enauto 19.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 WitamMój dom ogrzewam przy pomocy kotła Zębiec SWK21/S ze sterownikiem Geco G-406-P08 i dmuchawą WPA 05.Chciałbym ten sterownik zamienić na sterownik PID. Czy ktoś mógłby mi coś polecić - np Proton PID Fuzzy Logic lub coś ciekawszego (z pomiarem spalin) w podobnej cenie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 19.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Czy ktoś mógłby mi coś polecić - np Proton PID Fuzzy Logic lub coś ciekawszego (z pomiarem spalin) w podobnej cenie. Pozdrawiam Jak w podobnej cenie to.... zamienił stryjek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 19.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 W Protonie nie ma pomiaru temp. spalin.Ale pracuje bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enauto 19.03.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Jak w podobnej cenie to.... zamienił stryjek... A co proponujesz w "niepodobnej cenie", ale jeszcze w stuzłotówkach a nie w tys. ? Ważna jet też informacja z jakimi dmuchawami współpracuje taki sterownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enauto 27.03.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam Proszę o wypowiedzenie się nt fragmentu instrukcji serwisowej setrownika GECO, zwłaszcza chodzi mi o pkt 4.7. Czy ten sterownik jest sterownikem PID, czy tylko namiastką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts