amalfi 23.06.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Pięknie. Trudno uwierzyć, że to to samo wnętrze. I do tego płytki szlifowane, czyli wyższa szkoła jazdy. W czapkach wyglądacie cudnie, ale porównanie kiepskie, bo zdaje się, że ci goście z bajki wszystko psuli, a wasz remont to mistrzostwo świata. Kinkiety na życzenie..... fiu fiu, też bym tak chciała, ale ja to o skoszenie trawy muszę podanie pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 23.06.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Kinkiety na życzenie..... fiu fiu, też bym tak chciała, ale ja to o skoszenie trawy muszę podanie pisać. buahahahahaha amalfi skąd ja to znam zwykłe baterie paluszki na listę zakupów już 4 raz wpisuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.06.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 bo zdaje się, że ci goście z bajki wszystko psuli ale pomysły mieli świetne Kinkiety na życzenie..... fiu fiu, też bym tak chciała, ale ja to o skoszenie trawy muszę podanie pisać. Wiele jest takich rzeczy w naszym domku... nikt by mi tego nie zrobił tak jak ja chcę :D i mało jest rzeczy niemożliwych .... a trawę to sama z przyjemnością skoszę buahahahahaha amalfi skąd ja to znam zwykłe baterie paluszki na listę zakupów już 4 raz wpisuję... następnym razem wpisz ich ze 20... na pewno taka ilość rzuci się w oczy i zapamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.06.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 WPIS 73 wykończenie tez na raty w międzyczasie jak dosychały płytki wokoło okna ja fugowałam... montaż przycisku pstryczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 26.06.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Fajny ten kibelek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ale Wiele jest takich rzeczy w naszym domku... nikt by mi tego nie zrobił tak jak ja chcę :D i mało jest rzeczy niemożliwych .... a trawę to sama z przyjemnością skoszę A ja nie. Bo jak jeszcze zacznę kosić trawę, to wyjdzie na to, że mąż mi niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 26.06.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Lazienka kolorystycznie ladna a kibelek przefajny kinkiety natomiast bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.06.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) pierwsze w tym roku :D:D.... kto lubi ?? http://img26.imageshack.us/img26/9758/ogory.jpg Edytowane 28 Czerwca 2012 przez aisa222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 26.06.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ja lubię:D:D ... dopiero pierwsze???? u mnie już 2 takie poszły i trzeci (robiłam w sobotę) jest na wykończeniu... jutro nie będę miała czasu ale w czwartek będę nastawiała następny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.06.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 no jakoś tak wyszło.... teraz dopiero pokazały się fajne gruntowe ogóreczki dość twarde coby je ukisić... te wcześniejsze jakieś mientkie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja też jeszcze nie kisiłam ogórków, bo nie spotkałam odpowiednich. W tym tygodniu też muszę nastawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 26.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 a kiszone czy "małosolne"? na mnie czeka w lodówce cała porcja do nastawienia na małosolne a później już tylko kiszenie... A tak poza tym - dzisiaj jedliśmy nasze pierwsze cukinie do obiadu nie wiedziałam, że to może aż tak cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.06.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mają być kiszone ale jak znam życie to pierwsza partia nie wytrzyma i będą małosolne :D:D:D A cukinie jak ?? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 27.06.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 jak to jak... risotto za małe na cokolwiek innego były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.06.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Hihi :D:D ale na pewno pyyyyyyyyycha :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.06.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 WPIS 74 wykańczamy podłogę... nadrabiamy progu... w międzyczasie zamówiliśmy lustro i je przywieźliśmy... a tu montaż... Oczywiście nie obyło się bez problemów.... przy zamawianiu podałam wymiary otworu jaki zostawiliśmy i kilka razy to podkreślałam, żeby lustro było odpowiednio mniejsze i.... no pewnie.... docięli na podany wymiar. Dobrze, że przymierzyliśmy je zanim nałożyliśmy klej. Ale wszystko znów przeciągnęło się w czasie, bo trzeba było lustro dowieźć do zakładu... oczywiście na miejscu nikt tego nie zrobi... pani wzięła ode mnie nr telefonu i poinformowała, że zadzwoni jak będzie gotowe. Po dwóch tygodniach czekania dzwonię ja.... pani mówi, że sprawdzi i oddzwoni.... nie oddzwoniła.... dzwonię na następny dzień.... pani powiedziała, że gotowe.... dawno... hmmmm i roletka w oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samaola 27.06.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Super! Pierwszy raz widzę jak montuje się lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.06.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 No.... my tez pierwszy raz widzieliśmy... u siebie :D:D Do tej pory nie spadło to chyba nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 28.06.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 pierwsze w tym roku :D:D.... kto lubi ?? http://img26.imageshack.us/img26/9758/ogory.jpg lubie ... lubie i pewnie namowie B. zeby zrobil bo nie umiem tzn: nie wychodza smaczne uhmmm aleee bym zjadla kromeczka upieczonego chlebka i wlasne zrobione maselko mniam! Przyklejanie lustro pewnie jest fajne bo "oszczedza" sie na ramie ale jak sie bedzie mialo taka super lazienke to juz zbyteczne wydawac sie beda inne ozdobniki, u mnie bedzie musiala byc rama bo bedzie jedyna ozdoba lazienki gdyz nie planuje plytek sciennych. Tronik baaaajera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.07.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Sorki za brak wpisów ale pracowity weekend był.... tzn koncertowy.... :D:D:D i jak wracamy to już nie mam siły na nic..... jeszcze te upały.... nad wodę by człowiek pojechał a nie w pełnym słońcu się wydzierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts