Funia 06.08.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 W razie czego poczeekajmy 5 minut na spóźnialskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 06.08.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 No kochani obserwuje laweczke od 18.00 i nic. Jestem rozczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 06.08.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Ale, ale widze chyba deszcz, trudno rozpoznac. Jezeli tak to wybaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 tak mi przykro, ale przez ten deszcz musiałam zawrócić. Wzięłam Juleczkę i zrobiło się jej zimno szkoda mi bardzo , pozdrawiam i czekam do następnego spotkania. mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 07.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Karol bardzo nam przykro ale gdybyśmy podeszli do ławeczki nie pozostało by nam nic innego jak wrócić do domu i się przebrać. Ale specjalnie dla Ciebie zrobiliśmy zdjęcie i możesz je otrzymać jak wyślesz adres e-mail do FUNI bo ona ma to zdjęcie. Było bardzo przyjemnie. Spotkaliśmy się w "Zaścianku" i zabawiliśmy tam do późnych godzin wieczornych. Wszyscy którzy nie byli niech żałują a tym którzy byli serdecznie dziękuję za miły wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Funia zdjecia wysle wszystkim chetnym lubuszanom. Nie publikujemy ich na forum, bo po co Zabawa była przednia. Ps. Malinko czy po drodze widzieliście rosnace ogrodzenie z wierzb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 07.08.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Kochani mam pytanie niebudowlane. Nie jestem expertem od PC i internetu ale co nieco umie. To forum sprawia mi problemy. Jezeli wysylam wiadomosc na priw to wysylana wiadomosc laduje w folderze "Do wyslania" i tam zostaje i dalej nie chce. Nie ma zadnej mozliwosci popchniecia jej dalej. Mam mocne podejrzenie, ze oprogramowanie tego forum ma bledy.Chcialem wlasnie Funi wyslac wiadomosc z prosba o zdjecie i odpowiedziec accy. Cos tu nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.08.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Kochani mam pytanie niebudowlane. Nie jestem expertem od PC i internetu ale co nieco umie. To forum sprawia mi problemy. Jezeli wysylam wiadomosc na priw to wysylana wiadomosc laduje w folderze "Do wyslania" i tam zostaje i dalej nie chce. Nie ma zadnej mozliwosci popchniecia jej dalej. Mam mocne podejrzenie, ze oprogramowanie tego forum ma bledy. Chcialem wlasnie Funi wyslac wiadomosc z prosba o zdjecie i odpowiedziec accy. Cos tu nie dziala. Karolku - wiadomosc "siedzi" w folderze "do wysłania" do czasu, gdy uzytkownik, do któego ja wysyłasz nie pojawi sie na forum. Gdy sie pojawi wiadomośłąduje w jego folderze "skrzynka odbiorcza". Ps. ja wysłałam już odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 07.08.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Kochani mam pytanie niebudowlane. Nie jestem expertem od PC i internetu ale co nieco umie. To forum sprawia mi problemy. Jezeli wysylam wiadomosc na priw to wysylana wiadomosc laduje w folderze "Do wyslania" i tam zostaje i dalej nie chce. Nie ma zadnej mozliwosci popchniecia jej dalej. Mam mocne podejrzenie, ze oprogramowanie tego forum ma bledy. Chcialem wlasnie Funi wyslac wiadomosc z prosba o zdjecie i odpowiedziec accy. Cos tu nie dziala. Karolku - wiadomosc "siedzi" w folderze "do wysłania" do czasu, gdy uzytkownik, do któego ja wysyłasz nie pojawi sie na forum. Gdy sie pojawi wiadomośłąduje w jego folderze "skrzynka odbiorcza". Ps. ja wysłałam już odpowiedź. A moze jest tak ze nadajacy i odbierajacy musza bys jednoczesnie online, co by serwer muratora nie byl przeciazony czekajacymi wiadomosciami? Dziekuje, wiadomosc Twoja juz czytalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 08.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Funiu widzielismy to ogrodzenie. Mój mąż się napalił na takie ogrodzenie ale ja nie jestem pewna czy do mojego domu to bedzie pasowało. No chyba że gdzieś z boku. Od przodu chciałabym słupki z klinkieru takiego samego jak dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Funiu widzielismy to ogrodzenie. Mój mąż się napalił na takie ogrodzenie ale ja nie jestem pewna czy do mojego domu to bedzie pasowało. No chyba że gdzieś z boku. Od przodu chciałabym słupki z klinkieru takiego samego jak dom. MI chodziło o to, że jak wsadzi kołki wierbowe to mu tak urosną jak temu facetowi i będzie cie znów mieli szpaler wierzb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 08.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 I tak właśnie zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 08.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witajcie, cieszę się , że spotkanie się udało. Cały czas od byłam z Wami myślami i późno wieczorem wracając znad polskiego Bałtyku, przejeżdżając przez Gorzów chciałam dołączyć, bo tak myślałam że spotkanie się przedłuży tylko nie wiedziałam gdzie jesteście, szkoda, że nie wzięłam do kogoś komórki. Do następnego razu! Nie wiecie gdzie można kupić bordową cegłę rozbiórkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Hej Hej Spotkanko było przesympatyczne Choć zerwał sie wicher i lało okrutnie, to póżniej wyjrzało słoneczko Bawiłam sie doskonale I mam nadzieję ,że jeszcze raz to powtórzymy I że będzie nas więcej i więcej Serdeczne pozdrowienia dla uczestników spotkania I nie mniej serdeczne dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 I mam nadzieję ,że jeszcze raz to powtórzymy I że będzie nas więcej i więcej Ja też, ja też!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 08.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 aniu obiecany link do zdjęć pieca kaflowego z wędzarnią. Domek należy do ememes. Uważam że pomysł jest bardzo dobry i może jeszcze znajdziesz kawałek miejsca w swojej piwnicy http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31333&postdays=0&postorder=asc&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Rzeczywiście wędzarnia pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Dzięki MALINKO Pomysł faktycznie bardzo dobry Kto wie??? Wiecie zapewne, kto bedzie zaproszony na korzystanie z wędzareczki No i ta sauna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 08.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 w dalekiej przyszłości planuję postawić osobne pomieszczenie gospodarcze. Stanę na głowie by coś takiego tam było. Uwielbiam wszelkie wędzonki a mój mąż ostatnio zdał egzamin myśliwski więc myslę że bedzie co wędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Wiecie zapewne, kto bedzie zaproszony na korzystanie z wędzareczki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts