Suchocki 25.02.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam Może ma ktoś namiary na producenta bloczków betonowych? lub dobry sklep gdzie ceny mają ok ps. Ja również polecam panią Drewnowską jako architekta na Jędrzychowie firma Wibet produkuje bloczki bet. gr. 12 cm 14 sciągam ze Środy Śląskiej firmy Termat... Polecam i zapraszam A.Suchocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack79 28.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam.Gdzie kupowaliście dobry materiał na podbitkę . Gorzów i okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tetrus77 02.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Szykuje mi sie remont a w zasadzie wymiana calego dachu. Szukam solidnej ekipy, ktora by to zrobila.Prosil bym o namiary, jesli ktos taka zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech_57_61 06.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam.Jestem na tym forum pierwszy raz,Budujemy dom w Deszcznie dom w dziewannie 2 .Szczyty i dach w całkowitym wykonaniu wykonują nam gorale jesteśmy z nich zadowoleni konkretni fachowcy i cenowo bardzo konkurencyjni od naszych z rejonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 08.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam dawno mnie tu nie było Wiele się w tym czasie zmieniło . Najważniejsze to to , że budowa zakończona i mieszkamy już w nowym domu Wytrwałości życzę budującym i cierpliwości , bo naprawdę warto Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosiawach 14.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum Grupy Lubuskiej i postanowiłam teraz napisać coś od siebie. Chciałabym w nowo budowanym domku zainstalować pompę ciepła i szukam solidnego instalatora. Może ktoś z forumowiczów ma już jakieś doświadczenia w tym temacie i poradziłby nowemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 16.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A wybrałeś już model pompy ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosiawach 20.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam. Modelu jeszcze nie wybrałam, ale potrzebna będzie 8-10kW, opcja sondy pionowe. Szukam po prostu solidnego instalatora, mam możliwość zakupu jednego modelu w bardzo atrakcyjnej cenie, ale same urządzenie to jeszcze nie wszystko, a obawiam się co do kompetencji niektórych osób zajmujących się montażem i dlatego pytam, może ktoś z forumowiczów ma już jakieś doświadczenie w tej kwestii (ma pompę, która już pracuje i może podzielić się spostrzeżeniami i uwagami, etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 21.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Zobacz tutaj:http://www.allegro.pl/item968492601_kompletna_kotlownia_pompa_ciepla_zirius_montaz.htmlPompa z bezpośrednim parowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 22.03.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 witam. mam takie pytanko czy kros zna chłopaków z Perdo- to ekipa budowlana z zielonej gory.chcialbym wiedziec czy sa solidni i w miare niedrodzy,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewmar333 24.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wszystkich budujących! Czy ktoś z Was budował swój domek prawie samodzielnie, tzn. bez żadnej ekipy budowlanej, z doraźną pomocą wujków, ojców, braci itp ?? My mamy zamiar z narzeczonym tak budować (sporo fachowców w rodzinie) Ciekawa jestem ile można zaoszczędzić na takim przedsięwzięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 28.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam wszystkich budujących! Czy ktoś z Was budował swój domek prawie samodzielnie, tzn. bez żadnej ekipy budowlanej, z doraźną pomocą wujków, ojców, braci itp ?? My mamy zamiar z narzeczonym tak budować (sporo fachowców w rodzinie) Ciekawa jestem ile można zaoszczędzić na takim przedsięwzięciu? Zalezy jaki duzy dom,jak skomplikowany, czy macie narzedzia i takie inne sprawy, ile wolaja za to lokalne ekipy, i zakladam ze macie na to wszystko czas, bo po pracy ciezko bedzie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewmar333 29.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Domek ma 90 m2. Jest to projekt Słoneczny z pracowni MG Projekt. Oboje pracujemy, ale mam nadzieję, że powoli praca będzie szła do przodu, bo na ekipę która postawi nam cały domek raczej nas nie stać Mimo wszystko jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 29.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Moj domek ma 88m2 uzytku, i znalazlem ekipe ktora wybuduje mi ten domek za 12tys zl wiec samemu mi sie nie oplaca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewmar333 30.03.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A skąd jesteś? I co to za ekipa? Bo faktycznie bardzo mało. Do jakiego etapu budowali ci ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 30.03.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Zobacz w dzienniku u mnie - caly czas buduja, az do pokrycia dachem. Ja mam ta ekipe po znajomosci, ale mysle ze za maly domek jesli sie da mniej niz 20tys to i tak super wynik i za taka cene tez bym sie cieszyl z ekipy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 30.03.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na cene uslugi ma wplyw to z czego budujesz - u mnie H+H bazobeton na klej - nie potrzen abetoniarki, wystarczy mieszadlo, strop z plyty zeranskiej, o niebo mniej roboty, a dach dwuspadowy prosty i maly, wiec i ekipa nie ceni tego drogo. Jesli bardziej skomplikowane wykonanie to i cena wyzsza. zapiszta sie ludzie do mapy:) http://forum.muratordom.pl/nowa-mapa,t150858.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewmar333 30.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 30.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Skad braliscie wiezbe dachowa?, Jakies firmy godne polecenia, najlepiej okolice Gorzowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymaraga 31.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam Budujących LUBUSZAN! Szukam ekipy na "dokończenie" budowy kominów (syst.icopal + cegła klinkier) oraz szczytów (poroton robena) i ścianek działowych na poddaszu solbet 12 z okolic Gorzowa, moja ekipa się ulotniła, jak powiedziałam dość z przedpłatami za robotę. Byli OK, do momentu jak nagle zaczęli sobie doliczać za kolejne etapy budowy, a cenę mieliśmy za SSO już ustaloną :roll: Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts