gos1719504724 20.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jak w temacie. Mam do wykonania niewielką oranżerię i rozglądam się za dobrym wykonawcą. W Warszawie i okolicach jest wiele firm, ale ciężko wybrać, nawet oglądając realizacje.Czy ktoś ma doświadczenie i mógłby polecić rzetelnego wykonawcę? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.03.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 jeśli z drewna to śmiało do http://www.aries-okna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1719504724 21.03.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dzięki - generalnie wolałabym z drewna, jedyne co mnie niepokoi, to grubość profili vs wielkość oranżerii. Drewniane są ponoć znacznie grubsze niż metalowe, co w moim przypadku może zabierać światło. W każdym razie na pewnwo sprawdzę tę firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioter16 24.11.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Firma Ogrody zimowe G. Małyjurek, zaliczka pobrana 4 miesiące temu, brak kontaktu, nie zwraca wpłaty(16 000zł) mimo wielu próśb, sprawa oddana do sądu cywilnego. Więcej na 785-730-302 ostrzegam ogłasza się na OLX, Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rokabaj 09.10.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 takie rzeczy lepiej robić na własną rękę, ewentualnie brać podwykonawców a nie żadne wielkie firmy które nie dość że dużo kosztują to mamy mały wpływ na to co robią. Ja np projektowałam ogród razem z mężem używaliśmy ciemiernika białego (https://www.stolicazdrowia.pl/2158/ciemiernik-bialy-wlasciwosci-lecznicze-zastosowanie-sposob-uzycia/) i polecam z całego serca - wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts