witek_myslowice 18.06.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jest specjalizowany tzw termostat róznicowy który analizuje temp przed i za GWC i przełacza przepustnicę czy pobierac powietrze z GWC czy czerpni z ściany budynku. Jego obsługa polega na przełaczaniu go na okres zimy (wybiera gdzie jest cieplejsze powietrze j/w) i lato (wybiera gdzie jest chłodniejsze powietrze j/w)Więcej info: szukaj google "sterownik-dzialania-gwc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_ludwin 18.06.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 faktycznie jest taki sterownik "sterownik-dzialania-gwc" poczytałem, doceniam sam pomysł ale jestem rozczarowany jego możliwościami.za 450 PLN otrzymujemy urządzenie, które nie jest kompletne bo ma : ...... miejsce do podłączenia sterownika czasowego metron.pl jak pisałem w poprzednich postach - nasz sterownik COMFORTPLUS+ powstał właściwie do sterownia pompą obiegową glikolu,ale wyposażyliśmy go we wszelkie opcje niezbędne do sprawnej pracy z wymiennikami rurowymi i żwirowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts