aisa222 20.10.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Trochę mnie nie było..... i dziękuję pięknie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.12.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295498&d=1419363223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.12.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://zmniejszacz.pl/zdjecie/203/1512935_20141223_212604.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.12.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Dla wszystkich odwiedzających mój wątek WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.12.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Aisa, Twoja choinka jest prze-pię-kna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.12.2014 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dziękuję Catti choinka jest nowa i pierwszy raz w tym miejscu ......no i musiała jakoś wyglądać Oprócz choinki uszyłam sobie świąteczne poszewki na jaśki do salonu i sypialni, zakupiłam napis na kominek, mężuś zrobił oświetlenie na sypialnianą miniaturową choineczkę i kuchenne okno .... To chyba wsio z nowości.... reszta zeszłoroczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.12.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 udało ci się ją ubrać bosko! pokazałabyś szersze ujęcie... z napisem na kominku.... pamiętam, że salon przeszedł świetną metamorfozę... masz gdzieś przed i po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.12.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 pokazałabyś szersze ujęcie... z napisem na kominku.... Aż proszę bardzo i własnoręcznie uszyte poduchy obok tv i Mikołaj z lekarstwem No i jeszcze święta w sypialni.... i w przedpokoju i Mikołajek, którego dostałam od przyjaciół w jadalni ..... Reszta po staremu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.12.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 możesz być dumna ze wszystkiego, czego dokonaliście..... pięknie!!! a w tle jeszcze druga choinka też piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.12.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ślicznie dziękuję :* A druga choinka stoi w jadalni i jest ubrana na złoto - czerwono.... tu w całej okazałości i z zawartością Wieczorkiem dodam fotki, zlepy z salonu before/after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.12.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Aisa, pięknie u Ciebie. Życzę, aby w Nowym Roku tak Ci wszystko się układało jak dotychczas, a nawet lepiej. Podziwiam za wytrwałość i życzę szczęścia dla całej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.12.2014 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Bardzo dziękuję ;* A teraz obiecane zlepy A teraz mam zamiar świętować nadejście NOWEGO ROKU a Wam życzę udanego i szampańskiego sylwusia ;D http://cak-zamek.pl/wp-content/uploads/2013/12/sylwester_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 05.01.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Aisa, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! oglądam te zlepy i wyjść z podziwu nie mogę jak kolor może uratować wnętrze gdybyś nawet wymieniła same meble, a zostawiła ten brzoskwinio-łosoś, to niewiele by to dało teraz jest elegancko, jakoś tak przestronniej naprawdę się udało!!! gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.01.2015 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 23.01.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witam się u Ciebie w tym Nowym Roku. Przeczytałam zaległych kilka stron (bo wcześniej już tu nieraz byłam). No i było co oglądać. Wielki szacun dla dokonanych zmian. Widać wielki skok z jednej epoki estetyczną w drugą, która zachwyca stylem i prostotą, a takie połączenie zawsze jest piękne. Fajnie ogląda się takie zlepy fotek przed i po. Widać wtedy i pracy się zrobiło no i efekt jest jeszcze większy. Bardzo podoba mi się łóżko w sypialni, szafki przy łóżku no rewelacja. Mam lampę z tej samej serii z ikei tylko kinkiet, który kupiłam też z myślą o przemalowaniu na czarno Sufit w salonie podoba mi się chyba najbardziej. Jak patrzę na te szpary między deskami to zaczyna żałować że też nie zrobiliśmy takich u nas - no mam nadzieję ze jak zaczniemy ogrzewać dom to drobnę szparki same się zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.01.2015 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Dzięki piękne Zoja..... Szpary na suficie same się porobiły, zresztą trochę chciałam, choć jak przykręcaliśmy/przybijaliśmy dechy to były na styk..... po czasie się rozeszły ale nie były na tak zwane pióro więc można się było tego spodziewać Trochę rzeczy jeszcze zostało do zrobienia, ale, że zima trwa, to my jak w letargu i zbyt się nie chce, choć czekamy już na listwy co by w końcu założyć nowe drzwi Tak więc jeszcze tej zimy będą fotki z prac we wnętrzu...... chyba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.01.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ja tam czekam na zdjęcie nowego domownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.01.2015 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 No Kochana..... dopiero po 15 lutego...... jeszcze jest u mamusi ..... ale też się nie możemy doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.02.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Święta już za nami.... trzeba posprzątać dekoracje.... zrobiło się pusto i zwyczajnie.... ale..... udało mi się wylicytować fajnego reniferka zmieniłam reniferki na poduszkach w sypialni na ..... a tymczasem za ogrodzeniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ofreia 09.02.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Bardzo dziękuję ;* A teraz obiecane zlepy Super metamorfoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts