elmani 19.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam, czy na forum są może użytkownicy oczyszczalni firmy Feliksnavis? Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Przymierzam się właśnie do ostatniego dużego wydatku w domu i nie chciałbym aby był strzałem w stopę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustaw2015 16.07.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam, czy na forum są może użytkownicy oczyszczalni firmy Feliksnavis? Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Przymierzam się właśnie do ostatniego dużego wydatku w domu i nie chciałbym aby był strzałem w stopę. Pozdrawiam witam, też zdecydowałem sie na oczyszczalnie feliksnavis ale szukam jeszcze opini od użytkowników, którzy już mają taką oczyszczalnię tj. jak to pracuje , ile kosztował zakup z montażem etc. proszę o info pzdr. gustaw [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 27.09.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: Opini na temat tych oczyszczalni Ci nie napiszę. Wiem tylko tyle że są to podróbki znanej firmy TRAIDENIS. Oczyszczalnie feliksnavic mają mniejszą przepustowość bo tylko 100l na 1h, gdzie oczyszczalnie NV 300l na 1h. Nazwa firmy o której ja zakupiłem oczyszczalnie TRAIDENISa to firma INTERECO. Wpisz sobie w google intereco oczyszczalnie Ew. napisz do mnie i podam Ci numer tel. :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: Feliksnavis to wierna kopia Traidenisa, tylko przynajmniej mieli tyle przyzwoitości, aby przepustowość wpisać bardziej realnie niż ich byli koledzy z Traidenisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts