Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej!!

Ja mam taką propozycję - polecajmy ekipy, które nam budowały, o nich możemy powiedzieć wszystko 8) no prawie wszystko 8)

Pozdrawiam wiosennie :D :D :D

Nie szukałem fachowców poprzez "ogłoszenie" jedynie tylko z polecenia, nie dogadaliśmy się z tymi fachowcami TYLKO z powodów finansowych, może jednak komuś ich warunki będą pasowały.

Natomiast

Ja mam taką propozycję - polecajmy ekipy, które nam budowały....

jeśli na tym forum jest 15 stałych forumowiczów, z czego tylko 5 buduje domy, więc kto miałby polecić grupy budujące ?? :p

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Pozdrawiam starą ekipę forum Anię, Thier, Gwiazdkę, Wieśka i wszystkich nowych. Mieszka się nam cudownie, teraz z okna widzę kwitnący rzepak i piękny sad. Ze smutniejszych rzeczy walczymy z ogrodem....ale już przypomina ogród chociaż z jednej strony....

zapraszam do obejrzenia domu i tego co ma być ogrodem..

http://www.m137.fotosik.pl

• 2 weeks później...

Witam wszystkich serdecznie.

Planujemy w przyszłym roku w raz z żoną oraz siostrą i szwagrem postawić bliżniaka. Budowa ma być w Jeninie. Obecnie jesteśmy na etapie biurokracji i zdobywania informacji na temapt materiałów i wykonawców. Jeżeli ktos ma namiar ekipe z której był zadowolony i którą może mi polecić bardzo proszę o wysłanie mi tych informacji na prv lub maila [email protected]

Pozdrawiam

Sławek

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...