edit-blondi 25.03.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Potrzebna ekipa do budowy domu koło Krakowa - tylko sprawdzone ekipy.Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.03.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mogłbym sam sie podąc,ale za daleko.Polecam ekipe [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 22.04.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Jeśli nie na teraz to mogę polecić swoją nie są z krakowa ale dojeżdzają z Bochni. pozdrawiam Stefano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Proszę o zapoznanie się z naszą ofertą budowlaną.http://www.deks.plWszelkie zapytania prosimy kierować [email protected]Miejsce budowy nie stanowi dla nas problemu.Jezeli jesteście państwo zainteresowani prosimy o podanie nazwy projektu i biura achitektonicznego w celu wyceny kosztów.Na zyczenie apewniamy materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AQUAJAC 05.05.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 JA MOGE POLECIĆ SWOJE USŁUGI WOD-KAN-GAZ-CO[email protected] NISKIE CENY!!!! VAT 7% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almont 16.05.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Polecam ekipę która budowała nasz dom. Dokładni, solidni, mogę posłać zdjęcia(domu, nie ekipy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts