anecia 04.11.2005 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Oj, wszędzie już byłam. Oglądam i oglądam, mam już niezły kołowrotek w głowie. Ja zdecydowałam (za siebie i męża ) o brązowej dachówce, oknach ze Świebodzina w kolorze afromozji a tynk będzie zielony, raczej groszkowy. No i boję się tego, co ostatecznie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 04.11.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam Gratulacje znowo rozpoczetej strony kiedyś były zakłady kto zacznie nową strone ale to było kiedyś teraz troche FORUM przygasło MAM pytanko kto i gdzie zamawiał wkład kominowy i jaka firme poleca Pozdrawiam udanego dnia życze ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecia 04.11.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Polecam Centrum Komina w Zielonej Górze na Osadniczej. Zakładali u mnie rury do kominka. Właścieciel firmy, pan Daniel, jest dobrym fachowcem i zna się na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 My mamy kominek z Międzychodu. Jeszcze nie wiemy jak się sprawdzi, ale był polecony przez znajomoego no i jest z płaszczem wodnym, a miał baardzo przystępną cenę. Nie pamiętam nazwy firmy, jak znajde, to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.11.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Już wiem - firma Termico http://www.termico.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 09.11.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 witam wszystkich z depresją ( no i tych bez też). U na ciągle poślizgi i już mam dość tych wszystkich majstrów, fachowców itp. Na szczęście zostali pogonieni w dobrym momencie, bo pogoda na razie dopisuje i mimo 3 tygodniowego poślizgu są szanse, że styczeń już u siebie. WRESZCIE jutro montują nam okna, z dwu tyg. poslizgiem. Udało mi się kupić drzwi z wystawy w castoramie choć też nie bez problemowo. Ale na zamówione trzeba by było czekać 5 tygodni.No i znalazłam ekipę, która zrobi wszystko, no prawie, ale większość wykończeniówek mamy załatwione. To tyle u nas. Aha i wybrałam już kafelki do łazienek wreszcie sprawy milsze dla kobiet niż te wszystkie wełny, cegły, zaprawy-ohyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.11.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Hej Agnes No tak, jak już masz wszystkiego dość to zblizasz sie do finału budowlanego- czyli wykonczeniówka. Zyczę Tobie duzo wytrwałości i cierpliwości i duzo miłych kobiecych zakupów. U nas trwa walka z obsypywaniem piwnicy. Działka ogrodzona z prawie czterech stron- siatka leśna- zawsze to juz coś.Walka z chwastami zakonczona- działka zaorana i wyrównana, prad tak jakby jest, a gaz ma sie robić lada dzień. Wszystko jest wiec ok. Pozdrawiam WAS i piszcie cos, bo smutno tu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecia 12.11.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Hej, Agnes, to Ty jesteś chyba na takim samym etapie jak ja. Ja mam zamknięty budynek ocieplony z zewnątrz, wewnątrz otynkowany i od wczoraj wylane podłogi. Mam nadzieję wprowadzić się na święta, tegoroczne!!!, ale nikt mi nie wierzy . Sama już nie wiem, czy mi się uda, ale jeszcze w to wierzę. Pozdrawiam wszystkich. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 15.11.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam co tu tak spokojnie co ? Raport z budowy: Wcześnie sie robi ciemno czy U was też ? Pozatym najstarsza budowla nie licząc tego jednego muru co pozostałości ze starej piwnicy została umie rozebrana jakoś na dniach a chodzi mi o szopke która była zrobiona na czas budowy. Pamiętam jak dziś jak fachowcy ja zbijali a ja ją właśnie ostatnio deska po desce rozebrałem została tylko sterta desek Jeszcze by pewnie by stała pare lat, ale potrzebuje miejsce dla psa na nowy kojec bo ten co ma to niezdaje egzaminu bo na skubańca niema prawie mocnych siatka dla niego nie stanowi problemu Hmm roboty jest sporo a czasu mało No dobra to narazie tyle pozdrawiam To byłem ja ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xoq 17.11.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam,mam małe pytanko, ile płaciliście za adaptację projektu.Przewijały się tu kwoty 2000-2200, a mi projektant zaśpiewał 2500-3000.Czy to dużo, czy tyle teraz kosztuje?Oczywiście jestem świadomy, że wszystko zależy od tego, co chcę zmienić w projekcie, ale chciałbym mieć jakieś pojęcie o cenach, żeby ze mnie nie zdarli. pozdrowieniaxoq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.11.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja płaciłam 2200+500 za doprojektowanie piwnicy, w czerwcu i robiłam dużo zmian.Ceny sa bardzo różne, nie wiem gdzie pytałeś? Mi jeden gość zaśpiewał za adaaptację 8000 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xoq 18.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Tą cenę dostałem telefonicznie od projektanta, którego polecił znajomy.Chyba nie ma swojej firmy, tylko robi z doskoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.11.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 xoq Może poszukaj jeszcze, ja robiłam na Cześniowej tel 725 87 66.Może od czerwca ceny sie nie zmieniły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xoq 19.11.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ania67 - zadzwoniłem do tego biura, na telefon ceny mają konkurencyjne, będę musiał chyba przejść się ze swoim projektem po dalsze szczegóły.Napisz, czy byłaś zadowolona ze współpracy z ym biurem?Jak oceniasz ich terminowość i fachowość? pozdrawiamxoq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.11.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ania67 - zadzwoniłem do tego biura, na telefon ceny mają konkurencyjne, będę musiał chyba przejść się ze swoim projektem po dalsze szczegóły. Napisz, czy byłaś zadowolona ze współpracy z ym biurem? Jak oceniasz ich terminowość i fachowość? pozdrawiam xoq Ogolnie byłam zadowolona Jeżeli chodzi o terminowość...ja projekt do adaptacji dałam bardzo wcześnie, a budowę chcieliśmy zacząć w sierpniu. Mój błąd polegał na tym, że powiedziałam, że się nam nie spieszy i pani odkładała nasz projekt "na póżniej". W sumie i tak zdążyliśmy z terminami i budowa rozpoczęla sie wg planu.I to był" jadyny problem" Myślę, że jak powiesz konkretnie, że potrzebujesz w miarą szybko, to nie będzie problemu. Poza tym z panią można było sie dogadać, jeżeli chodzi o wszystkie zmiany i pani nie robiła żadnych problemów. Jest to osoba z doświadczeniem, ma dużo klientów i z wśród tych, których znam, nie słyszałam nic złego o tym biurze. Oprócz tego, że dostałam gotowy projekt nic nie musiałam sama załatwiać w starostwie, łącznie z pozwoleniem. W cenie adaptacji było wszystko, na gotowo! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xoq 21.11.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Aniu, byłem dzisiaj w tym biurze i chyba się na nie zdecyduję, cena 2300. Mam jeszcze jedno pytanie, 440 zł za mapki do celów projektowych, dużo to, czy mało?Szukam namirów na taniego geodetę w Gorzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.11.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Cena za mapki bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.11.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Aniu, byłem dzisiaj w tym biurze i chyba się na nie zdecyduję, cena 2300. Mam jeszcze jedno pytanie, 440 zł za mapki do celów projektowych, dużo to, czy mało? Szukam namirów na taniego geodetę w Gorzowie. Cieszę się, że pomogłam Cena za mapki jest dobra. Ja płaciłam za mapki 400. Na priva wysyłam namiar na geodetę, mojego przyszłego sąsiada, u którego robilam mapki i który wytyczał mi domak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xoq 23.11.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Ania67 > niestety Twój geodeta nie chciał zejść z ceną, więc wiząłem tego za 440 zł, mimo wszystko dzięki za informacje. Pewnie Tobie policzył ze zniżką dla sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 24.11.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Cześc wszystkim budujacymMam zapytanie potrzebuje ziemię ok. 10 wywrotek do podsypania dzialki z boku- rów, czy ktos coś wie na temat zbędnej ziemi, pytałam w Lubrzy o ziemie leżacą odłogiem spod autostrady ale okazało sie,że to juz nie ich działka tylko wielkopolski.Ziemia nie musi byc przedniej jakości.ale i nie ze szlamem z kotla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts