wiesiek2 13.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 WITAM WSZYSTKICH Na początku przepraszam wszystkich którzy mnie znają że nie byłem na forum ale roboty to mam ponad stan, starczyłoby na dwóch. Uaktualniłem zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Mam namiary na ziemię ogrodową w cenie (ostatnio 200 zł cięzarówka) ? Ziemia (ładna, czarna) jest od firmy Budomex , wożą ją z Różanek i pachnie oborniukiem (mam jej 13 ciężarówek), podobno jest ze szklarni. Jak ktoś potrzebuje okien to mogę pomóc uzyskać rabat od firmy Koppi (starzy forumowicze zresztą to wiedzą, bo niejeden okna brał) . Potrzebuję namiary na stolarza do zrobienia stopni na schody betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 13.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 hej co do rabatów - to pewnie się uśmiechnę za jakiś czas, ale to bedzie pewnie w przyszłej dziesięciolatce :/ a jeśli chodzi o stolarza to spytam sie jutro siostry o faceta, który u niej robił schody - rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 13.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 ok. dziękuję Najlepiej gdyby ten stolarz robił stopnie z drzewa egzotycznego lub jakiegoś twardego, zależy mi na kolorze machoniowym ( mam w takim kol. drzwi) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 WITAM WSZYSTKICH Na początku przepraszam wszystkich którzy mnie znają że nie byłem na forum ale roboty to mam ponad stan, starczyłoby na dwóch. Uaktualniłem zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Mam namiary na ziemię ogrodową w cenie (ostatnio 200 zł cięzarówka) ? Ziemia (ładna, czarna) jest od firmy Budomex , wożą ją z Różanek i pachnie oborniukiem (mam jej 13 ciężarówek), podobno jest ze szklarni. Jak ktoś potrzebuje okien to mogę pomóc uzyskać rabat od firmy Koppi (starzy forumowicze zresztą to wiedzą, bo niejeden okna brał) . Potrzebuję namiary na stolarza do zrobienia stopni na schody betonowe. HEJ WIESIEK Ciężarówka toz. ile ton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 13.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 ok. dziękuję Najlepiej gdyby ten stolarz robił stopnie z drzewa egzotycznego lub jakiegoś twardego, zależy mi na kolorze machoniowym ( mam w takim kol. drzwi) . jutro popytam bo dziś opijają wygraną na żużlu pewnie więc może podać dziwne namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale idzie wiosna i trzeba się wziąźć znowu do roboty. Teraz jestem na etapie szukania kostki brukowej lub granitowej i brukarzy, pozdrawiam wszystkich Witam, na allegro można dostać kostke brukową w cenie 25,50zł http://allegro.pl/item583491776_kostka_brukowa_polbruk_z_niemiec_od_importera_6_cm.html jeśli będziesz miał brukarzy w rozsądnej cenie to daj znać - ja znalazłam narazie za 40zł/m2 a mam do położenia ok. 80m2 Pozdrawiam Witam. Może potrzebujecie kostki granitowej? Trzebaby uzbierać na transport 25 ton i wtedy tanio można kupić kostkę przez Allegro. Ja niestety potrzebuje tylko 3 tony. W końcu wzieliśmy kostkę z poz-bruku z Gorzowa troche drozsza niż granitowa ale bardziej nam sie podoba, dzisiaj wlaśnie kończą mi układać wygląda super a brukarzy mam za 40 zł/m2 + obrzeża 10 zł/mb Na m2 ile wchodzi ton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 14.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Te cięzarówki które do mnie przywiozły ziemię miały po ok. 25 ton tzw. czteroosiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 poza tym kogo polecacie jeszcze do ogrzewania??? ponawiam pytanie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.04.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale idzie wiosna i trzeba się wziąźć znowu do roboty. Teraz jestem na etapie szukania kostki brukowej lub granitowej i brukarzy, pozdrawiam wszystkich Witam, na allegro można dostać kostke brukową w cenie 25,50zł http://allegro.pl/item583491776_kostka_brukowa_polbruk_z_niemiec_od_importera_6_cm.html jeśli będziesz miał brukarzy w rozsądnej cenie to daj znać - ja znalazłam narazie za 40zł/m2 a mam do położenia ok. 80m2 Pozdrawiam Witam. Może potrzebujecie kostki granitowej? Trzebaby uzbierać na transport 25 ton i wtedy tanio można kupić kostkę przez Allegro. Ja niestety potrzebuje tylko 3 tony. W końcu wzieliśmy kostkę z poz-bruku z Gorzowa troche drozsza niż granitowa ale bardziej nam sie podoba, dzisiaj wlaśnie kończą mi układać wygląda super a brukarzy mam za 40 zł/m2 + obrzeża 10 zł/mb Proszę o kontakt - piszę się na tą kostkę . tel. 607 870 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 pożar był w Kłodawie, spalił się komuś nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 16.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Bardzo im współczuję, nawet nie chcę myśleć co oni teraz czują jeżeli znacie ich - zostało mi trochę materiałów mogę im oddać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.04.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 poszukuję szamba w lubuskim w miare rozsądnej cenie. My braliśmy w Prefadomie, cena była ok., ale to było 3 lata temu. Gotowe zbiorniki pewnie nadal mają, tylko trzeba sprawdzić ceny. Ps. Witam wszytskich starych i nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiowiec 21.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Czy może ktoś polecić jakiegoś dobrego i niedrogiego projektanta ,który wykona adaptacje projektu domu i plan zagospodarowania terenu działki z wszystkimi przyłaczami. Sprawa dość pilna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 22.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 HEJ Pani architekt Krystyna Drewnowska tel. 502458086 bardzo miła i fachowa a przy tym nie droga. Jastem b. zadowolony ze współpracy z nią, moi znajomi zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 22.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam wszystkichCzy ktoś wie skąd można wziąść piasek taki do piaskownicy potrzebuje 3 m3 moze ma ktoś jakis kontakt nie mam pojęcia skąd wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiowiec 22.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 wiesiek2 dzięki za info podzwonie i dowiem się co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 25.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam! Szukam hydraulika z Gorzowa lub okolic Bardzo proszę o namiary!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 27.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 witam co do schodów moge polecic formę Drew-Styl z Cychrów my jestesmy bardo zadowoleni teraz narazie stoimy z robota, ale mieszkamy i to najwazniejsze kolejnym etapem będzie kostka brukowa i może ogrodzenie z przodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 27.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam! Szukam hydraulika z Gorzowa lub okolic Bardzo proszę o namiary!! Pozdrawiam Witam to jest numer do hydraulika z Zielonej Góry ale tam też działa. 512381620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 30.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Już moje pytanie o piasek nie aktualne wzieliśmy z Kłodawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts