Funia 29.10.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 No cwaniutki ten ARi - wszytsko robi, zeby nastepną stronkę zaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamariusz 29.10.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 doradzcie mi skąd najlepiej zamówić spychacz do wyrównania powierzchni działki budowlanej.Pozdrawiam wszystkich lubuszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 29.10.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 witam wieczorem, Niestety, ta grypa nie chce sobie pójść. Poki co to będę z mężusiem klikać na jednym niku, chyba że....jakieś drugie łącze sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 29.10.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 doradzcie mi skąd najlepiej zamówić spychacz do wyrównania powierzchni działki budowlanej. Pozdrawiam wszystkich lubuszan Wszelkie urządzenia budowlane wynajmuję w BUDOMEXie w Deszcznie. Tam mam najbliżej a i ceny dobre. Wiem że działają na całym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.10.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Hej! jeszcze nie zaczełam budowy a już schody!!! chodzi o prąd umowę z Enea podpisałam 24.05 pierwszą ratę wpłaciłam zgodnie z terminem w lipcu.A w tym tygodniu dostałam nową fakturę na sumę o 198 zł.większą , ponieważ od 1 maja wszedł vat.To jak to jest- 24.05 nie wiedzieli że od 1.05 jest większy vat Może to normalka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 29.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Funia mnie reozgryzła masz zato browara http://www.browarlomza.pl/images/full/65.jpg Karol chyba lepsze zastosowanie miałby włącznik dwu klawiszowy. W czujce mam trzy żyły czerwona czarna niebieska. Myslałem że czerwona jest powrotna a niebieska i czarna zasilanie noi jakąś musze dać powrotną jeszcze czyli zmostkować wiec mostkowałem chyba niebieską tą co nie świeciła przy prubniku noi kicha nie świeciła żarówka napisz mi która musze zmostkowac wpiąć sie i czy czerwona żyła to może jednak jest zasilanie czujki a nie powrót na żarówke Napisz tylko którą żyłe zmostkować Pozdrawiam ARi PS Karol a może na delegacji sie też przyda browar jak tak to masz http://www.browarlomza.pl/images/full/77.jpg Dla Klubu Lubuskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 29.10.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Oj Ari chyba nie damy rady z tym wszystkim No ale jakby tak grupe szczecińską po sąsiedzku zaprosić to można siadać i pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 29.10.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Kiedyś byłem na dysce co były zawody w picu piwa niewiem przez jaką firme sponsorowane ale wiara piła i wymiotowała oni mieli wiaderka koło siebie noi wygrała dziewczyna jakaś faceci po odpadali zły widok był nie ciekawy wiec nie przesadzać z piciem a pozatym to jest piwo oczywićcie bez alkocholowe Teska piszesz sie na browara ??? bo Malinka zaprasza nawet miałem dobre wspomnienia ze szczecinem do czasu jak zajumali nam z auta kumpla kamere i wybili szybe wystarczyło otworzyć dzrwi żeby alarm sie włączył ale nie przez szybe lepiej Policja powiedziała że sie prosiliśmy no faktycznie bo kto zostawia kamere w aucie Poprostu auto było monitorowane żartuje Szczecin lubie mam doniego syntyment wiec jak by co zapraszam grupe szczecińską. To byłem Ja ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 29.10.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ania ja też dostałam "wyrównanie"z energetyki. płaciłam tez po 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.10.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 NO pięknie, browarek z rana - w wolna sobotę pięknie!!!! Ale tak z putymi rękami nie wypada więc mam swoejego ulubionego] http://www.kp.pl/tlo/p7oszr.jpg Specjalne pozdrowionka dla Ariego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.10.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Dięki TOTO! Z tego wynika,że dostaniemy wszyscy to wyrównanie.Widać tak musi być!pozdrowionka! miłego dnia Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 30.10.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Oj rozpija nam się towarzystwo A taki spokojny klub był Ale co tam dołączam do pijących http://www.grupazywiec.pl/_u/1043847737butelka-02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 30.10.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Zapomniałam dodać MIŁEGO DŁUGIEGO WEKENDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 30.10.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Witam Co jest grane już myślałem że zaczniecie bezemnie strone nową że już bedzie w połowie zapisana a tu kicha nawet nastepna nowa strona nie powstała oj pogarszacie sie miłe Panie pogarszacie sie o Panach nie wspomne . Hmmm ja energie pobierałem na poczatek budowy od rodziny kabel szedł pare metrów ładnych a jak już przyjechałą energetyka to już podłączyła do domu odrazu prąd to były czasy jak pierwszy raz zaświeciła żarówka http://www.wynalazki.mt.com.pl/duze/zarowka.jpg potem na świeta Borzego Narodzenia po podłanczałem w każdym pokoju żarówki i zapaliłem w nocy to był szok te stare okna i światło w domu domek wygladał jak dworek bo naprawde jak mialem wstawione naprawde bardzo stare okna drewniane to domek miał faktycznie urok a zwłaszcza jak sie świeciło w nocy mi sie to podobało pierwszy raz w tym dniu był domek oświetlony bo właśnie jakoś wcześniej podłączyli nas do zasilana Energetyka już własnego szok to był Dobra to narazie tyle trzymajcie sie udanej nocy i dnia Pa To byłem ja ARi jak by ktoś nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 31.10.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Ari ale ci się na wspominki wzięło Tak jakbyś wspominał czasy Edisona . Ale prawda jest taka że fajnie domek wygląda jak się coś już w środku zaświeci. U mnie na razie prowizorka, tzn jedna wielka lampa na cały domek. Pozdrawiam w niedzielę MALINKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 31.10.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Witam MALINKA widziałem ta lampe na strychu u Ciebie rzyciła sie w oczy Ten wontek poświecam osobom zmarłym rodzinom maszym czyli klubowiczów i tym ludziom co zgineli na budowie podczas stawiana jakich kolwiek budowli z betonu lub stali bo wiele pewnie już na tym swiecie niema z powodu pracy na budowie zapalam za nich znicz kto sie odpisuje ?? ARi http://www.znicz.net/images/znicze/ZN-SERCE-DUZE.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 01.11.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Ari napisalem w sprawie czujki na priva coby towarzystwa nie zanudzac. Jak masz prad to oczywiscie trzeba koniecznie czujke uruchomic w koncu XXI wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 01.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Ari napisalem w sprawie czujki na priva coby towarzystwa nie zanudzac. Jak masz prad to oczywiscie trzeba koniecznie czujke uruchomic w koncu XXI wiek Witam Prąd juz mam od paru lat na budowie dzieki za informacje na priv Karolu Pozdrawiam ARi Trzymajcie sie Ps . Karol browar sie przydał na Tejnej misji czyli na delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 01.11.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Ari napisalem w sprawie czujki na priva coby towarzystwa nie zanudzac. Jak masz prad to oczywiscie trzeba koniecznie czujke uruchomic w koncu XXI wiek Witam Prąd juz mam od paru lat na budowie dzieki za informacje na priv Karolu Pozdrawiam ARi Trzymajcie sie Ps . Karol browar sie przydał na Tejnej misji czyli na delegacji Jezeli dobrze zrozumialem to dopiero teraz masz ten wlasciwy prad. W drodze nie pijam ale chcialbym napisac, ze od tej pisaniny to w gardle mi saschlo cho...ra zaschlo ARi czy na tej animacji w twoich postach to Ty? Czy ten czlowieczek kopie i ziemie sypie za siebie do dolu, ktory przed chwilka wykopal a potem obraca sie o 180 st. i robi to samo i tak w kolko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 01.11.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Pozdrawiam wszystkich w ten nostalgiczny dzień i przyłączam się do upamiętnienia zmarłych http://www.aldan.com.pl/znicze/images/220d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts