kazek_78 08.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dziękuję za miłe powitanie Kupiliśmy bliźniaka blisko centrum Gorzowa (ul. Siewna). Postawiliśmy na miasto i trafiła się okazja , ale takich "miastowych" (bez urazy oczywiście) jak my coś tu niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Faktycznie, same "wieśniaki" tutaj Jaki domek macie tzn. projekt I jeszcze pytanko: sąsiedzi chcą oddać siatkę leśną. Może Ktoś potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 08.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Maleńka działeczka, malutki domek... a co będę się rozpisywać... gdyby ktoś chciał rzucić okiem Dla nas spełnione marzenia http://dombud-zachod.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=2&Itemid=53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hej Z przyjemnością "rzucam okiem". domeczek fajniutki malutki nie jest. Jest w sam raz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 I jeszcze pytanko: sąsiedzi chcą oddać siatkę leśną. Może Ktoś potrzebuje ile i za ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ile i za ile ?? Siatki jest dużo, nie wiem dokładnie, ale działka ma ok 25 ar. Nie wiem za ile, bo mówili, że chcą oddać. Popytam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERNER 12.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 I jeszcze pytanko: sąsiedzi chcą oddać siatkę leśną. Może Ktoś potrzebuje Jeśli ta siatka jest jeszcze aktualna to chętnie się na nią piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 byłam pierwsza mozemy sie podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERNER 13.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Oczywiście, proszę brać ile potrzeba a ja jestem drugi w kolejce i wezmę co zostanie. A ktoś kto będzie trzeci to chyba się już nie załapie O ile w ogóle ta siatka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ihihiihih oby była bede mogła kupic psa, bo warunkiem jest ogrodzenie działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 13.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam, wszystkich "nowych" forumowiczów To wiosną będzie Nas więcej Jeśli ktoś jest zainteresowany to mamy do odsprzedania wełne dio ocieplenia poddasza TOPROCK ROCKWOOLA ok. 90m2 oraz ok. 1,4m3 steropianu PLATINUM PLUS Termo Organiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kochani, spokojnie Jeszcze trochę cierpliwości Jutro dzwonię do sąsiada (dopiero wraca) i będę wiedziała, co ile i za ile Napewo dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymaraga 14.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam Grupę Lubuską! I ja dopisuję się do zacnego grona Jesteśmy w trakcie adaptacji Tymka z Horyzontu, a budowa jakieś 15km od Gorzowa będzie miała miejsce Pozdrawiam wszystkich słonecznie, bo u mnie piękne słońce za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 14.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 a ja się załapałam na 100 000 dwiedzającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.03.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Już mam informacje na temat siatki Siatki jest ok 100 m, a za siatkę mają by cukierki dla synów sąsiada (dzieciaki chciały oddać siatkę na złom i jeden miał kupić sobie cukierki czekoladowe a drugi landrynki ) No i siatka jest do wzięcia od zaraz Jakby co, to kontakt na priva Witam Nowoprzybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 14.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam! Jestem na etapie "szukam hydraulika" może macie namiary na dobrego i w miarę taniego hydraulika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 15.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale idzie wiosna i trzeba się wziąźć znowu do roboty. Teraz jestem na etapie szukania kostki brukowej lub granitowej i brukarzy, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 15.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witajcie! Trochę jestem już skołowana ... Mam stan surowy zamknięty i co dalej? Byłam przeświadczona, że - ocieplać poddasze... ale nie mam ścianek działowych... Ścianki, ocieplenie, hydraulika, elektryka? Czy może (dziś się dowiedziałam)- hydraulika, ocieplenie, ścianki... Proszę o pomoc! Nie wiem do kogo dzwonić w pierwszej kolejności, jak poustalac terminy na poszczególne etapy. I jeszcze ogrzewanie ... a niestety finanse ograniczone i musimy rozsądnie rozłożyć sobie wszystko w czasie... Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Już mam informacje na temat siatki Siatki jest ok 100 m, a za siatkę mają by cukierki dla synów sąsiada (dzieciaki chciały oddać siatkę na złom i jeden miał kupić sobie cukierki czekoladowe a drugi landrynki ) No i siatka jest do wzięcia od zaraz Jakby co, to kontakt na priva Witam Nowoprzybyłych ja sie wypisuje z kolejki, maz nie chce siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mastlerz 16.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam. W niedalekiej przyszłości przeprowadze się okolice Kostrzyna nad Odrą i obecnie poszukuje architekta do odtwarzenia planów budynku, który ich niestety nie posiada. Również późniejsza adaptacja palnu do mojej wizji wyglądu bunynku (przesunięci okna, drzwi, komina itp). Tu do zobaczenia budynek:http://picasaweb.google.pl/mastalerz.adam/StaraSzkola?authkey=Gv1sRgCMfc0peF-O7ZtAE#5313397982215670242 Jezeli ktos korzystał z usług takowego, bądź zna architekta mogącego podjąć się takiej usługi prosze o informacje. Z góry dziękuje.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts