Anaor 18.10.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 My braliśmy w Constansie szczerze polecam oknaq sto razy lepsze od aluplasta a tylko troche droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 18.10.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Anaor to ja też będę szukać Twojego domku:) nasz prościutki, dach miał być ładniejszy ale budowlańcy bali się go chyba..a wcale skomplkowany nie był.. A powiedz mniej więcej gdzie znajduje sie Twój domek jaka okolica bo ostatnio na spacerze nie widziałam blizej Gorzowa czy bogdańca? A co do dachu to nasz to dopiero był skomplikowany ale ekipom nie sprawił żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 20.10.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dawno tu nie zaglądałem... ale znów pojawił sie pomysł domu Czy jest w grupie lubuskiej osoba budująca dom którego część ( np. parter ) zarezerwowana jest pod działalność gospodarczą ? Oczywiscie chodzi mi o domy z typowym projektem działalność + mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba1111 31.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam wszystkich Jestem z Gorzowa Wlkp. Szukam firmy, która zbuduje naszego GRANATA z Pracowni Krajobrazy. Może dostanę jakieś namiary? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 31.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 cześć dziuba wkońcu jesteś, a już myślałam że Cię nie znajdę na forum:):) Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 31.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Mamy do sprzedania stemple budowlane użyte tylko raz w ilości ok. 180szt., wysokość ok. 2,9 m. - cena za sztuke 5,00zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 13.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Stemple w większości sprzedane - zostało nam tylko ok. 20szt.Do sprzedania mam także styropian TERMOORGANIKA Platinum Plus grubość 15 cm zakupiony miesiąc temu - pozostałość po dociepleniu - cena w hurtowni to 214zł/m3.Dostępna ilość 8 opakowań, czyli 16m2 - cena 17zł/m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ATEK 21.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam.Poszukuję ekipy budowlanej z okolic Lubań ,Bolesławiec Zgorzelec,Żar,Żegania,Iłowy Żagańskiej.Do budowy domu stanu surowego zamkniętego.Info proszę na PW lub [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 23.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Gdzie można kupiś bramę garażową w Gorzowie lub okolicach?Dobrej firmy i sprawdzoną!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 26.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wypada się dołączyć. A może jest jakiś przeglądający z okolic Świebodzina? Tak czy siak pozdrawiam wszystkich walczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil81 27.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 witam wszystkich lubuszan. buduje ktoś w okolicach zielonej góry???nasz domek to delikatny wariant I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 27.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 witam wszystkich lubuszan. buduje ktoś w okolicach zielonej góry??? nasz domek to delikatny wariant I zapraszam tutaj: http://forum.muratordom.pl/zielona-gora-zary-meldowac-sie,t97715.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 02.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 macie drzwo wewnętrzne? jakie polecacie? gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 03.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 macie drzwo wewnętrzne? jakie polecacie? gdzie kupić? My drzwi braliśmy w timbexie mają duży wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 03.12.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 macie drzwo wewnętrzne? jakie polecacie? gdzie kupić? My drzwi braliśmy w timbexie mają duży wybór my też tam bylismy..myślimy o dzrwiach firmy Classen. NA które się dzrwi zdecydowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_basia 12.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, jak miło znaleźć grupę lubuską ze swoich stron My budujemy w Gorzowie na górczynie. Jesteśmy właśnie na etapie kładzenia dachu. Dlatego też rozglądamy się intensywnie za oknami. Zbieramy wyceny od różnych firm z okolic i nie tylko. Mamy od B&B , Constans, Budvar, Szymkowiak i inne. Znajomy poleca Constans oraz profile Rehau które oni stosują, B&B wygląda bardzo solidnie, podoba mi się rozmowa i podejście ale zastanawiam się nad Aluplastem który stosują. Słyszałem różne opinie. Szymkowiaka mi odradzało już kilka osób. Generalnie chcemy okna PCV z szybami P2 lub P4 i okuciami WK 2 . Kogo możecie polecić?? Proszę o wasze opinie za i przeciw. Jeżeli ktoś ma okna tych firm i jest zadowolony i ma chęć się pochwalić to chętnie skorzystamy by się przekonać pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 . Generalnie chcemy okna PCV z szybami P2 lub P4 i okuciami WK 2 . pozdrawiamy to ja podczepie sie pod to pytanie, bo tez chcemy takie okna najlepiej jeszcze profil Aluplasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_basia 14.12.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 qqrq5 - dlaczego akurat Aluplast ?? W regionie dużo firm sprzedaje Aluplasta. Nam solidną wycenę zrobiła firma B&B z Kłodawy, z niczym nie ściemniają tylko szczerze informują jeżeli coś jest nie wykonalne czy też nie powinno być wykonane z takich czy innych powodów. Inni na wszystko się godzą, a później po roku okna trzeba z rozpędu zamykać Bardzo złe opienie słyszałem o firmie Agromenadżer. My chyba będziemy szukać w profilach Rehau, a jeżeli Aluplast to jak narazie tylko od B&B. A gdzie się budujecie ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam Ja mam okna z firmy KOPPI- Aluplast (mam jeszcze od nich drzwi zewnętrzne, parapety wew. i bramę garażową), "0" problemów z firmą, no oczywiście z okienkami-użytkuję 1,5 roku . Firma mieści sie przy ulicy Olimpijskiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 qqrq5 - dlaczego akurat Aluplast ?? W regionie dużo firm sprzedaje Aluplasta. powiem tak, na Schucko mnie nie stac, wiec zostaje Aluplast u nas we wsi mozna dostać Rehau i nie wiem co o nich myslec Nam solidną wycenę zrobiła firma B&B z Kłodawy, z niczym nie ściemniają tylko szczerze informują jeżeli coś jest nie wykonalne czy też nie powinno być wykonane z takich czy innych powodów. Inni na wszystko się godzą, a później po roku okna trzeba z rozpędu zamykać My chyba będziemy szukać w profilach Rehau, a jeżeli Aluplast to jak narazie tylko od B&B. miałam kiedys od nich wycene niezbyt ciekawa i chyba udam sie jeszcze raz od Koppi tez miałam wycene bardzo sympatyczna zreszta A gdzie się budujecie ?? my za Barlinkem w lesie ania67 jakie drzwi braliscie z Koppi?? PCV?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts