MALINKA 05.11.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witaj Tadek56 A gdzie remontujesz??? Agnieszka przy ceramice też masz szansę. Jak zaczniesz w marcu to w grudniu święta w domu. Ja też planowałam święta w domu. I wiem że jest to realne tylko musisz już teraz szukać eekipy i zamówić ją. Ja zaczęłam w lipcu (planowałam w maju) bo musiałam czekać na ekipę. Ale teraz już zaczynam wykańczać środek więc gdybym zaczęła tak jak planowałam to bym się wyrobiła. Zacznij już teraz szukać ekipy i będzie dobrze. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.11.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Ojej, znowu nas duzo, pozdrowionka - specjalne dla Agnieszki, Tadka56 i Agnieszki Cz. Uuuuuuuuuuuuuu i wreszcie piątek ps. Malinko - mi z Nigdy w życiu to najbardziej podobał sie Żmijewski "bo właśnie o to chodzi, że całował tak jak nie powinien całować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 05.11.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ps. Malinko - mi z Nigdy w życiu to najbardziej podobał sie Żmijewski "bo właśnie o to chodzi, że całował tak jak nie powinien całować" oj Funia ale Ty romantyczna jesteś. Bierz się za swojego faceta i pokaż mu jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 05.11.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witam Tadka i wsystkich z osobna Malinka w Gorzowie byłęm ale przez 2 godziny plany na wieczór przekreślił jeden telefon i musieliśmy wracać a pozatym zabrałem sie na stopa bo od czasu do czasu szybciej i taniej na stopa do Gorzowa noi gościu jechał do Gorzowa ale na ulice Warszawską a ja zabardzo nie czaje Gorzow i sie okazało że musiałem MZK jeszcze pocinać ale zrobiłem interes idąc na stopa noi jeszcze jakąś inną trasą jechał szkoda klikać http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102bigblink_1_prv.gif Pozdrawiam wszystkich ARi PS Funia a co Ciebie tak wzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 05.11.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 a pozatym zabrałem sie na stopa bo od czasu do czasu szybciej i taniej na stopa do Gorzowa noi gościu jechał do Gorzowa ale na ulice Warszawską a ja zabardzo nie czaje Gorzow i sie okazało że musiałem MZK jeszcze pocinać ale zrobiłem interes idąc na stopa noi jeszcze jakąś inną trasą jechał szkoda klikać http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102bigblink_1_prv.gif Pozdrawiam wszystkich ARi PS Funia a co Ciebie tak wzieło ulica Warszawska to centrum miasta i obok mojego bloku Trzeba było zadzwonić to bym Ci powiedziała że to najlepszy punkt do wysiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 05.11.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Kawałek musiałem jechać MZK a pozatym najlepszy punkt w moim przypadku to jest koło PKP albo katedry a nie Warszawska ulica koło mostu ale sie przejechałm troche i z innej strony wiechałem szok te wioski przed Gorzowem to na takich górach usadowione że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 05.11.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 witam wszystkich serdecznie.Po primo-agnieszka zastanów się dwa razy.Mam znajomego którego ojciec wybudował dom z drewna.Teraz klnie , chce go sprzedać i wybudować ze zwykłej cegły.Dom jest zimny i gnije(jego słowa). To byłem ja toto on nie ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 05.11.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 jeszcze jedno. wybudujesz dom przez perę miesięcy,ale bedziesz ta mieszkać ładnych parę lat.Co jeśli si e rozsypie?Może przesadzam , ale nikt mnie nie namówi na dom z drewnianym szkieletem lub z bali.To jest oczywiście moja subiektywna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 05.11.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Malinka wspominała o zamieszkaniu w domku przez osoby które w jednym roku postawili i mieszkają mam tez znajomego i pewnie jest sporo ludzi co tak robia ale czy to nie zaszybko według mnie dom powinien odstać swoje conajmniej zime bo co ma popekać niech popeka co ma sie poskrecać i powiginac niech sie powigina chodzi o wieźbe i o mury przecież dom pracuje zwłaszcza na poczatku takie jest moje zdanie ciekawe jak tam puźniej ściany wygladają albo coś innego. Domek drewniany wygląda super zwłaszcza że teraz to jest taka technika że szok gotowe domki mozna kupić nigdy nie mieszkałem w takim a pozatym technika budowlana jest mi obca ale bym chciłą kiedyś zobaczyć jak to robią bo to pewnie ciekawa sprawa instalacje w drewnie elektryczna i inne domek musi być juz slowy na FORUM ma taki domek EDZIA jak by co Pozdrawiam ide spać pa DOBREJ NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.11.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Witam! Mam pytanko! Nasze działki mają już wodę, prąd ma być też-został jeszcze gaz.Jeżeli wnioski o gaz(w drodze) złoży 5 osób to koszt budowy nitki gazu ma wynieść ok.1800(działki oprócz mnie ma jeszcze 16 osób).Czy warto złożyć wniosek teraz? budowę zaczynam za ok.2 lata to może wtedy? czy 1800 to dużo? uff mam nadzieję, że za bardzo nie namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 06.11.2004 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Ania chodzi cio przyłacze gazu ?, czy na waszym osiedlu w ogóle nie ma sieci gazowej? bo to są dwie różne sprawy - przyłącze wykonuje się jak budynek jest postawiony i od złożenia wniosku MOW ma 5 m-cy na zaprojektowanie, wykonanie, i odbiór. a jeżeli w ogóle na osiedlu nie macie sieci to wnioskuj teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.11.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 KASIU Na osiedlu nie ma w ogóle sieci! sasiedzi nalegają, by złożyć wniosek wraz z nimi (oni są w połowie budowy) a ja planuję odbiór gazu nie wcześniej niż za 4 lata.Czy teraz warto wchodzić w te koszty?Jest nas 16, jeżeli 5 złoży wniosek i poniesie koszt budowy sieci , to pozostali nie poniosą kosztów i podłączą się za friko do gotowej sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 06.11.2004 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Aniu ale dlaczego eksploatator sieci tak jak np. energetyka czy zakłady wod.-kan nie chca wam wybudować sieci w ramach swoich środków? Przeciez tak zwyczajow jest zawsze robione. Na moim osiedlu domków (15 działek) MediaOdraWarta wybudowała sieć gazową juz po postawieniu domków w stanie surowym na 7 działkach. Będziemy płacic tylko za przyłącza.Uważam, że w twoim wypadku warto poczekać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.11.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 KASIU dzieki za odpowiedz! za wodę płaciliśmy 2140( mamy na działce), prąd- 2000( najpierw pierwsza rata, energ.dokłada do inwest.)Moze to zależy od gminy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.11.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Witam Dziś byłem przejazdem w Zielonej G noi zajechałem do Castoramy z ciekawości sprawdziłem pewien produkt a dokładniej Panel podłogowy Cantry firmy C coś tam i co sie okazało w Castoramie taniej o około 3 zł a może nawet wiecej musze sprawdzić czyli w Świebodzinie z tym rabatem to sie nie wysilili w sklepie nawet dla tych 3 zł bedzie mi sie opłacało jechać do Zielonej ze Swiebodzina np.przy 100 m2 mam już 300 zł w kieszeni czyli prawie 8 m2 gratis przy tym rodzaju panela a inne nie sprawdzałęm nawet Trzeba bedzie jeszcze wszystko dokłądnie przeliczyć kiedyś były fajne promocje w LEROY MERLIN ale to już troche daleko śmigać do Poznania chociaz parapety przy okazji sobie przywiozłem kiedyś sie opłacało nawet ciągnąć z poznania przy okazji inne sprawy sie załatwiło ale to było dawno jak vat był 7% kiedy to było Pozdrawiam ARi co wy odpoczywacie czy co nikt nie klika ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 10.11.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam co tu tak cichooooooo zamarzliście na budowie ?? http://matrix.jasna.tarnow.pl/~ejja/balwan/rokowy1.jpg To nie Ja jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 10.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ari widzę duże podobieństwo W domku nie mam internetu i nie wiem kiedy będę miała bo telekomunikacje ktoś u nas wysadził w powietrze Telefonu też nie mam. Dostęp do forum tylko w pracy a tu nie mam czasu pisać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 10.11.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 witam szanowną grupe lubuską doniesiono nam że Malinka kupowała centralny odkurzacz i jest zadowolona z niego tj. odkurzacza oraz z obsługi dostawcy no i najważniejsze - ceny może jakiś namiarek na priv, plissssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 11.11.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 od poniedziałku robimy dach!!!!!!!!! nareszcie _MYCHA__ ps. pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 11.11.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 No ładnie Malinko nieźle mnie porównałaś MychA noto świetnie jak już dach bedzie nad głową to już bardzo dużo, ale jeszcze wiecej przed Tobom Pozdrawiam ZMARZLUCHÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts