Etteb 30.04.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 co do grzejnika w łazience, mamy podłogówkę i grzejnik, przecież celem wysuszenia ręcznika nie będę go rzucała na podłogę Co racja to racja - bedzie zatem grzejnik chociazby to suszenia recznika - aby wytrzec sie cieplym jest mi niepotrzebne bo jestes - zimnolubna. W mojej sypialce nikt nie wytrzyma procz mnie i meza - lodowka. Thx dziewczyny i wiem, ze powinnam zastanowic sie nad wyborem prysznica bez brodzika lub tylko niskiego ale jak to zrobic? 1. B. uparl sie na taki jaki widac na projekcie - wannowy. 2. w mojej lazience musze miec wanne, planowalam takze prysznic z niskim brodzikiem aleee nie wejdzie nooo nie ma jak rozmiescic bo lazienka takze waska 160 x 264 i du...pa zbita! Zobaczcie .... rozwalona sciana w lazience ... juz po przesunieciu scianki i otynkowaniu ... ... zostaje jeszcze wymiana okna na wieksze i oczywiscie osadzenu troszke nizej i planowalam tak: wanne na lewej scianie a kabine (90) na prawej scianie aleeee za malo wydaje mi sie miejsca i nie bardzo widze wyjscie z kabiny bo z tego co sie orientuje wiekszosc kabin ma wlasnie usytuowane na boku a to by kolidowalo z wanna, drugi natomiast problem usytuowanie kibelka ... no gdzie? Jedynie na prawej scianie gdzie prysznic ale po policzeniu okazuje znowu za malo miejsca wrrrr mecze sie juz od jakiegos czasu aby to rozgrysc i wydaje mi sie, ze bede kolejny raz zmuszona pojsc na kompromis i zrezygnowac z kabiny a ktora tak bardzo chcialam miec booo rozwiazalo by problem prysznica na parterze. Tak przedstawia sie sytuacja na dzisiejszy dzien - jedna wanna i kabina - wannowa (tak sie okresla?). Gdybym zrezygnowala z wanny na pietrze i wstawila duza kabine walk in ... wtedy zero problemu ale dlaczego ja mam ustepowac? nie pozostaje nic innego jak zrobic trzecia lazienke i bedzie ok! Kurcze dylematy ... dylematy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 30.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Fakt, to są dylematy... - ja już nie mam "dylematu" - rozdmuchałaś go w trymiga... przepraszam za zamieszanie - czasem trudno mi pogodzić czytanie ze zrozumieniem później, to już chyba wiadomo jak to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A kabina z wanną w jednym ciągu nie wejdzie? Czyli kabina za wanną, a wanna krótsza? Widziałam gdzieś u kogoś kabinę przy ścianie z oknem. Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale może warto się zastanowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.05.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 zawsze jeszcze na projektowaniu wnętrz można zapytać, dziewczyny mają tam często świetne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) ewentualnie takie coś, tylko drzwi musiałyby być przy samej ścianie, a wanna w poprzek: k - kibelek u - umywalka generalnie to wszystko wzdłuż jednej ściany i wanna na końcu. Edytowane 1 Maja 2012 przez niemodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 01.05.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Thx dziewczyny za sugestie i jak by nie kombinowac zawsze ... plecy z tylu. amalfi z krotsza wanna nie bylo by problemu aleee nie chce - to juz niezmienne. niemodna dziekuje bo widze, ze poswiecilas czas aby narysowac plan jednak Twoja sugestia malo wykonalna bo lazienka za krotka i nie mam moznosci zmiany drzwi, zaluje teraz, ze wywalilam bo mialam wizualki i bylo by mniej tlumaczenia mam plam pietra .... MOJA lazienka i na razie tylko na wizualce ... http://u.mdcd.net/media/data/rooms/images/n7wjd5abw636mzga.jpeg Jednak w rzeczywistosci kabina prysznicowa znajdowalaby sie blizej wanny i bylby problem z wyjsciem ... kurcze musze poszperac w necie za kabina z wyjsciem na wprost albo .... o kurcze teraz mnie olsnilo .... zamiast kabiny w tym miejscu tylko nizutki brodzik i na wpolokraglo zawiesic szmatke i gotowe!! huuura juz rozwazany problem!!! ale sie ciesze!! co sadzicie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 http://szybka.pl/sklep/images/kabina_prysznicowa_kwadratowa_Torrenta_KDJ.JPG A może taka lepsza? Bardziej elegancka niż zasłonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 01.05.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Aj zosik THX ze tez niepomyslalam?! Bo jak sie czlowiek na jedno zawezmie tak pozniej umysl przycmiewa haha Lece obejrzec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 albo można taki, bez brodzika, wymiary dowolne http://img577.imageshack.us/img577/5986/lazienkaw.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 wiem wiem, dlatego podrzucam, bo znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.05.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ja siem nie znam ale propozycja zosik mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 02.05.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ja siem nie znam ale propozycja zosik mi się podoba Rowniez sie nie znam dlatego tutaj jestem a zaczekaj aisa kiedy zobaczysz pralnie tooo moj najwiekszy blad popelniony przy remoncie noo totalna zalamka ale caly czas udaje, ze jest ok i ze tak mialo byc ... Zosik juz dziekowalam za propozycje calkiem trafna bo sama przeciez bym na to nie wpadla ... co mloda glowa to mloda, prawda zosik? haha zmienlam prysznic na proponowany nooo i calkiem inne zycie! poszperalam w necie i znalazlam dosc ladne kabiny cale oszklone i zdecydowalam sie na drzwi otwierane i teraz tylko wybor panelu prysznicowego, kranu do wanny i bede sie rozgladac za podobna szafka pod umywalke w kolorze - antique white a sama umywalka to juz no problemo , wybor jest ze glowa boli , bede takze poszukiwac ladny zyrandol, mysle, ze na allegro w starociach nie bedzie z tym problemu, kibeleczek jest wiec na koncu juz zostana same plytki podlogowe, oczywiscie w odcieniu czerni i granitowe - na dzisiejszy dzien nie zamierzam "kafelkowac" calej lazienki tylko podloge a kto wie ... lazieenka ze zmienionym prysznicem ... w sumie nie zmienialam wiele bo podoba mi sie pierwsza wersja tylko tamte kinkiety jakos malo pasowaly http://u.mdcd.net/media/data/rooms/images/3zt4zickbj7suwar.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 03.05.2012 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Zapomnialam napisac, ze 26 kwietnia dojechaly tuje ktore zamowilam 4 kwietnia na allegro - dostarly zwiniete w worek bez ziemi w strasznym stanie! Nie wiadomo co z tego bedzie i czy wogole sie przyjma a jesli tak sie stanie to co niektorzy beda miec radoche bo docinali, ze cmentarz robie na ogrodzie. (sick) Posadzone zostaly tego samego popoludnia przez B. kuzyna a juz nastepnego dnia mialam zdjatka - to sie nazywa akcja! Troszke je widac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 03.05.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Ło matko,,, Ty sadzisz - ja muszę wyciąć... Zosik ma dobre rozwiązanie i Tinek też... pomyśl nad tym - to lepsze niż sam brodzik i zasłonka. Zasłonki prysznicowe były modne, ale w czasach PRL'u.... Edytowane 3 Maja 2012 przez kardamina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 03.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 albo można taki, bez brodzika, wymiary dowolne http://img577.imageshack.us/img577/5986/lazienkaw.jpg pozdrawiam Propozycja dobra , tylko trzeba pamiętać o dobrej izolacji aby nie wyszło jak tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200630-wilgo%C4%87-z-kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.05.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No pięknie łazienka się prezentuje B. mi się podoba i ta antyczna biel... :D:D Co młoda głowa powiadasz? Czasem dobrze, że młoda, ale dopiero zbiera doświadczenie i uczy się na własnym tyłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 03.05.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ło matko,,, Ty sadzisz - ja muszę wyciąć... Tak kardamina, musze sadzic bo mam pustynie przed domem a za siatka jest droga wiec w ten sposob chce troszke odgrodzic od kurzu - nie mieszkam tam jeszcze i pewnie jeszcze prze kilka lat nie bede jednak mysle, ze czas aby obsadzic od ulicy wiec na poczatek poszly tuje choc wolalabym jalowiec , w przyszlym roku na jesien posadze kilka iglakow - jesli nie znikna to rosnac beda. Nie moge przeciez czekac az wrocimy na stale i dopiero zakladac ogrod bo zycia nam braknie aby sie nim pozniej nacieszyc a nim takie drzewo urosnie ...? wiec malymi kroczkami trzeba cos dzialac. Wycinasz swoje? Z jakiego powodu? sterowiec40 rowniez uwazam, ze pomysl ok ... jednak problem pozniej moze wyniknac a ja tego wcale nie chce wiec juz postanowione - plyciutki brodzick i bedzie ok. zosik, thx bo mi rowniez lazienka sie podoba a wczoraj pialam z zachwytu ogladajac te stronke ... http://www.lovefrenchinteriors.com/ ... juz widzialam "moje" lozko, zyrandol , krzesla ... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.05.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Etteb jeśli Twoja łazienka będzie tak wyglądać jak na ostatniej wizualce to będzie pięknie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 12.05.2012 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aaaa tam zaraz piekna, zwyczajna ale thx aisa bo jak wiesz diabel tkwi w szczegolach dodatek lustra, zyrandola, kinkietu, jakis swieczniow i im mniej tych ozdobnikow tym lepiej (moim zdaniem) a po drugie wanna jest zeliwna i ... starsza od mojego syna i widac na zdjeciu, ze zadne cudo, bo jeszcze wymaga pomalowania bokow.Jedna mysl nieustannie tlucze mi sie w glowie odnosnie wlasnie tej wanny, bo jak bardzo chce ja miec tak bardzo jedna mysl nie daje mi spokoju a kiedy jeszcze czytam o ... no wlasnie ... kiedy juz w kosciach zacznie strzelac i krzypiec czy bede w stanie wdrapac sie do tej wanny? Hmmm ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 12.05.2012 03:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Troszke nie na temat ale musze zadac pytanie: gdzie moge kupic w pl oczywiscie "The Wedgewood Rose" oraz "Evelyn Rose" nooo przeszukalam neta i nic, owszem jest do kupienia w UK u David Austin ale nie wysyla do pl. Moze ktos wie, moze ktos widzial ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts