AndrzejSi 21.03.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam majster namawia mnie na położenie na ławie folii i na to bloczki. Kierbud sugeruje ławę pomalować dysperbitem, na to dopiero folię izolacyjną. Macie jakieś uzasadnienie dla smarowania dysperbitem pod folią?Do głowy przychodzi mi tylko wygładzenie powierzchni i przez to ochrona samej folii oraz ew. dodatkowe zabezpieczenie na wypadek pęknięcia folii. Dzięki z góry za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 21.03.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 a w czym jest problem, żeby dać papę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 21.03.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 a w czym jest problem, żeby dać papę? A tak z ciekawości jaką papę dać? Termozgrzewalną, zwykłą podkładową na tektuże, czy istnieje jakaś specjal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 21.03.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja dałem papę temrozgrzewalną SBS szybki profil icopala i sobie chwalę ( choć tania nie była ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 22.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 smaruj dysperbitem i kładx na to folie lub pape. Ja kupowałem jakąś taka grubą folię (chociaż to troche nawet gume przypominało) ale nie pamietam juz nazwy. Też kurde tanie nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts