acca5 17.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Wklejam pozostałe zdjęcia:http://foto.onet.pl/upload/46/14/_516950_n.jpg widoczek na południe-z tej strony mam dojazd http://foto.onet.pl/upload/35/79/_516947_n.jpg widok na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 17.08.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Funia będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.08.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Hej Budowa ruszyła Jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 18.08.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 U mnie pierwsze rozmowy z instalatorami. Zdecydowalam sie na ogrzewanie gazowe i już podpisałam umowę z gaspolem i tu zaczynają się schody, bo zupełnie nie wiem czym się kierować przy wyborze kotła. Czy ktoś z was ma też takie ogrzewanie? Na razie dostałam propozycję z Viessmana i Saunier Duval czy jakos tak i ta druga firma jest oczywiście o połowe tańsza tylko rozwiązanie pieca jakoś takie przestarzałe. Serdecznie dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.08.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ja tez jestem zainteresowana piecami do ogrzewania gazowego, jestem tu kompletnym laikiem, ogrzewanie z butli -gaz płynny. Co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Funia będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 19.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Czy ktoś z was ma też takie ogrzewanie? Na razie dostałam propozycję z Viessmana i Saunier Duval czy jakos tak i ta druga firma jest oczywiście o połowe tańsza tylko rozwiązanie pieca jakoś takie przestarzałe. Serdecznie dziekuje za odpowiedz. My też będziemy mieć ogrzewanie gazowe (z gazowni). Kupiliśmy kocioł valliat'a kondensat jednofunkcyjny-niestety dość drogi,ale ponoć przynosi oszczędności (a ja lubię ciepełko, więc pewnie szybko się zwróci nadpłacona kwota) i sprawdza się przy ogrzewaniu podłogowym. Na kondensat namawiało nas kilka osób, które mają ten kocioł u siebie. Czy wybór okazał się dobry dowiemy się w zimie 2006/2007 (to będzie nasz pierwszy sezon grzewczy, gaz podłączą nam dopiero wiosną 2006, kiedy prawie skończy sie sezon grzewczy). Poza tym interesowaliśmy się jak działa serwis - czy jest w Gorzowie , jak szybko usuną ewentualną usterkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 19.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej Budowa ruszyła Jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem. Pozdrawiam Aniu, no to się zaczęło na dobre Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Hej hej Ledwo sie zaczęlo, a już są piękniutkie ławy Dzisiaj przyjechały dwie betoniarki i pompa, 45 min. i było po wszystkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.08.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Aniu zdawaj relacje na bieżąco.Jak sobie poradzili ze słupami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 22.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Czy ma ktoś z was okna PCV z okleiną drewnopodobną po stronie zewnętrznej? U mnie zamontowali okna w sobotę i w niedzielę zauważyłam na 7 oknach rysy i zadrapania. Co z tym zrobić? Nie będą dalej schodzić lub rdzewieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 22.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 U mnie też jest planowany kocioł gazowy kondensacyjny Vaillant, a wspomagająco kominek z płaszczem wodnym CTM. Mamy juz wszystko zamówione i czekamy na hydraulika. Tak się zastanawiam czy kaloryferów nie zakładać po wymalowaniu ścian, bo jak potem tam dotrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Aniu zdawaj relacje na bieżąco. Jak sobie poradzili ze słupami? Trzpienie zostały tylko w dwóch miejscach, tam, gdzie podciąg w garażu. Moj mąz z tesciem w trzy dni wykonali ławy( synek też pomagał dzielnie ), a łatwo nie było, ponieważ grunt- glina, twarda jak skała, były też szalunki. Ekipa spisuje sie na medal Przez dwa dni wstawali o 4.00 Teraz polewamy ławy, a od jutra, a najpóżniej od środy- murowanie Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 22.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 U mnie też jest planowany kocioł gazowy kondensacyjny Vaillant, a wspomagająco kominek z płaszczem wodnym CTM. Mamy juz wszystko zamówione i czekamy na hydraulika. Tak się zastanawiam czy kaloryferów nie zakładać po wymalowaniu ścian, bo jak potem tam dotrę? Czy dowiadywałaś się już cen tego pieca, bo mi polecali Duvala, ale jakoś on do mnie nie przemawia i znalazłam Vaillanta z zasobnikiem, ale różnice cen w okolicznych firmach są znaczne. Jeżeli możesz podaj mi skąd braliście piec i za ile. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 23.08.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Przepraszam agnes mąż mi uświadomił, że zdecydował się na Viessmana Vitodens 200 z zasobnikiem 100l - koszt 6.700,00. Jest to kondensacyjny kocioł jednofunkcyjny. Bierzemy z hurtowni w Międzychodzie- http://www.azagora.pl.Oni mają wszystkie typy i długo przebieraliśmy różne kotły i negocjowaliśmy ceny i dużo, dużo wytargowaliśmy. Właściciel zna się na rzeczy, nawet zaprosił męża do domu i pokazał zamontowany kominek i zabezpieczenia do niego. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ania67 Z czego będziesz murować sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ania67 Z czego będziesz murować sciany? Ściany domu będą z silki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 23.08.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dziękuję Agnieszko za namiary napewno skorzystamy, my mamy instalatora, który współpracuje z Vaillantem dlatego tak nam go zachwalał, ale i tak czekam na kosztorys od niego więc negocjacje przed nami. A znacie jakieś dobre i tanie ekipy od instalacji wod-kan, co i gazowej, najlepiej żeby robili wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.08.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ania67Zapytalam ale nie uściśliłam, skąd ja weźmiesz i jaki producent-Xella, czy inna silka z Polski, po ile ja kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ania67 Zapytalam ale nie uściśliłam, skąd ja weźmiesz i jaki producent-Xella, czy inna silka z Polski, po ile ja kupujesz? Dowiadywałam się o Xellę- silka E 18. Namiar na hurtownię, w której dostałam najniższą cenę- 2.68 na silkę E 18 i 2.83 na silkę E 24- wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts