Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Opinie o firmie Feliksnavis

elmani

Recommended Posts

• 3 months później...
Witam, czy na forum są może użytkownicy oczyszczalni firmy Feliksnavis? Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Przymierzam się właśnie do ostatniego dużego wydatku w domu i nie chciałbym aby był strzałem w stopę. Pozdrawiam

witam, też zdecydowałem sie na oczyszczalnie feliksnavis ale szukam jeszcze opini od użytkowników, którzy już mają taką oczyszczalnię tj. jak to pracuje , ile kosztował zakup z montażem etc. proszę o info

pzdr. gustaw

[email protected]

• 2 months później...

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam::spam: :spam: :spam:

Opini na temat tych oczyszczalni Ci nie napiszę. Wiem tylko tyle że są to podróbki znanej firmy TRAIDENIS. Oczyszczalnie feliksnavic mają mniejszą przepustowość bo tylko 100l na 1h, gdzie oczyszczalnie NV 300l na 1h. Nazwa firmy o której ja zakupiłem oczyszczalnie TRAIDENISa to firma INTERECO. Wpisz sobie w google intereco oczyszczalnie ;) Ew. napisz do mnie i podam Ci numer tel.

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam::spam: :spam: :spam:

Feliksnavis to wierna kopia Traidenisa, tylko przynajmniej mieli tyle przyzwoitości, aby przepustowość wpisać bardziej realnie niż ich byli koledzy z Traidenisa.