aisa222 15.06.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Kardamina musi sama zdecydować... każda z nas przedstawiła jak jest u niej... mąż mówi, że wszystko jeszcze zależne, z której strony ściana jest... jak często na nią zasieka deszcz to by robił jednak stelaż... ale on z tych perfekcjonistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.06.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 WPIS 67 Jedyną rzeczą jaką byłam pewna był wybór płytek... z tym nie miałam problemu, bo od zawsze zakochana byłam w kolekcji Zebrano z Opoczna ...i o dziwo dalej jestem Zaczynamy …. dokładamy kolejne płyty i płytki mężuś kuje na prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Zebrano to fajna kolekcja. Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 15.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Fakt mają w sobie coś... też się nad nimi zastanawialiśmy ale ja ostatecznie wybrałam PARADYŻ http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/nelia-nilhttp://www.paradyz.com/resize/upload/4013s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 15.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 1. jest to ściana zachodnia, 2. sam styropian będzie zaciągnięty siatką i klejem i później dopiero płyty, 3. jestem przyzwyczajona do "samotnych" decyzji 4. serdecznie dziękuję za wszystkie informacje - są ważne... - a ja to i tak muszę jeszcze raz przeanalizować temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.06.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 WPIS 68 robimy stelaż na sufit nad stelażem widać rurę z wentylacji ale jak się przekuwaliśmy to.... na jak by to miało być jak byśmy na zbrojenie nie trafili I wentylacja w przybliżeniu kabelki zaopatrzyliśmy się też w takie cuś do wiercenia otworów na halogenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.06.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 WPIS 69 no i dalej z płytkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.06.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Śliczny ten kibelek! Takie jajo Szkoda, że ja już mam kibelek A co do Waszych umiejętności to się nie odzywam - powalacie talentem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 19.06.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dzięki zosik... kibelek miał być z Koła kolekcja EGO, ale cena ..... dlatego wynalazłam baaaardzo podobny za mniejsze pieniążki.... z deską samoopadającą.... też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 19.06.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 WPIS 70 gipsujemy i szlifujemy sufit coby wykończyć górę... zakładamy grzejnik – suszarkę wykańczamy obudowę wszystko szlifowane fleksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 20.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam i nieśmiało przyglądam się remontowi. Podziwiam samozaparcie i zdolności! Pozdrawiam i będę podpatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.06.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam ślicznie i zapraszam Może latte w moim wykonaniu ?? http://img822.imageshack.us/img822/7476/kawagt.jpg PS Byłam już w Twoim dzienniku budowy.... ale już się przyznaję, że nie czytała tylko rzuciłam okiem.... nadrobię... obiecuję :D.... piękne kolumny... będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 21.06.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Na taką kawkę to bardzo chętnie:D, w dodatku latte to moja ulubiona;) a jeśli chodzi o mój dziennik to jeszcze daleka droga, zanim zacznie robić się ciekawie (tz. będzie więcej zdjęć;P) Za to u Ciebie co chwila coś nowego i to dawkowanie emocji - mistrzostwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.06.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No to dawkuję dalej.... to co oglądasz działo się w ubiegłym roku... dlatego tak szybko robota ucieka :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.06.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 WPIS 71 montujemy halogeny fuga zamontowaliśmy krateczki wentylacyjne... lewa strona i prawa zaczynamy z podłogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mozej1719510336 21.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pięknie to wygląda Od jakiegoś czasu przyglądam się waszym zmaganiom czekając na wyprowadzkę poprzedniej właścicielki z naszej kostki i cóż... stało się w sobotę odbieramy kluczę i zaczynam naszą walkę o wymarzony kąt. Dzięki waszej fotorelacji na 99% również wybierzemy Opoczno Zebrano, żona też się w nich zakochała Mam przy okazji 2 pytania. 1. Małżonek ciął płytki pod kątem 45^stopni szlifierką ręczną, potem obróbka kamieniem szlifierskim czy w inny sposób? 2. Podłogę wyrównywaliście betonem bardziej na sucho, a potem po rozprowadzeniu nawilżyliście go? 3. Jakich krzyżaków użyliście do płytek? Identyczne na ściany i podłogę? Z góry dzięki za odpowiedź i niebawem zaproszę do siebie na relację ze zmagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.06.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Mozej witam pięknie.... I już odpowiadam Płytki były cięte zwykłą maszynką do cięcia glazury i przeszlifowane do kąta 45 stopni tarczą do cięcia betonu (fleksem), zaś dopieszczone papierem ściernym na wiertarce (grubość 60)Podłogę zalewaliśmy gotową zaprawą do zalewania plus plastyfikator z powodu podłogówki... może na zdjęciu tak to wygląda ale konsystencja zaprawy była ani sucha ani mokra... nie robiliśmy warstwowo.Krzyżyki były te same... trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mozej1719510336 22.06.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dziękuje bardzo za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.06.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No chyba po to tutaj jesteśmy, więc nie ma za co dziękować Gdyby coś to służymy radą ... i doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.06.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 WPIS 72 I przyszedł czas na majstersztyk... jako, że wybrałam takie halogenki a nie inne... i do nich nie mogłam dokupić takich kinkietów nad lustro to.... no pytam mojego A jak to widzi.... a on do mnie.... nie martw się zrobię Ci takie jakie będziesz chciała :D:D... tak więc zakupiliśmy bazę pod.... a potem to już poszłoooo.... i już są :D:D no to montujemy znacie te bajkę ?? http://img641.imageshack.us/img641/2564/celotisk.jpg to macie porównanie nastrojowo :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts