Waldon 18.11.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 ja zdecydowaBem sie na tytan cynk choc tam gdzie kupowalem sa rynny planija pod kolor, podobno technologia wykonania taka jak blachodachówek tej firmy czyli ok. warunek to kultura montazu zeby nie porysowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 18.11.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 dzięki ogromne, coś sobie z Waszych informacji wybiore, na pewno tytan-cynk, ale chciałabym miec powlekany, chyba ze w koncu wybiorę się do Mati i zobaczę na żywo jak to wyglada:) pozdrawiam _MYCHA_z_katarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 18.11.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 chyba ze w koncu wybiorę się do Mati i zobaczę na żywo jak to wyglada:) popieram, ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 18.11.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Hej, buduję pod Gorzowem, ale z drugiej strony niż Malinka. Zaczynamy w przyszłym roku na wiosnę, jak się oczywiście wyrobimy z dokumentami. Już teraz jednak myślę o kilku rzeczach. Może możecie mi pomóc w szukaniu firmy zajmującej się robieniem odwiertów pod pompę ciepła? Byłbym bardzo wdzięczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.11.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Witaj Janeki w grupie lubuskiej!!! A gdzie dokładnie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witajcie w śniegowy poranek Witaj janeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Malinka, skąd ta złość na śnieżek. Ja powoli zaczynam przez niego z deprechy jesiennej wychodzić, a ty sie denerwujesz, pomyśl, jak będzie bialutko i ślicznutko!! Ps. Witaj Janeki, gdzie będziesz mieszkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Oj Funia, Funia Przecież kładą mi klinkier i jak będzie zimno to go nie położą a MYCHA podejrzewam że stoi z dachem bo fachowcy nie wejdą na deski w taką pogodę a ty mi tu ze śnieżkiem wyjeżdżasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ale moje dziecko zareagowało na śnieg w ten sam sposób co Ty i nie mogła zrozumieć dlaczego nie jestem zadowolona ze śniegu Bo w innej sytuacji zareagowałabym wręcz odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Malinko! wybacz - fakt, egoistka ze mnie. Pewnie gdybym z budowa była tak daleko jak ty - myslała bym podobnie. A ja z budową jeszcze w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Funia ale ruszysz od marca pełna parą w słoneczku i bez sniegu i do listopada sie wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 19.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Hej, buduję pod Gorzowem, ale z drugiej strony niż Malinka. Zaczynamy w przyszłym roku na wiosnę, jak się oczywiście wyrobimy z dokumentami. Już teraz jednak myślę o kilku rzeczach. Może możecie mi pomóc w szukaniu firmy zajmującej się robieniem odwiertów pod pompę ciepła? Byłbym bardzo wdzięczny! Witam. W Kalawie miedzy Miedzyrzeczem a Swiebodzinem Jest firma Szlachtycz wiercaca studnie glebinowe. Byc moze oni. Pisze te dane z pamieci (niestety wyrzucilem namiary na nich) wiec nie daje gwarancji ze czegos nie pokrecilem. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 19.11.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dzięki Karol N. za namiary, postaram się do nich dotrzeć. Ja już mieszkam, tylko że w bloku, w Barlinku. I tu w Barlinku kupiliśmy działkę ze starym dębem. Kocham drzewa i nie docierają do mnie argumenty znajomych o inwazji liści jesienią. Będę je zbierać z uśmiechem na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No, jak ładna jesień - to takie liście ekstra rzecz - rzucać się, tarzać, a na koniec zapalić suuuper pachnące ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 19.11.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 20.11.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Ja na Śnieg zareagowałem tak "ORANY zdziwienie i nie zadowolenie bo puzniej poszedłem do garażu przekłądać koła na zimowe zajeło mi troche czasu bo garaż jest nie za szeroki i były kombinacje ale gimnastyka sie opłaciła pewniej sie czuje na drodze bo wsumie predkość mi sie nie obniżyła może o 10 -20 km/h wolniej pocinam aż sie czasami boje o wiare co jeździ obok mnie że nie mają zimuwek Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 21.11.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 tradycyjnie idziemy pod górke z budowa, non stop cos wychodzi, albo pogoda nie taka, albo prądu sąsiadka nie chce dac, w kółko Macieju, same problemy, wiem jednak ze to wszystko wpłynie na to ze z przyjemnością zamieszkamy w naszym domku fachowcy od dachu załozyli częśc murłat jestem im wdzięczna ze pogoda im nie straszna od jutra mają ruszyć pełna parą dachówka juz zamówiona wiec tylko hyc dach do góry i dachóweczka bedzie leżeć na swoim miejscu:) potem zrobimy chyba sobie przerwe i od wczesnej wiosny zaczniemy dalej, a moze jednak nie, sama nie wiem, myslałam jeszcze o podciągnieciu kanalizacji, ale nie wiem czy pogoda ku temu jest odpowiednia, ech.. miłego wieczora pozdrawiam _MYCHA__ ps. są nowe fotki w albumie http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=30443 hasło ceninka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 22.11.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dziewczyny ale pędzicie, nie było mnie kilka dni, bo najmłodsza pociecha chorowała, a tu proszę dwie strony ( nawiasem mówiąc mam trzech kawalerów do wzięcia). Dzisiaj odczytałam wiadomości i jestem przerażona opiniami na temat szkieletowców wypisywane w klubie drewnianego szkieletu ( chyba się pochoruję z nerwów), bo może rzeczywiście wybrać mur - porotherm. Na razie pogoda krzyżuje plany, energetyka jest umówiona na 01.12, a tu przyszedł mróz! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 22.11.2004 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Szanowna Grupo Lubuskaczy ktoś z drogich mi forumowiczów ma u siebie szambo albo orientuje się w kosztach? Nieukrywam , że chodzi o coś najtańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts