy się w przyszłym tygodniu, co sa warte obietnice

Dzisiaj znalazł się nasz fachowiec "od kominów" i od instalacji. Mój mąż, który jest bardzo spokojnym człowiekiem dawno nie był tak wściekły i chyba zrobił wrażenie na panach, bo obiecali, że zrobią to, co mieli skończyć. Cóż przekonamy się w przyszłym tygodniu, co sa warte obietnice

Życzę powodzenia z fachowcami :wink:

qqrq5 to wspaniale , jeśli możecie liczyć na jego pomoc .

A jak Ty się miewasz przyszła mamusiu ?

eh czas za szybko zapiernicza

zaczał mi sie juz 8 miesiąc i niedługo zacznę odliczanie do porodu :lol:

dzisiaj rozpoczelismy sezon budowlany, mąż z tesciem od rana siedzą na działce i murują :D :D :D :D :D

qqrq5 to wspaniale , jeśli możecie liczyć na jego pomoc .

A jak Ty się miewasz przyszła mamusiu ?

eh czas za szybko zapiernicza

zaczał mi sie juz 8 miesiąc i niedługo zacznę odliczanie do porodu :lol:

dzisiaj rozpoczelismy sezon budowlany, mąż z tesciem od rana siedzą na działce i murują :D :D :D :D :D

to super :D

niebawem będzie widać postępy :wink:

A czy znasz płeć dzidzi ?

od poczatku wiedzielismy, bo młody jakis niewstydliwy jest i rozwalał nogi co USG :D

a na USG 3d/4d dodatkowo tak mu siusiak stal cale badanie, że lekarz zrobił nam zdjecie klejnotow na pamiatkę z wymiarami i kazał składać reklamację jak urodzi się dziewczyna :p

będzie Ignacy :)

od poczatku wiedzielismy, bo młody jakis niewstydliwy jest i rozwalał nogi co USG :D

a na USG 3d/4d dodatkowo tak mu siusiak stal cale badanie, że lekarz zrobił nam zdjecie klejnotow na pamiatkę z wymiarami i kazał składać reklamację jak urodzi się dziewczyna :p

będzie Ignacy :)

gratuluję :D

o proszę i nawet imie już wybrane :D

• 2 weeks później...
Na Osiedlu Poznańskim i właśnie jestem coraz bliżej upragnionej chwili.

Jak ktoś poszukuje naprawdę solidnej ekipy do wykończeniówki (regipsy, malowanie, wstawianie drzwi, parapetów itd, - nie robią kafelek), to służę namiarami.

Ja rownież poproszę o namiary .

Jeśli możesz powiedzieć coś o kosztach to będę wdzięczna :D