zosik 12.05.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A co to? A co do wanny, to będziesz korzystać póki zdrowie pozwoli, później - masz prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 12.05.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A o co Pani pyta? Taaa a jak bede chciala stare kosci wymoczyc, to cooo pod prysznicem? Mysle jeszcze tak: a co sie bede martwic na zapas kto wie jak dlugo dane mi bedzie zyc ... ? Booo jesli juz cos szykowac to chyba nie zmysla o starosci, prawda, bo to bez sensu, zawsze jest opcja - wymiany kiedy zajdzie taka potrzeba. Jednak czlowiekowi sie w glowie miesza kiedy czyta inne posty straszace "a co jak bedziesz stara i niedolezna"? No kuzwa oszalec mozna! Kolo sie zamyka! wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.05.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Troszke nie na temat ale musze zadac pytanie: gdzie moge kupic w pl oczywiscie "The Wedgewood Rose" oraz "Evelyn Rose" nooo przeszukalam neta i nic, owszem jest do kupienia w UK u David Austin ale nie wysyla do pl. Moze ktos wie, moze ktos widzial ... chodzi pewnie o to... ja też się przyznaję, że nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dokładnie o to chodzi A jak będziesz stara i niedołężna to se przemeblujesz I guzik innym do tego, Twoja łazienka, Twoja wanna i Twój tyłek w niej będzie moczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.05.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 .... Twoja łazienka, Twoja wanna i Twój tyłek w niej będzie moczony i ewentualnie posiniaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 13.05.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ah dziewczyny naprawde nie wiecie ...? ok macie prawo, pytalam o ROZE i po otrzymaniu odpowiedzi z kilku zrodel juz wiem, ze nie dokupienia w pl, smutne ... Racja dziewczyny wanna na nozka wiec w kazdej chwili z nia za okno i no problemo, poki co bede sie nia ciszyc, poki bede mogla do niej wejsc, prawda? Aaaa moze doradzicie czym te ciemne boki zamalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.05.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Aaaaaa.... róże a może ta odmiana nie przyjmuje się zbytnio w pl coś jej nie służy, za zimno, za ciepło.. itp to dlatego jej nie ma tutaj. Albo za droga i się nie opłaca Nie mam pojęcia czym potraktować taką wannę... ale może jakaś farba do kaloryferów, w końcu ona też będzie dość ciepła jak będziesz do niej wodę wlewać. Dziewczyny na pewno doradzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 17.05.2012 03:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Pewnie i dobrze radzisz aisa, popytam o farbe do kaloryferow i kolejny problem okazuje sie ... moze byc rozwiazany. Jak swietnie, ze jestescie dziewczyny i doradzacie, bo naprawde powinnam przekierowac swoje myslenie z tutejszego na pl inaczej ciezko bedzie, po tylu latach ... bedzie troszke pod gorke. Nie pisalam, ale zakupilam przez Allegro 7 kpl drzwi na parter, probowlam dodac skopiowane zdjecie ale widocznie nie mozna, wiec napisze: producent Windoor drzwi Wenus, na dniach powinny byc dostarczone. Poki co nadal czekamy na odzew fachowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 To te ?? Tu akurat kolor orzech a Twoje ?? http://cdn24.pb.smcloud.net/t/files/ae/75/08/55ca2be342/drzwi-wewnetrzne-lazienkowe-windoor-wenus-w-kolorze-orzech.jpg Mi się podobają A do fachowców to masz anielską cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 18.05.2012 01:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Tak aisa the same rowniez sie mi podobaja ... tylko kolor nie moj bo akacja wrrrr a podobaly sie B. wiec takie wzielam , nie bylo z tego rodzaju bialych i mysle, ze bede ok, nooo zobacze naocznie dopiero w przyszlym roku. Co do roz o ktore pytalam juz zalatwilam sprawe - napisalam do Austin'a i bez problemu wysla do pl , prezent dla mojej siostry ktora konczy budowe domu i zaklada ogrod, nie myslala o rozach ale moja pasja sie jej udzielila. Aaaa jeszcze jedno, zosik bo bardziej dla ciebie info, wyobraz sobie, ze rozmawialam z kolezanka i ... prawdopodobnie moge miec singierke po jej babci obada sytuacje i jesli brat sie jej nie pozbyl ... tooo juz jest moja! :) Czekam na info. Dooobrze, ze kupowalam na allegro. Fachowcy tajemniczo milcza. aisa wlasnie, ze nie mam cierpliwosci , problem w tym, ze tak na zawolanie nie znajde nikogo do przyjscia, myslisz, ze nie dzwonilam po znajomych aby kogos znalesc chociazby do elektryki ... bez rezultatu, dlatego czekamy i mamy nadzieje, ze tym razem nie zrobia nas w hugo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 18.05.2012 02:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Tak z innej strony ... konwalijki ktore dostalam od B. bez zadnej okazji ... bo lubie i jeszcze ladny pachancy bez od ... tesciowej z ogrodka, pewnie chciala zrobic mi przyjemnosc (?) nooo i mnie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.05.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 tylko kolor nie moj bo akacja wrrrr ależ proszę... jest i akacja http://cdn3.pb.smcloud.net/t/files/27/fc/51/c6fbc54d19/drzwi-wewnetrzne-lazienkowe-windoor-wenus-w-kolorze-akacja.jpg Konwalijki śliczne :D mężuś pewnie zagaduje na.... ehmmmm .... :D:D a co do teściowej to się nie będę wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Jak się okazuje singerów w polskich domach, piwnicach, komórkach, strychach i co tam jeszcze dostatek Cieszę się, że jest szansa A jak Ci będzie mało to allegro Ci stoi otworem Mąż ewidentnie ten teges Chyba, że zawsze tak ma A teściowa? Może poprostu miła kobieta z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 21.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Pytałaś o róże - nie wiem, gdzie można u nas kupić takie odmiany - nie hoduję róż, to nie wiem. Trzeba byłoby jeszcze popytać po sklepach ogrodniczych lub bezpośrednio u ogrodników. Może tam prędzej by się dostało niż w sklepach internetowych. A może Elfir - forumowa ogrodniczka by wiedziała, gdzie w PL można takie odmiany kupić. tak na marginesie podpowiem, że Elfir jest projektantem ogrodów wszelakiej maści - to raz, a dwa - bardzo dużo porad udziela w dziale Pamiętajcie o ogrodach . Może U Niej byś zasięgnęła języka? wiem, że Elfir współpracuje z jakąś firmą, co to sprowadza do PL rośliny, ale to już... wszelkie info trzeba tam szukać Ty sadzisz, ja usuwam Etteb, muszę... co prawda, szkoda mi tych moich świerków, ale muszę. Dobrze wiesz, że u siebie teraz robię przebudowę werandy - to się wiąże z wejściem w nowym miejscu, schodami w nowym miejscu i... wejściem z ulicy w nowym miejscu. Świerki i stara (smaczna) wiśnia stoją mi "na drodze". Już usunęłam jeden świerk - kaukaski (ma śliczne ciemne igiełki). Ale, szykując miejsce pod nowe schody przeszkadzał - rósł tam, gdzie będzie ostatni stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 21.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ( ... ) "The Wedgwood Rose" oraz "Evelyn Rose" ( ... ) A może są to odmiany, które zwyczajnie nie rosną (lub bardzo ciężko je wyhodować) w naszym klimacie - dlatego, jest problem z ich zakupem u nas... hm... pomyślałaś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 25.05.2012 02:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Skad wiedzialam, ze aisa i zosik po przeczytaniu o konwalajach zaraz beda mialy kosmate mysli ... nooo skad? Aaaa mielismy dlugi weekend i cudownie sie zrelaksowalam ... i szczegolow nie opisze zosik, nadal czekam na wiesci o maszynie, oby sie udalo ja wydrzec; widzialam na allegro mnostwo ale jaka jest pewnosc, ze to orginal? Normalnie nie moge przebolec bo sie "obudzilam za pozno" ale to przez wlasna skleroze , jeszcze kiedys pamietalam ze u znajomej byl duzy magiel na pieknej podstawie, piekne rozlozyste azurowe nogi ... nooo i juz go nie ma! kardamina thx za zainteresowanie i info. Sprawe roz zalatwilam - napisalam do Austin'a i otrzymalam cudowna wiadomosc od Mr Garth iz moga przeslac roze do pl i jestem happy! Wpierw posiadaczka tych cudnych roz bedzie moja siostra, bo do mojego ogrodu stanowczo za wczesnie o kilka lat. Kiedy scinalas swierk nie plakalas? Mysmy na ogrodze (w pl oczywiscie) mieli ogromne dwa orzechowe drzewa i bylismy zmuszeni wyciac bo pewnie umarzly (?) tak samo jak kilka innych owocowych - odeszlam z domu na czas wycinki ... poszlam do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 25.05.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Czy płakałam ? Nie. Jednak nie ukrywam, że było mi żal tego świerczka. Ale, rósł baaardzo blisko przyszłych schodów, niemalże w tych schodach. Żal mi też tych dwóch srebrnych świerków. A chyba najbardziej mi żal tej kwitnącej wiśni Cóż... jak mus to mus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Skad wiedzialam, ze aisa i zosik po przeczytaniu o konwalajach zaraz beda mialy kosmate mysli ... nooo skad? Aaaa mielismy dlugi weekend i cudownie sie zrelaksowalam ... i szczegolow nie opisze To z życzliwości :D:D a zresztą miałyśmy rację :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.05.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 to się czuje hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ………(siedzi i stuka palcami w blat…i czeka niecierpliwe na zdjecia ktore Etta ma z remontu)……….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts