xoq 21.10.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Działkę mamy w Chwalęcicach.Miał ktoś z was do czynienia z biurem na Kosynierów obok szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Działkę mamy w Chwalęcicach. Miał ktoś z was do czynienia z biurem na Kosynierów obok szklarza? Witaj Xoq Byłam w tym biurze nie zdecydowałam się jednak na to biuro.Adapacje robiłam u p.Marii Mazurek na Czereśniowej.Cenowo było w tym czasie tak samo.Za adaptacje zapłaciłam 2200 (wszystko łacznie z załatwieniem pozwolenia w starostwie)+500 za doprojektowanie piwnicy. Adaptacja przeciagneła sie w czasie, ponieważ poszłam dużo wczesniej i powiedziałam, że mi sie nie spieszy-bład.Ale w sumie i tak wszystko było w swoim czasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 22.10.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam, od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem projektu D08L Przestronny. Szukam solidnego i niedrogiego biura w Gorzowie, które zaadaptuje projekt. Możecie kogoś polecić? pozdrowienia dla wszystkich Lubuszan xoq nie wiem czy niedrogie, solidne - może. My adaptowaliśmy u Kasierskiego na Jagiellończyka. Robił długo, ale chyba dobrze - przynajmniej nic do tej pory nie wyszło. Aha - i wziął 2000 (+kasa za uzgodnienia). Ps. gdzie będziesz budował? Też adaptowałem projekt u Kasierskiego. Jak dotąd jestem zadowolony. Przeróbki które zrobił wyszły nieźle. Co do terminowości to niestety mam podobne wrażenie. Strasznie powolny i zapominalski. Jak mówi "jutro" to spokojnie możesz traktować to jako "pod koniec przyszłego tygodnia". Jak mówi "w przyszłym tygodniu" oznacza to " za miesiąc". Ale inni architekci i projektanci są podobni. Najpierw obiecują złote góry, by złapać kontrakt, a potem się nie wyrabiają. W sumie jestem zadowolony, bo facet wszystko załatwia. Ja dałem 2000zł z uzgodnieniami. Polecam też Afanasikową ( ma biuro na Piaskach ). Bardzo szybko projektuje i szybko załatwia formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 24.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam z pochmurnego Świebodzina Coraz wiecej nowych osób na tym forum fiu fiu połowy juz nieznam już sie niejest nabieżąco hmmm. Pozdrawiam życze udanego tygodnia ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurekc 24.10.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 co jest z grupą lubuską minęło kilka miesięcy i nikt się nie odzywa czyż by zapaść budowlana, czy ktoś budował Klementynkę albo Apollo chciałbym obejrzec fotki albo nazywo [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.10.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Lub zmęczenie budowlane nie tracmy jednak nadzei Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.10.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Lub zmęczenie budowlane nie tracmy jednak nadzei Pozdrawiam po prostu jesień idzie deprecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Funia, jestes usprawiedliwiona. Musisz teraz dużo czasu poświecać Córci- niewątpliwie uroczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 25.10.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam praca - sezon, budowa -już bliski finisz .Przepraszam za nieobecność na forum ale w pracy już niedługo koniec sezonu wiec będę częstym gościem na forum a do domu w planie przeprowadzka od 21 listopada. Witam nowych klubowiczów oraz pozdrawiam pozostałych. Tadek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.10.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Funia, jestes usprawiedliwiona. Musisz teraz dużo czasu poświecać Córci- niewątpliwie uroczej ostatnio nasza "urocza i usprawiedliwiająca matkę" Hanka ma ksywę: Pulpa podróżniczka. Żródlo ksywy wyjaśnia ostatnie zdjecie w dzienniku. Tadku - przeprowadzasz się????? Oj jak zazdroszczę? Ps. czy ktoś wie co u Malinki - jak jej (ich ) samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.10.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ja wiem co u Malinki Czuję się bardzo dobrze. Intensywnie pracuję tylko coś po schodach nie mogę latać jak zawsze Dobrze że nie mam ich w domu. Wiecznie brakuje mi czasu Z postępów domowych: Mam już dwa kawałki trawnika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 No to super. Bo my już planujemy piaskownicę dla Hani i jej koleżanki (kolegi) z Maszewa . Mam nadzieję, że zdążymy się spotkać do Twojego rozwiązania. Może znów w Zaścianku (tylko teraz będzie inna ciężarówka). Ps. Malinko - czy masz jeszcze te namiary na posadzkarzy, o których mi mówiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.10.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Hej, hej Funia. ksywka - superasta ( zdjecie urocze ) Malinko, dobrego samopoczucia życze i gratulki z okazji "początków trawnika" Co spotkanko na to by było suuupeeer Znam fajne miejsce na takie spotkanko A może tym razem byłoby nas wiecej( niektórzy podwójnie ) Pozdrowionka dla piszących, czytajacych i pozdrawiających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.10.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Co spotkanko na to by było suuupeeer ja też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 29.10.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Czy ktoś wie gdzie w Gorzowie są sklepy z drzewami owocowymi. Znam tylko "Żelaznego", ale czy są też inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Na Garbary jest centrum ogrodnicze no i na Koniawskiej (na przeciw salonu Mitsubishi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Ja kupowałam drzewa owocowe, a były też krzewy, winorosla na giełdzie samochodowej.Jezeli nie chcesz kupować na giełdzie, to mozna wziąść od nich namiar. Jest też szkółka, ale nie wiem, czy tam drzewa owocowe,jak się jedzie do Wawrowa, jadąc Walczaka skrecasz w prawo na Wawrów, mija się osiedle domków( chyba Bermudy???) , po prawej jest salon Mercedesa i trochę dalej, po tej samej stronie jest ta szkółka- widac ją jadąc ulicą. Niestety nie pamiętam nazwy ulicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecia 02.11.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Drodzy Forumowicze. Czy możecie wkleić zdjęcia swoich domków? Jestem ciekawa wykończeń, kolorów, itd. Ja oczywiście się zrewanżuję, choć mój domek zyska kolor za dzień lub dwa No i muszę się nauczyć wklejać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Aneciu zajrzyj do działu Galeria zdjęć domów Forumowiczów lub do Dziennika budowy.Tam znajdziesz ich wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 No i do działu Wnętrza - tam masz podzielone tematycznie: kuchnie, łazienki czy salony.Duża w tym zasługa naszej Mimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts