Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
a dlaczego jeśli można wiedzieć przy rynku pierwotnym ma znaczenie metraż ? Dla mnie to zupełnie bez różnicy, i tak wiadomo że na rynku wtórnym płacisz znacznie więcej za mieszkanie.

Chyba sobie jaja robisz ,poczytaj o rekomandacjach KNFu i RnS a sie dowiesz , a poza tym takich pytan sie nie zadaje ,bo do tego sa google

• 1 month później...
Wydaje mi się, że stoją w miejscu:/ No tak z tego co się orientuję, to za lepszy standard biorą średnio 9 tysiaków za metr kw. Chociaż zawsze można wynająć negocjatora i próbować negocjacji. Niektórzy są skuteczni i potrafią zjechać z ceny 15-20 proc. Można skorzystać: [sPAMER] Edytowane przez Elfir

• 6 months później...
To tak ogólne pytanie, że trudno na nie konkretnie odpowiedzieć. Popieram to co napisał Rafał24 i sugeruję kupienie mieszkania od dewelopera. Mogę polecić Centrum Zana i osiedle Kwintów Wilanów: [sPAM] Edytowane przez Elfir

• 3 months później...
Akurat Wilanów to jedna z najdroższych lokalizacji w Warszawie, bez względu czy jest to rynek wtórny czy pierwotny. Na Ursusie, Włochach, czy Bemowie można znaleźć tańsze mieszkania, bardzo fajnie zrobione, a odległość od centrum jest przecież podobna.

• 1 month później...
Wydaje mi się, że stoją w miejscu:/ No tak z tego co się orientuję, to za lepszy standard biorą średnio 9 tysiaków za metr kw. Chociaż zawsze można wynająć negocjatora i próbować negocjacji. Niektórzy są skuteczni i potrafią zjechać z ceny 15-20 proc. Można skorzystać: negocjator.warszawa.pl

9 tyś średnio ?!

To chyba faktycznie lepsza Praga Pd.

• 6 years później...