ania67 20.09.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Powodzenia ARi Pozdrowienia dla Wszystkich U mnie wieniec zalany A teraz, w wolne soboty, dysperbit, styropian. itp Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 U nas tynko-negocjacje. Aniu67 wykorzystaliśmy namiary od Ciebie - pan ok i dobra cena (i wycena ), porównamy jeszcze tylko z 1 i od 10 wchodzą z robótką Malinko jak samopoczucie Co u reszty lubuszan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Funia, cieszę się, że pomogłam Zamówiłam strop tam, gdzie Ty. Był gotowy po 10 dniach, na umówiony dzień. Pan przyjechał osobiscie zmierzyc, a przed odbiorem przywiózł rysunki i wycenę.Wszystko bylo ok. tylko jeden zgrzyt, nie wiedzielismy, ze strop przyjedzie dwoma transportami Trudno, na drugi raz będziemy juz bardziej doswiadczeni Pozdrowionka Całuski dla Haneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 20.09.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Co u reszty lubuszan? Niestety, u mnie chorobowo - siedze w domu i lecze zapalenie płuc. Ale to nie jest jeszcze najstraszniejsze. Najgorsze jest to, że moje dziecię dzisiaj również zaczęło kaszleć i smarkać!!!! Czyli zapowiada się ciekawie. A na dodatek mąż jest poza domem. Całe szczęście, że babcia niedaleko mieszka. Nie pomrzemy z głodu. W związku z powyższym na budowie nic się nie dzieje , domek wysycha , wysychają również moje sadzonki . Choć może coś się uratuje, bo sąsiadka kochana obiecała dzisiaj podlać. Naprawde dobrze mieć sąsiada. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 20.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Malinko jak samopoczucie Dziękuję - całkiem dobre Jestem wielka i to nie dlatego że piję mleko Co to będzie dalej aż się boję myśleć Ari jak tam Twój klinkier? Dodałeś "Ludwika"? gwiazdko wracaj szybko do zdrowia. Gdyby jednak babcia zawiodła to daj znać, nie damy Ci umrzeć - pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 MALINKO, czy można pogratulować? ? Pozdrowionka dla Ciebie i Rodzinki Gwiazdko, wracaj do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 .............domek wysycha , wysychają również moje sadzonki . Że domek wysycha to dobrze u nas nie było pośpiechu, a i tak w garazu widać pęknięcia jak chatka osiada . Roślinki nie uschną - gwarantuje - mi sadzonki żywopłotu nie uschły, mimo upałów (nie były podlewane, bo ja byłam z brzuchem, a Miś jak to chłop - miał w nosie jakieś badyle). Trzymam kciuki za szybkie wykurowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Malinko jak samopoczucie Dziękuję - całkiem dobre Jestem wielka i to nie dlatego że piję mleko Co to będzie dalej aż się boję myśleć .... e tam, takie chucherk jak Ty? ja juz prawie wróciłam do swojej wagi - z Tobą będzie tak samo. Aha - i obżeraj się na zdrówko, bo jak będziesz kamić........... (ps. komu ja to mówię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 24.09.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Dzięki Wszystkim za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Jest dużo lepiej, ale jeszcze męczy uporczywy kaszel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 24.09.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Malinko jak samopoczucie Dziękuję - całkiem dobre Jestem wielka i to nie dlatego że piję mleko Co to będzie dalej aż się boję myśleć .... e tam, takie chucherk jak Ty? ja juz prawie wróciłam do swojej wagi - z Tobą będzie tak samo. Aha - i obżeraj się na zdrówko, bo jak będziesz kamić........... (ps. komu ja to mówię ) MALINKO,MALINKO coś mi się zdaje, że powinnam pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 26.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Fajnie macie że możecie się spotkać, jednocześnie szkoda że tak mało osób jest z okolic Zielonej Góry dla mnie do Gorzowa to już kawałek bo do ZG to ja muszę dojechać ale cieszę się że Wy jesteście zadowoleni. Cześć gdzie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Fajnie macie że możecie się spotkać, jednocześnie szkoda że tak mało osób jest z okolic Zielonej Góry dla mnie do Gorzowa to już kawałek bo do ZG to ja muszę dojechać ale cieszę się że Wy jesteście zadowoleni. Cześć gdzie budujesz ? o Waldon, nie było Cię 100 lat co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 26.09.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 oj coś mi się zdaje, że nam się w szyybkim tępie forum powiększa coś tak nie stylistycznie mi to wyszło, ale wiecie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 27.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pozdrawiam Malinko klimkier kłade ale etapami bo brakuje czasu a ludwika nie daje mam gotowa zaprawe jak szalec to szaleć Pozdrawiam wszystkich udanego dnia Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 27.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Fajnie macie że możecie się spotkać, jednocześnie szkoda że tak mało osób jest z okolic Zielonej Góry dla mnie do Gorzowa to już kawałek bo do ZG to ja muszę dojechać ale cieszę się że Wy jesteście zadowoleni. Cześć gdzie budujesz ? o Waldon, nie było Cię 100 lat co słychać? Czasami czytam grupę, mało piszę (prawie wogle ). Reszte czasu pracuje i budowa w własnym zakresie bez fachowców stąd brak czasu na pisanie na tym sympatyczym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw33 27.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Fajnie macie że możecie się spotkać, jednocześnie szkoda że tak mało osób jest z okolic Zielonej Góry dla mnie do Gorzowa to już kawałek bo do ZG to ja muszę dojechać ale cieszę się że Wy jesteście zadowoleni. Cześć gdzie budujesz ? o Waldon, nie było Cię 100 lat co słychać? Czasami czytam grupę, mało piszę (prawie wogle ). Reszte czasu pracuje i budowa w własnym zakresie bez fachowców stąd brak czasu na pisanie na tym sympatyczym forum. Pozdrawiam witam wszystkich. od jakiegos czasu śledzę forum i trzymam kciuki za wszystkich.Sam buduję w Gorzowie i jestem na etapie stanu surowego otwartego,może w przyszłym roku przeprowadzka?Ale nie o tym chciałem.Przestrzegam przed dostawcą drzewa do kominka z Ciężkowa pod Międzyrzeczem.Sam nie miałem z nim osobiście do czynienia, ale mój sąsiad został ordynarnie oszukany.Jeśli ktoś chce szczegółowe informacje zapraszam na priv.Pozdrawiam funie,malinke i wszystkich , których losy z zainteresowaniem śledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Hej marekw33 A My pozdrawiamy Ciebie Superek, że sie ujawniłeś A, że o nas juz troche wiesz tzn o naszych zmaganiach budowlanych to może dasz się namówić i cos więcej napiszesz Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw33 28.09.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Buduje dom w okolicy Chwalęcic - Lilia z pracowni Horyzont.W tym roku na pewno okna,elektryka , a co dalej sam jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Buduje dom w okolicy Chwalęcic - Lilia z pracowni Horyzont.W tym roku na pewno okna,elektryka , a co dalej sam jeszcze nie wiem. Bardzo dobry projekt.Podoba mi się Też zastanawialiśmy sie nad tym domkiem w wersji bez garażu, ale przeważyło to, że na dole są dwa pokoje(całkiem spore) plus salon. My chcieliśmy tylko parter, poddasze w dalekiej przyszłości, a potrzebowalismy jeszcze jednego pokoju. Budujemy domek wygladem praktycznie taki sam, ale z kątem nachylenia dachu 35 i z pełnym podpiwniczeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 28.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witaj marekw33 Ari przy takiej ilości to można sobie pozwolić na oryginalną zaprawę aniu, gwiazdko gratulacje będę przyjmować w kwietniu Funiu na obżarstwo na razie nie mam ochcoty - jem bo muszę. Ale za to śpię za trzech Tylko czasu mi brak na wszystko inne przez to spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts