agnes0204 27.10.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 jak juz wcześniej pisałam z tego co słyszę to w strzelcach kraj jest całkiem tanio, za mapki płaciłam 600 zł, za 6 szt. ale słyszałam ze i po 500 zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 27.10.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam wszystkich... ludzie mam pozwolenie na budowę. 2 listopada mogę zaczynać. uff. Z tej radości grypa położyła mnie do wyrka. ps.ale pędzicie z tymi stronami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.10.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Hej sąsiedzi!!! gratulki!!! szybkiego powrotu do zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 27.10.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Hej ania.Dzięki za życzenia. Wredna ta grypa, ale troche posiedze z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamariusz 27.10.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Agnes 0204 Dzięki za tą informację. Możesz dać mi jakieś namiary na tego geodetę ze Strzelec Kr. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.10.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Ari jak to nie widziałeś kozy, stała na środku salonu, a ile drewna zjada to ludzkie pojęcie przechodzi znów was przebiję ale ja mapki miałam za 300zł. Wszystkie zrobił mi pan który się na codzień tym nie zajmuje ale ze względów starych znajomości zrobił wyjątek. toto powinniście coś postawić i co najmniej opić to pozwolenie Wielkie gratulki i zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.10.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Aniu67, To z całego serca mogła bym ci polecić nasz projekt, ale niestety nie ma go nigdzie w sieci - wiec go nie wkleję. Chyba, ze masz dostep do katalogu Dom Dostępny Muratora za 2002 r. - to jest AGM 0201 p. arch. G. Miąsko. Jest sliczny, nieduży, z dwuspadowym dachem i poddaszem użytkowym. Funia ja znalazłam ten projekt w sieci w archiwum muratora, chciałam wkleić zdjęcie ale nie wychodzi, może dlatego że dostęp do archiwum jest z hasłem a ja mam hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 27.10.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Malinato trzeba naprawdę opić.Twierdza STAROSTWA zdobyta! Tylko poczekam na mążusia niech się chłop też nacieszy. No nie? Nie będę mu żałować tej radości. Boże co ja robię???????? ta cała budowa nieźle nas kręci ale im bliżej wkopania przysłowiowej łopaty mam coraz większego pietra. p.sTe procenty może zabiłyby tę okrponą grypę, która mnie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 28.10.2004 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witam wszystkich... ludzie mam pozwolenie na budowę. 2 listopada mogę zaczynać. uff. Z tej radości grypa położyła mnie do wyrka. ps.ale pędzicie z tymi stronami. Gratulki, i szybko wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 28.10.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 toto74 witaj w klubie budujacych. No to sie zaczelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 28.10.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 toto przepraszam ze wziełam Cie za factea, dopiero zauwazyłam zes budowniczyni Karol moze jednak zdradzisz co? moze zabawimy sie w ciepło zimno? Mati jak bede jechała po drzewka za Gorzów to dam CI znac i moze w koncu wpadne do Ciebie zobaczyc cud D08 co na budowie? mam drzewo!!!! mąż z ojcem i wujasem wyładowali ponad 13 ton drewna sami mąz ma przedramienia zasiniaczone co nie wpłyneło na humor, jest happy ze mogł chociaz to zrobic:) ok, zmykam:) pozdrawiam lubuszan:) _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 28.10.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 MychA no super teraz to dopiero zobaczysz efekty na budowie serio dach bedzie rósł w oczach. Pełno desek jeśli można to nazwać deskami i ciach dach stoi. aA Potem dachówki Widze że dziś słabo klikacie czy każdy myśli kiedy tu bedzie nastepna strona ???? Hmmmmmmmmmm http://www.roben.pl/upload_module/wysiwyg/dachowki/kasztanowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 28.10.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 A tu mały rysunek dla MychY jak to bedzie wyglądało mam nadzieje że mnie zato nie zamkną http://www.roben.pl/upload_module/wysiwyg/dachowki/dach-19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 28.10.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 rysunek wyżej to był umnie bo mam z wentylacją a ty Bedziesz miała Tak http://www.roben.pl/upload_module/wysiwyg/dachowki/dach-16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 29.10.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 _MYCHA__ Teraz kolej na zakup gwozdzi. Mozesz sie zdziwic ile mozna wydac na gwozdzie jednorazowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 29.10.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 WitamMycha nie masz za co przepraszać toto74 to raz mąż a raz żona, zależy kto pierwszy się dorwie do kompa. klikamy pod jednym nikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.10.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ari napisz na jaki wariant sie zdecydowales. Wyl. zmienny czy swiecznikowy (dwa klawisze) a ja sprobuje Tobie dokladnie opisac albo narysuje i zeskanuje i wkleje do wiadomosci. Instrukcja jest raczej nie potrzebna ale jak sie uprzesz to moge przetlumaczyc (Byleby nie bylo tego duzo ) Jestem teraz w drodze dlatego tak krotka wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 hmm...a To ja nie wiedziałam ze kazdy chce zacząć nową stronę..... Waldon - to chyba jednak zmęczenie...... a w ciepłe kraje jade w styczniu Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 29.10.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Witam Mycha nie masz za co przepraszać toto74 to raz mąż a raz żona, zależy kto pierwszy się dorwie do kompa. klikamy pod jednym nikiem. zaluzcie sobie dwa osobne loginy bedzie nas wicej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.10.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Wszystkim życzę miłego dnia!!! TOTO jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts