ania67 28.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 MALINKO w kwietniu, to będą mega gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 28.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Buduje dom w okolicy Chwalęcic - Lilia z pracowni Horyzont.W tym roku na pewno okna,elektryka , a co dalej sam jeszcze nie wiem. też buduje wg. projektu pracowni Horyzont wybrałem projekt słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 28.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam nowego forumowicza MarekW33 Raport z Budowy nie moge sie przyzwyczaić do tarasu co mam juz pra wie zrobiony może że jestem przyzwyczajony do piasku gruzu i ziemi a mie równej powierzchni jak patrze na niego dziwne uczucie hmm Pozdrawiam i namawiam do klikania a nie tylko do zaglądania TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 MALINKO w kwietniu, to będą mega gratulacje Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie ps. Witamy Mareczka (a Marki to najfajniejsi faceci - przynajmniej tak sądzi mój mąż i zwykle się z nim zgadzam ) ps.2 u nas tynki umówione na 10 X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ale za to śpię za trzech Śpij, śpij nawet za czterech, bo sama pewnie wiesz, że potem tego najbardziej brakuje. Marekw33 witaj na forum budujących lubuszan. Aniu jakie postępy na budowie? Już dawno nie byłam w J. A ja dalej na zwolnieniu, ale już jutro do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Hej A co u mnie? no właśnie stan o, czyli piwnica sam sie wykańcza. Jedziemy w sobotę w celu smarowania dysperbitem, a tu mury czarne. Mój teśc jako"niewidzialna ręka" robi nam takie niespodzanki Pozostało juz tylko jeszcze raz wysmarowac dysperbitem, zabezpieczyliśmy tez strop. Wczoraj otrzymałam od sąsiadów przez telefon wiadomosć, że ktos o zmroku kręcił sie przy budowie i zagladał w okna Sąsiadł poszedł zobaczyć kto to i gośc uciekł... Pojechałam sprawdzić wieczorem co i jak, a tu.... mury dla odmiany biale... znów niespodzianka No i w ten sposób domek sam sie buduje Pozdrawiam Gwiazdko życzę powrotu do pełnego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 .... No i w ten sposób domek sam sie buduje Aneczko, zdradź sposób, jak to się robi, bo nasz sam nie chce się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.09.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 .... No i w ten sposób domek sam sie buduje Aneczko, zdradź sposób, jak to się robi, bo nasz sam nie chce się budować Mój również sam nie bierze sie do roboty. A mógłby bo na koncie zaczynają straszyć zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 28.09.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 MALINKO w kwietniu, to będą mega gratulacje Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie Nie chcę się chwalić, ale ja też jestem z kwietnia i rodzina nie narzeka I najważniejsza wiadomość tego dnia (oczywiście dla mnie) wreszcie udało nam się zakopać szambo . Problem polegał na tym, że mamy wysoko wodę gruntową i żeby podkopać już wykopaną dziurę potrzeba było czterech chłopa, koledzy z meżem się spięli i przy akompaniamencie deszczu mokrzy i zabłoceni dali radę. Także u nas też do przodu, a jeszcze tylko wspomnę, że instalatorzy też umówieni, jak nikt nie zawali to może i sylwester u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 28.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 próbowałam chyba ze sto razy i patrzcie wreszcie mi się udało http://www.empikfoto.pl/albumy3/29069/41777/previews/932398_dsc01358.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 .... No i w ten sposób domek sam sie buduje Aneczko, zdradź sposób, jak to się robi, bo nasz sam nie chce się budować Funiuś kochana, trzeba mieć takich Ktosi - Samosi agnes0204 Twój domek faktycznie na 102 Pozdróweczka Ps.Niech już jutro nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 próbowałam chyba ze sto razy i patrzcie wreszcie mi się udało http://www.empikfoto.pl/albumy3/29069/41777/previews/932398_dsc01358.jpg NO ŁADNE CACKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 MALINKO w kwietniu, to będą mega gratulacje Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie ps. Witamy Mareczka (a Marki to najfajniejsi faceci - przynajmniej tak sądzi mój mąż i zwykle się z nim zgadzam ) ps.2 u nas tynki umówione na 10 X Urodzilem sie 21 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Hej A co u mnie? no właśnie stan o, czyli piwnica sam sie wykańcza. Jedziemy w sobotę w celu smarowania dysperbitem, a tu mury czarne. Mój teśc jako"niewidzialna ręka" robi nam takie niespodzanki Pozostało juz tylko jeszcze raz wysmarowac dysperbitem, zabezpieczyliśmy tez strop. Wczoraj otrzymałam od sąsiadów przez telefon wiadomosć, że ktos o zmroku kręcił sie przy budowie i zagladał w okna Sąsiadł poszedł zobaczyć kto to i gośc uciekł... Pojechałam sprawdzić wieczorem co i jak, a tu.... mury dla odmiany biale... znów niespodzianka No i w ten sposób domek sam sie buduje Pozdrawiam Gwiazdko życzę powrotu do pełnego zdrowia Proponuje jakis dluzszy urlop i sprawa zalatwiona. Tez bym tak chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 próbowałam chyba ze sto razy i patrzcie wreszcie mi się udało http://www.empikfoto.pl/albumy3/29069/41777/previews/932398_dsc01358.jpg Cos w moim guscie. Dach jest wysoki, jest przewidziany na uzytkowe poddasze? A jaka elewacje przewidujesz, jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie Urodzilem sie 21 kwietnia Ja - 24 a mój Miś - 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 29.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Cos w moim guscie. Dach jest wysoki, jest przewidziany na uzytkowe poddasze? A jaka elewacje przewidujesz, jaki kolor? Na poddaszu chcemy dwa pokoje i łazienkę, ale to w przyszłości bo dzieciaczki na razie za małe ( 2 i 6 lat) więc będa razem na dole, a za jakieś trzy latka "wyrzucimy" ich na górkę. Co do elewacji to trwa ostra walka słowna, bo ja chcę żółtawe kolorki a moja połowa zielonkawe. Myślę, że jednak uda mi się go przeforsować, bo dziś zakładaliśmy ogrodzenie drewniane na cały przód i męska część rodziny wybrała drewnochron czy coś w podobie, w kolorze palisander czyli brąz, więc myślę że słoneczny kolorek na elewacji będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 29.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie Urodzilem sie 21 kwietnia Ja - 24 a mój Miś - 26 Ja 2-go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.09.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Hej A co u mnie? no właśnie stan o, czyli piwnica sam sie wykańcza. Jedziemy w sobotę w celu smarowania dysperbitem, a tu mury czarne. Mój teśc jako"niewidzialna ręka" robi nam takie niespodzanki Pozostało juz tylko jeszcze raz wysmarowac dysperbitem, zabezpieczyliśmy tez strop. Wczoraj otrzymałam od sąsiadów przez telefon wiadomosć, że ktos o zmroku kręcił sie przy budowie i zagladał w okna Sąsiad poszedł zobaczyć kto to i gośc uciekł... Pojechałam sprawdzić wieczorem co i jak, a tu.... mury dla odmiany biale... znów niespodzianka No i w ten sposób domek sam sie buduje Pozdrawiam Gwiazdko życzę powrotu do pełnego zdrowia Proponuje jakis dluzszy urlop i sprawa zalatwiona. Tez bym tak chcial. No tak Karol N. to jest myśl. Po powrocie z uropu chatka gotowa agnes0204 byłam dzisiaj w Twoich okolicach, ale padał deszcz więc nie wypatrzyłam Twojego domku pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 29.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 agnes0204 byłam dzisiaj w Twoich okolicach, ale padał deszcz więc nie wypatrzyłam Twojego domku pozdrówka ach, bo nasza ulica jest utajniona może trzy osoby w gminie ( poza znajomymi) wiedzą że istnieje i dlatego tak trudno nas zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts