monikaitomek 09.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam!Proszę napisać gdzie w Gorzowie można kupić podbitkę z pcv,byliśmy w Castoramie ale tam nie ma wyboru,tylko dwa kolory Proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 09.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Poszukuję ekipy do ocieplenia domu,z Gorzowa lub okolic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam! Proszę napisać gdzie w Gorzowie można kupić podbitkę z pcv,byliśmy w Castoramie ale tam nie ma wyboru,tylko dwa kolory Proszę o namiary Hej, hej My kupowaliśmy podbitke pcv w kolorze ciemny dąb podaję namiar: za cmentarzem, po lewej stronie, obok hurtowni elektrycznej, na zewnatrz jest ekspozycja z dachówkami(nie pamiętam nazwy sklepu ) Nigdzie nie znaleźliśmy kolorowej podbitki, tylko tam. Są różne kolory, a z drewnopodobnej: złoty dąb, ciemny dąb i mahoń. jesteśmy b. zadowoleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Poszukuję ekipy do ocieplenia domu,z Gorzowa lub okolic Pozdrawiam Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.08.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a gdzie te okna za b. dobre pieniądze jesli moge zapytać , moze bede miała szczęście i bedą blisko mnie M-chód . pozdrowienia dla sasiadów Pozdrawiamy Sąsiadkę Okna są z Gorzowa Wlkp. firma Koppi, można zapytać może przyjada http://www.koppi.pl/ no i oczywiście powałać się trzeba koniecznie na wieśka i rozmawiać o cenach z szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 11.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a gdzie te okna za b. dobre pieniądze jesli moge zapytać , moze bede miała szczęście i bedą blisko mnie M-chód . pozdrowienia dla sasiadów Pozdrawiamy Sąsiadkę Okna są z Gorzowa Wlkp. firma Koppi, można zapytać może przyjada http://www.koppi.pl/ no i oczywiście powałać się trzeba koniecznie na wieśka i rozmawiać o cenach z szefem bardzo dziękuję za odpowiedź zadzwonie zapytam a jeszcze odnośnie tych paneli pcv czy ten sklep to na ulicy Żwirowej ? a cena jaka za panele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam Tak, panele na ulicy Żwirowej. My płaciliśmy 31/m2,ale dochodzi jeszcze cena za inne dodatki.Najlepiej wycenić całość i wtedy masz dokładną cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 14.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ania 67 bardzo dziękuję Ci za odpowiedz,bardzo pomogłaś mi z podbitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 [b]Ania 67 bardzo dziękuję Ci za odpowiedz,bardzo pomogłaś mi z podbitką[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 poszukuje firmy od odkurza centralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 21.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Potrzebuje przyczepe humusu, jeśliktoś ma proszę o namiary.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 21.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Potrzebuje przyczepe humusu, jeśliktoś ma proszę o namiary. Dzięki http://forum.muratordom.pl/wielkopolski-market-budowlany-kup-sprzedaj-zamien,t157992-60.htm zajrzyj prosze tam ktoś ma dooddania humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 21.08.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 WitamPoniższa informacja moze sie przydać poszukującym dachówki ceramicznej. Szukałem dachówki ceramicznej angobowanej w cenie do 30zl/m2. Stawiałem caly czas na Robena Plus do czasu gdy go nie zobaczyłem. Roben Plus jest bardzo często reklamowany ze względu na fakt obłazenia angoby. Po konsultacji z dekarzem postanowilem przyjrzeć się Nelskamp Nibra F10. Do tej pory nie brałem pod uwage tej dachówki ze względu na wysoka cenę. Okazalo się, ze jest promocja i dachówka jest tylko nieco droższa od Roben Monza Plus. Dachówka jest rewelacyjna. Dachówka o klase lepsza od Roben Monza (podwojne zamki, twarda, rowna, cieżka, nic nie obłazi jak w przypadku Roben, produkowana tylko i wyłącznie w Niemczech). Na forach ceramika Nelskamp ma same dobre opinie. Jeden z furomiczów z forum muratora na moją prosbe przesłal zdjęcia dachówki jak ją kładł i napisal, że jest to jego najlepszy wybór jesli chodzi o wybór materiałów na budowe domu. Dachówka wygląda pieknie. Na żywo również wygląda solidnie i ładnie. Jestem przekonany, że w tej cenie nie znajdzie sie lepszej dachówki ceramicznej.Dachówke zakupiłem w Zielonej Górze (woj lubuskie) u jedynego przedstawiciela firmy Nelskamp w Zielonej Gorze w firmie Madach w bardzo dobrej cenie 24,5zł netto za m2 dachówki podstawowej (trzeba negocjować aby taką cene otrzymać), gąsiory po 18zl netto a lewa i prawa po 24zł z netto. Na cały dach (200m2) wyszło tylko o 1000zł więcej od Robena Monza miedzianego (10000 netto z akcesoriami , bez membrany i rynien) a jakość nieporównywalna http://www.nelskamp.de/pl/menue-links/struktura/produkcji/dachowka-nibra/dachowka-do-p-322askich-dachow-nibra-f-10-ue.html PozdroHugo PS. Gdyby ktoś chcial zobaczyć zdjęcia dachówki w czasie układania proszę o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 23.08.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam! Jestem na etapie ocieplania domu! Proszę o radę,jaki Styropian będzie (12cm) polecacie do ocieplania domu,jaki najlepszy,jaka firma i gdzie można go kupić w Gorzowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_______m 23.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam! Jestem na etapie ocieplania domu! Proszę o radę,jaki Styropian będzie (12cm) polecacie do ocieplania domu,jaki najlepszy,jaka firma i gdzie można go kupić w Gorzowie Pozdrawiam Im lepiej docieplisz dom tym mniejsze będziesz płacił rachunki w przyszłości... Steropianem o najlepszych parametrach jest platinum plus z thermo organiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 24.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Powoli przygotowuje się do odbioru domu, jeśli ktoś ma namiar osoby, które podpisują dokumenty: wod-kan, elektryczne - proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 24.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam serdecznie "prawie" sąsiada. Ja buduję w Wysokiej na kolonii. Jeśli chodzi o beton to w Gorzowie jest jeszcze Budnex 0957250564 Cemex 0957216950 Ennstone 0957238029 Osobiście polecam Ennstone, wszytskie dostawy do mnie na budowę były od nich i zawsze mieli najniższe ceny. Witam wszystkich budujących Lubuszan Bardzo dziękuje za pomoc... Ostatecznie wybrałem Ennstone i moge pochwalic tego dostawce... zawsze w terminie i w moim przypadku najtańsi... Tak wiec lawy wylane, wieńce wylane, strop położony wiec czas szukać dostawce drewna na więźbę dachowa. W mojej okolicy są tartaki w Ściechowie,Lubiszynie i Lubnie... czy ktoś z forumowiczów brał drewno z tartaku w Lubnie!? Zaproponowali dobra cenę,ale zastanawiam się jak z jakością drewna. Moze osoby budujące w okolicach Gorzowa podziela się uwagami, gdzie kupowali drewno na więźbę i jakie maja doświadczenia ze swoimi dostawcami. Z góry dziękuje za wszystkie sugestie lub namiary. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam Więżbe kupowaliśmy w Łośnie- zero problemów.Nasz ciesla nam polecił,nie martwiłam sie o nic, a na przywiezienie więżby umówili sie z cieślą-zaskoczyli nas, bo transport miał być póżniej a przywieżli wcześniej (jeżdziłam z właścicielem firmy po kasę, bo nawet nie zdążyłam przygotować ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 24.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam Więżbe kupowaliśmy w Łośnie- zero problemów.Nasz ciesla nam polecił,nie martwiłam sie o nic, a na przywiezienie więżby umówili sie z cieślą-zaskoczyli nas, bo transport miał być póżniej a przywieżli wcześniej (jeżdziłam z właścicielem firmy po kasę, bo nawet nie zdążyłam przygotować ). Pozdrawiam ...znalazłem tartak w Lośnie: http://katalog.pf.pl/%C5%81o%C5%9Bno/Tartaki-W4G17B9330P0R10C-m14.html ...czy mógłbym dostać jakieś namiary do cieśli, skoro dobry i sprawdzony... :lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 25.08.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja tak tylko z ciekawości zapytam o te więźbe bo mamy już kupioną a ciekawa jestem jakie ceny są w waszej okolicy (jesli mozna) my braliśmy z Orzeszkowa 750 zł impregnat super współpraca też nawet nie wspominałam o transporcie a sami przywieźli Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts