DPS 14.01.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Oj tak, to fajny pomysł, widziałam już taki wylany liść cementowy jako stopień fontanny kaskadowej, oczywiście odpowiednio ukształtowany. Pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.01.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Trzeba poczekać na liście rabarbaru. Ostatnio w TV widziałam jak można pozbyć się naklejek z drewnianych mebli. Moja córka kiedyś, w cielęcym wieku tak "ozdabiała" dom. Posmarować naklejkę grubą warstwą majonezu i potem po odczekaniu kilkunastu minut delikatnie szpatułką usunąć naklejkę. Mebel wypolerować oliwą pomieszaną z sokiem z cytryny. Wypróbowałam ostatnio oliwę jako maseczkę do włosów. Niech się schowają wszystkie reklamowane odżywki. Polecam: żółtko, oliwa i sok z cytryny. Posmarować włosy, zawinąć w folię i ręcznik, pochodzić ile się da i umyć. Oliwa też pięknie zastępuje balsam, do ciała. Włoszki jej używają i świecą się jak foki, taklie są nawilżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona01 20.06.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Dziewczyny, a ja znalazłam super neutralizator powietrza MODEROWANO - produkt ekologiczny na olejkach i terpenach sprawdza się we wszystkich pomieszczeniach. Wypróbowałam go w kuchni po pieczeniu RYBY:) i w schowku na buty - super zapach. Ja kupiłam zapach kawy i wanilii jest OK - uciążliwe zapachy znikają!!!. Poleciła mi tę stronę koleżanka MODEROWANOKupiłam jeszcze inne zapachy i jak je wypróbuję dam znać!!!!!! Edytowane 20 Czerwca 2015 przez finlandia Za reklamę dziekujemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts