morelka1989 21.03.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Chcemy z mężem kupić mieszkanie w tej inwestycji Na Sowińskiego. Widzieliśmy te wizualki z wielkimi oknami i jeszcze do tego takie fajne nasłonecznione pomieszczenia będą. To babski punkt widzenia oczywiście. Za to mąż twardo stąpa po ziemi i stwierdził, że w takiej lokalizacji to byłby błąd jakbyśmy tego nie wzięli. A jest ktoś już kupił tam mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagodzianka 11.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A byłam się pytać o mieszkania tam, ale jeszcze nie kupiłam bo czekam aż mąż wróci z delegacji bo papiery o kredyt musimy razem złożyć. Ja już jestem zdecydowana bo urzekły mnie te jasne wnętrza, w końcu będę mogła urządzić mieszkanie z białymi meblami, a wszystko będzie dobrze doświetlone. No i duży balkon, to jest to co też mnie bardzo ale to bardzo przekonało. A rozumiem, że już jesteście zdecydowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 17.07.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Mam zdjęcia z budowy z czerwca. Także jak ktoś zainteresowny to poniżej. Były na stronie internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lowenna 30.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 A gdzie to jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 10.08.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 A gdzie to jest dokładnie? Zaraz obok parku Zielone Odolany na Woli. Niedaleko przystanku tramwajowego Wolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 05.10.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Zaraz obok parku Zielone Odolany na Woli. Niedaleko przystanku tramwajowego Wolska. moja znajoma kupiła tam 3pokojowe - w sam raz mieszkanie dla rodzinki z dzieckiem. układ pokojów idealny, tereny zielone niedaleko. prezentuje się to naprawdę świetnie i trochę znajomej zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesoga 09.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 ciekawe, jak ta inwestycja prezentuje się teraz bo na stronie coś chyba nieaktualne zdjęcia. a mam trochę daleko, żeby się przejechać chociaż chyba w końcu mnie to czeka bo coraz bardziej mnie ta budowa interesuje i ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 10.10.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no już budyneczek rośnie rośnie i wygląda coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesoga 18.02.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 z tego co widziałam na forum na Sowińskiego to można będzie się wprowadzać już w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 29.05.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 od koleżanki wiem, że z powodu trwającej praktycznie pół roku zimy nie można było zrobić przyłączy i przeprowadzki dopiero lipiec - sierpień, wtedy dopiero będzie pozwolenie użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajden 13.06.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ponoc są problemy z tą inwestycją na Sowińskiego, [ moderowano - reklama] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 24.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 z inwestycją problemów nie ma żadnych jest afera wokół parku, ale pewnie niedługo się wszystko wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts