aisa222 20.07.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 A wczoraj razem z mężusiem zaszaleliśmy..... po ostatnich upalnych dniach postanowiliśmy założyć klimatyzacje do salonu.... tam najczęściej siedzimy.... a że mamy znajomego, który się tym bawi....... Voilà Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.07.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Oooooooooo, no proszę jaki nabytek. Ciekawe, jak się będzie sprawował. Ja to mam zawsze problem, jak przebywam za długo w klimatyzowanych pomieszczeniach. Gardło mnie boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.07.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 A ja nie wiem, bo na dłużej nigdzie nie byłam ale wydaje mi się że jeśli nie będziemy przesadzać z różnicą pomiędzy tym co na dworze a tym co w domu to powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.07.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wiadomości z dziś :D: Kilkanaście dni temu w tesco kupiłam 2 bukowe, rozkładane krzesełka na balkon. Jako, że pogoda była, grzecznie mówiąc do bani, dopiero dziś udało mi się je zaolejować... A tak wyglądają w trakcie schnięcia:D:D krzesło z prawej strony jest zaolejowane 2x... to z lewej raz.... jutro machnę jeszcze raz i będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 23.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 fajne krzesełka a stolik gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.07.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Stoliki mam dwa.... ale małe rozkładam je w zależności od ilości chętnych na kawę Oprócz stolika mam ławeczkę i dwa fotele... to zakupy zeszłoroczne. Będę chciała zaolejować je tym samym kolorem (troszeczkę się różnią w szczególności stoliki, bo te mają kolor dębu) nie wiem jak mi wyjdzie i czy kolor się zejdzie... jeśli nie to olewam i będzie zbieranina :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.07.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 WPIS 79 I tak wkroczyliśmy w obecny rok 2012 Przecieki opanowane więc można było obudować brodzik..... nareszcie i okleić płytkami żeby uniknąć docinania fugi zrobiłam troszeczkę szersze płytki zostały pofugowane i na tym na razie zakończyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 26.07.2012 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) Ladny Salon Kapielowy ... jak to teraz sie okresla. Mozaika jednak the best! Eeeeh zapomnialam dopisac o klimie. Kiedy bedziesz przesiadywac w salonie z wlaczona klima to pamietaj, ze wysusza skore wiec zanim usiadziesz wygodnie w fotelu naloz na piekne lico duuuuzo kremu haha a to, ze mozna sie zaziebic toz to nic , normalka. Sorry taki zart. Jednak lato z klima jest przyjemniejsze jak dla mnie i w tym kraju Przypuszczam iz tesciowie maja na dole chlodniej, w koncu to murowany dom wiec tak szybko sie nie nagrzewa. Edytowane 26 Lipca 2012 przez Etteb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samaola 27.07.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Piękne krzesełka i mozaika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 30.07.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ale fajnie u Was I tak wesoło Bardzo dobrze, że dużo rzeczy możecie zrobic sami. Jest potem dużo satysfakcji. Czekam na postępy i kolejne zdjęcia. Ps.Dzięki za pomoc w wyborze fugi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 31.07.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) jejku, aż się dusza śmieje na widok takiej łazienki - mozaika... super pomysł powiedz mi tylko - jeśli zechcesz oczywiście - mieliście już wcześniej taki wzór mozaiki upatrzony i "wymierzony", czy to wszystko szło jak szło, bo że jest wzór to widać, tylko skąd pomysł? Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez kardamina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.08.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wzór malowałam sobie w zeszycie... musiałam uwzględnić to, że miałam tyle i tyle kostek z każdego koloru a chciałam, żeby w efekcie wydawało się, że jasnych jest więcej, no i żeby nie zabrakło Przed klejeniem układałam sobie na podstawce i z niej brałam jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 02.08.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Tylko pogratulować, bo mozaika jest naprawdę niezła! Trochę inny dzięki temu ten Wasz prysznic. Podejrzewam, że gdybym ja się do tego zabrała, to byłaby tragedia, dlatego podziwiam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.08.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dzięki, dzięki i zapewniam, że to nic trudnego ... no i witam Cię w moich skromnych progach. Przy okazji się trochę wytłumaczę... nosz kurka wodna nie mam chwili, żeby uporządkować resztę zdjęć... ale obiecuję poprawę już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 11.08.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Jesteś usprawiedliwona W gruncie rzeczy, to taka pora roku zwana ogórkową, gdzie chyba wszystkim i na wszystko brakuje czasu bo jak wyjazd na zasłużony urlop, to ogórki; jak nie ogórki, to śliwki; jak nie śliwki, to truskawki... u mnie brak czasu zaczął się od wiśni z tego też tytułu recyklink starej szafki do nowej werandy stanął w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 24.12.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla całej rodzinki życzą Marcin z Iwoną http://img341.imageshack.us/img341/8592/merrychristmasglitterha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://s1.zmniejszacz.pl/109/bn__344996.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.12.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dzięki dziewczyny... ja dopiero teraz wchodzę na forum.... przed świetami jakoś nie miałam czasu....... Ale dla wszystkich jeszcze tu zaglądających przesyłam życzenia zdrowych, pogodnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia !!!!!!! http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/75569_342189815888410_631186671_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.01.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 WRACAM !! WPIS 80 Przenosimy się do jadalni, bo jak zapewne pamiętacie w jadalni też został kawałek boazerii, który łączył się z przedpokojem, a skoro z przedpokoju boazeria zniknęła, to z jadalni też musiała Więc rozbieramy data z bliska tu już bez boazerii i w miarę uprzątnięte poprawki przy okazji poprosiłam męża żeby przeniósł włącznik na drugą stronę drzwi.... tam było więcej miejsca kabelek widoczny u góry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 10.01.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 "...nie tak mialo byc.."... ale jak wszystko fajnie Wam wyszlo:) Witam sie i z podziwem skonczylam czytac wszystkie wpisy:) Wygladacie na super rodzinke, mezus zlota raczka to sie ceni (moj nic w domu nie zrobi)..cora sliczna kobieta widac ma urode po mamie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts