tra_wnik 29.05.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam.Poszukuję wykonawcy/wykonawców ogrodzenia z cegły klinkierowej. Plac budowy w okolicach Świebodzina.Czy macie jakieś sugestie albo czy możecie polecic takowych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 30.05.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Najbliżej są w Zielonej Górze - ale do Gorzówka także dowożą Mi mozesz tez do nich namiar na priv wrzucic Dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 30.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 A pogooglować to nie łaskaw Płynny jastrych: Agilia Sols A tel. 0223246000, Iłżecka 24F Warszawa. Zieloną Góra - tel 684525586 ul. Batorego 118A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 30.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 01.06.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 witam, poproszę o namiary na te okna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 01.06.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Poszukuję kierownika budowy i sprawdzonej ekipy budowlanej na budowę w okolicach Świebodzina. proszę również o info gdzie mogę kupić najtańszego Ytonga i dachówkę ceramiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 03.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Czy znacie już cene tych posadzek z Zielonej Góry? Jak wygląda cenówka za materiał oraz robocizne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 03.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 witam po bardzo długiej przerwie z paru powodów budowa stanęła na jakiś czas w zeszłym roku, teraz w końcu ruszamy ze ścianami na parterze - w przyszłym tyg wchodzi nam ekipa, na którą czekaliśmy jakiś czas mam nadzieję, że uda się w tym roku zadaszyć domek pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 18.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 witam wszystkichmam pytanko do bardziejdoswiadczonych budowniczych;czy 220tyś brutto za nastepujący zakres prac to duzo??-fundamenty z ociepleniem itd-ściany nośne i dzialowe (suporex)-strop terriva lub filiogran(do wyboru w tej samej cenie)-położenie wierzby i dachówki- podbicie okapów i montaż rynien-zalanie chudziaka i zrobienie tarasu i wejscia-montaż okien połaciowych(6)-geodeta kierownik budowy sprzęt material robocizna zawarta w cenie, jedyna rzecz za którą trzeba bedzie zapłacic dodatkowo to piach do podsypania domu jeśli bedzie trzeba a to projekt domkuhttp://www.extradom.pl/projekt-domu-cezar-wrw1022.aspxco o tym myślicie??? i tak juz jest po wszystkim bo umowa juz jest podpisana ale tak z ciekawości chcialbym wiedziec jak to sie ma w poruwnaniu z waszymi kosztamipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 20.06.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 możecie podpowiedzieć z jakiego tartaku / firmy warto brać drewno? które będzie dobrze zaimpregnowane a nie tylko malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 21.06.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 witamjakby kto zna jakiego dobrego studniarza która dziaa w okolicy Zielonej Góry to barzdo proszé o jaki namiardzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.07.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 A ja poproszę o namiary na studniarzy z okolic Gorzowa. Nie mam też rozeznania co do cen. Proszę o Wasze sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edge 22.07.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam wszystkich!! Mam problem. Od jakiegoś czasu permanentnie poszukuję ziemi na wyrównanie terenu na działce. Potrzebuję tego dosyć dużo. Może ktoś dysponuje bezużyteczną ziemią, której chce się pozbyć lub ewentualnie wiecie gdzie można coś takiego nabyć w dobrej cenie. Działka znajduje się blisko Zielonej Góry (Gmina Zabór). Proszę Was o jakieś sugestie ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 26.07.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam! To ja poproszę namiary na te b. dobre okna Z góry dzięki Pozdr. witam też dolaczam sie do prosby ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 28.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 witamdzisiaj Forum dało nam znac ze jest juz pozwolenie;)) ....takze za dwa tygodnie zaczynamy maraton;)))pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.08.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Dzień dobry, poszukuję dobrej firmy , z dobrą gwarancją, rzetelnych od uzdatniania wody w naszym województwie, taką gdzie wiedzą co robią i jak aby miało to ręce i nogi. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 04.08.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam!Co do okien to ja na 99% zamowie z Amberline - Veka Alphaline szyba U-0,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edge 05.08.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 ...a my okna (profil ALUPLAST IDEAL 6000) zamówiliśmy w podzielonogórskim ELWIZ wysoka jakość, profesjonalna obsługa a co najważniejsze konkurencyjna cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 12.08.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Czy znacie już cene tych posadzek z Zielonej Góry? Jak wygląda cenówka za materiał oraz robocizne? A ja juz wiem, w okolice Gorzowa przyjada, ale drogo za transport wyjdzie... z robocizna, materialem, wczesniejszym przygotowaniem i transportem wychodzi 45zl/m2 - duzo (?) Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Tomi78__ poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 12.08.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam. Pytałem już na grupie zielonogórskiej, ale pozwólcie, że zapytam i tutaj. Mam do sprzedania 4 palety wełny Fasrock Max 20 (48 m2) oraz Superrock 15 cm (72 m2). Fasrock za 45 zł za m2, Superrock za 13 zł za m2. Trochę przeszacowałem ilości jakie potrzebuję i jednocześnie nie mam możliwości zwrotu w miejscu gdzie to kupowałem mimo, że towar jest na paletach jeszcze oryginalnie przez Rockwool zapakowany. Pozdrawiam macst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts