PIOTR-ALA 25.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam wszystkich. Potrzebuje pilnie rusztowanie , chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 03.08.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Mam dwie sprawy 1. Czy możecie polecić kogoś kto w rosądnej cenie robi ładne szafki na buty, meble łazienkowe, szafy wnekowe? 2. Szukam namiarów na firmy robiące sieci wodociągowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyjka 08.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam Was wszystkich. Cos tu dużo osób z Gorzowa. A ja z Zielonej Budujemy domek w Droszkowie i w maju w przyszłym roku planujemy przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 08.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 klaudyjkato zapraszam na forum zielonogórskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 08.08.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witajcie, widzę domkui rosną qqrq5 jeszcze nie miałam okazji Ci pogratulować dzdiusia, to robię teraz, GRATULUJĘ!!!!! Ale ten czas leci, niedawno byłas w ciązy a tutaj już 4 mce mijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.08.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 qqrq5 jeszcze nie miałam okazji Ci pogratulować dzdiusia, to robię teraz, GRATULUJĘ!!!!! Ale ten czas leci, niedawno byłas w ciązy a tutaj już 4 mce mijają dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 11.08.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witajcie, gdzie można kupić najtaniej beton w Gorzowie? my kupilismy w TopBeton, ale nam zalezalo na pompieW Deszcznie - w Budnexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 14.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dziękuję, rzeczywiście w Deszcznie najkorzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 16.08.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Może macie namiary na ziemię ogrodową z transportem w Zielonej lub okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 08.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 CO TUTAJ TAK CICHO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 10.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam wszystkich lubuszan! z przyjemnością dopisuję się do grupy:) Mój domek pod Gorzowem jeszcze w stanie surowym, narazie nie ma się czym chwalić ale jak tylko prace ruszą podzielę się informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 13.09.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ja równierz z przyjemnością dopisuję sie do grupy Lubuszan, budujemy się pod Nową Solą. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 14.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 @eelii nareszcie jakaś pokrewna dusza! ale tu strasznie cicho jakoś Ludzie, jak daleko jesteście z pracami? gdzie się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 14.09.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witaj fajnakamila, my mamy zalany strop i schody w tym tyg mają nam zrobić ściankę kolankową wieniec i wylać chudziak, pierwsze prace zaczeliśmy 12.06.08. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 @eelii nareszcie jakaś pokrewna dusza! ale tu strasznie cicho jakoś Ludzie, jak daleko jesteście z pracami? gdzie się budujecie? Fakt, cisza w grupie lubuskiej Witam więc Ciebie ( ja jako długoletni forumowicz) wśród nas Mieszkam już od roku w swoim domku. Trochę jeszcze zostało do zrobienia i tym samym jeszcze buduję swój domek W dalszym cięgu brak podbitki i elewacji, ale jest już kostka brukowa!!!właśnie skończyliśmy!!! A jaki domek budujesz Pochwal się Pozdrawiam wszystkich nowych i "starych" budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 14.09.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Budujemy dom według własnego projektu, całkiem prosty parterowy, z użytkowym poddaszem i dachem dwuspadowym. Jak się naumiem wklejać fotki to prześlę kilka. Dopiero zaczynamy, jeszcze nie ma to wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 15.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam wszystkich serdcznie - zwłaszcza nowych ( też kiedyś zaczynałam hihihihihih). My budujemy pod Gorzowem, dzisiaj wchodzi elektryk, okna, brama wstawione . Pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę spokojnego budowania i oby pogoda była jako tako - jak najdłużej - podobno w październiku ma padać śnieg:( Pozdrawiam przeprowadzka za 6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Budujemy dom według własnego projektu, całkiem prosty parterowy, z użytkowym poddaszem i dachem dwuspadowym. Jak się naumiem wklejać fotki to prześlę kilka. Dopiero zaczynamy, jeszcze nie ma to wyglądu My też mamy taki prosty domek Czekam na foty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.09.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 słuchajcie poszukuje ekipy do dachu, macie jakis sprawdzonych dekarzy??? jeden nam zaproponował 40zł/m2 to duzo czy mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 16.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a jaki masz dach? jaki duzy i jak skomplikowany?40zl\m2 to cena za robocizne?Ekpiy nie moge Ci co prawda polecic (pracownik nie ma juz wolnych termoniow) ale cene moge porownac z cena za robocizne mojego dachu U nas za dach prosty dwuspadowy (dom i garaz), z dwoma lukarnami o metrazu calkowitym 200m2 zaplacimy niecale 7000zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts