mr6319 19.05.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Dzień dobry. Zacznę od pochwalenia ogółu robót... i zapytam:na jednej z wcześniejszych stron zauważyłem jak kładliście panele... zastanawiam się tylko czy to na co kładliście panele to był parkiet czy jakieś inne ustrojstwo dobrze go imitujące. A jeżeli parkiet to skąd ta decyzja o panelach a nie odnowienie parkietu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.05.2016 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Dzięki za pochwały To była mozaika.... dębowa i w jednym pokoju bukowa. Odnowienie tylko tej bukowej (wyłódkowana, poodklejana i cuda boskie... ) + przedpokój, bo jest w ciągu, kosztowałoby nas tyle ile panele na całe piętro.... resztę zweryfikowało życie ...... i finanse. Ale nie żałuję nic a nic ..... może kiedyś, jak wygram w totka , to dam odnowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.05.2016 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 A póki co.... moja zielona wyspa się rozrasta .... z jednej i z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 31.07.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 wow co tu się dzieje, wnętrza boskie A skaczesz jak syrenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.11.2016 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 No to nareszcie mogę się pochwalić moimi drzwiami..... choć nie są jeszcze zaolejowane to już mi się podobają sypialnia jadalnia a przy okazji małe malowanko i łazienka klameczki w łazience najbardziej widać wymianę futryn.... nowe są szersze niż stare... ale coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 02.11.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 no nareszcie przez ostatni tydzień zaglądałam codziennie już prawie zrezygnowałam... świetne drzwi! rozumiem, że będą pobielone takie surowe nie do końca ci teraz pasują.... twoje wnętrza bez porównania są teraz bardziej eleganckie niż na początku salon też świetnie wyszedł!! gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.11.2016 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Będą wybielone.... olej mam... próba wykonana..... efekt..... myślałam, że będą bielsze... ale się zobaczy..... będę olejować do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Piękności. Ciekawe jak wyjdzie to bielenie. Jak tak patrze, to raczej też się zdecyduję na jasne wnętrza. Już mi się te ciemne graty opatrzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.11.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Będą wybielone.... olej mam... próba wykonana..... efekt..... myślałam, że będą bielsze... ale się zobaczy..... będę olejować do skutku no myślę! mam nadzieję, że będą takie jak sobie wymarzyłaś czyli prawie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.12.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.11.2017 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 A gdzie link do dziennika budowy? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.11.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Wpadłam zapytać o Twoje listwy przysufitowe - pamiętasz może co to za jedne i z jakiego materiału? Szukam czegoś do siebie, co będzie dobrze wyglądało i nie poszarpie portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.11.2017 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 A gdzie link do dziennika budowy? Hę? Jeszcze nie ma hihi..... ale papierki już mam Wpadłam zapytać o Twoje listwy przysufitowe - pamiętasz może co to za jedne i z jakiego materiału? Szukam czegoś do siebie, co będzie dobrze wyglądało i nie poszarpie portfela Te listwy to zwykły styropian..... po parę złotych za 2 metrową sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.01.2018 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 A gdzie link do dziennika budowy? Hę? Już jest..... proszę bardzo ...... TUTAJ więc zapraszam serdecznie.... wszystkie pomysły mile widziane .... obiecuję, że wszystkie przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts