Karol N. 21.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Oj cisza nastała. Ostatnio brakuje mi czasu. W pracy zamęt jak to w księgowości na poczatku roku więc o forum mogę tylko pomarzyć W wolnej chwili biegam od salonu do salonu i wybieram glazurę, armaturę i takie tam inne. Córka chcąc nie chcąc musi biegać ze mną więc zasnęła już w trzech salonach w ciągu tygodnia - miejsce spania obojętne - fotel, krzesło czy podłoga. Muszę jeszcze znaleźć czas dla dziecka bo córka słyszała reklamę że rodzice muszą czytać 20 minut dziennie Do tego jeszcze polecenie służbowe aby uczyć się języka 2 x w tygodniu po 1,5 godziny. I do tego wszystkiego nie mam męża bo budowy pilnuje . Ja już mam dość - RATUNKU gwiazdko dlaczego nie odbierasz priva???? A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 21.02.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Uczę się angielskiego ale możemy zacząć pisać po chińsku będzie ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 21.02.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Uczę się angielskiego ale możemy zacząć pisać po chińsku będzie ciekawiej E tam to za latwe. Krzaczki pisac to kazdy potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 21.02.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Uczę się angielskiego ale możemy zacząć pisać po chińsku będzie ciekawiej E tam to za latwe. Krzaczki pisac to kazdy potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.02.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Oj cisza nastała. Ostatnio brakuje mi czasu. W pracy zamęt jak to w księgowości na poczatku roku więc o forum mogę tylko pomarzyć W wolnej chwili biegam od salonu do salonu i wybieram glazurę, armaturę i takie tam inne. Córka chcąc nie chcąc musi biegać ze mną więc zasnęła już w trzech salonach w ciągu tygodnia - miejsce spania obojętne - fotel, krzesło czy podłoga. Muszę jeszcze znaleźć czas dla dziecka bo córka słyszała reklamę że rodzice muszą czytać 20 minut dziennie Do tego jeszcze polecenie służbowe aby uczyć się języka 2 x w tygodniu po 1,5 godziny. I do tego wszystkiego nie mam męża bo budowy pilnuje . Ja już mam dość - RATUNKU gwiazdko dlaczego nie odbierasz priva???? Trzymaj sie dzielnie MALINKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Dzięki za wsparcie Ale nas zasypało Ja chcę wiosny, ja chcę wiosny, ja chcę wiosny http://www.ga.com.pl/foto11/04288x.jpghttp://www.ga.com.pl/foto20/09682x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 i jeszcze trochę wiosny http://www.ga.com.pl/foto08/03065x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jaka piękna chałupka- sielanka A te góry w krokusach tzn krokusy w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 poleżeć sobie na łące http://www.ga.com.pl/foto12/04572x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aniu niezapominajki dla ciebie http://www.ga.com.pl/foto21/10049x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 MALINKO dzięki za wiosnę Ale się rozmarzyłaś.... Czy to łąka w Maszewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 aniu to się chyba nazywa "depresja zimowa" A w Maszewie są jeszcze piękniejsze łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 MALINKO z całego serduszka DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 To fakt Twoje Maszewo mnie urzekło. Jeszcze się tam wybiorę na wycieczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ale numer właśnie w TVP 2 powiedzieli że jutro jest ogólnopolski dzień walki z depresją. No to trzeba walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ale numer Ale masz intuicję! Już dziś walczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Czym powitać cię wiosenko, gdy zielona wracasz znów Chyba tańcem i piosenką, Bo to milsze jest od słów... P.s.Przypomniały mi się stare czasy w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts